Denk eens na welke producten van albelli bij jouw familieleden passen. Dankzij ons enorme aanbod aan geweldige fotoproducten is er altijd voor elk wat wils. In deze gids hebben we een paar fantastische cadeau-ideeën voor je verzameld.

Fotoboeken voor mama

Moeder is op haar gelukkigst als ze met een warm drankje behaaglijk op de bank zit en familiefoto’s doorbladert. Een goede reden om een premium fotoboek voor haar te maken! Fotoboeken met een luxe uitstraling en van hoge kwaliteit zijn met albelli snel en simpel gemaakt.

Je kunt kiezen uit allerlei verschillende formaten, vormen en afwerkingen, zodat je zeker weet dat je fotoboek uniek is en bij haar past. Ons online fotoboekprogramma is heel gebruiksvriendelijk en biedt prachtige indelingen voor al je foto’s. Je hebt bovendien de mogelijkheid om kaders, teksten en zelfs clipart toe te voegen. Een persoonlijk fotoboek is echt een cadeau waarvan je keer op keer kunt genieten.

begin nu

Een fotomok voor papa

Een aandenken aan bijzondere familiemomenten vrolijkt je werkdag aanzienlijk op. Dus maak voor papa een persoonlijke fotomok waaraan hij tijdens de koffiepauzes zijn hart kan ophalen. We hebben op de werkvloer allemaal onze eigen mok die ons eraan herinnert waarom we er zijn. Een mooiere manier om in gedachten altijd bij je familie te zijn, is er niet. Je kunt je fotomok helemaal uniek maken door uit indelingen met enkele of meerdere afbeeldingen te kiezen en kaders en clipart toe te voegen. 

begin nu

Fotoafdrukken voor kersverse ouders

We weten allemaal dat de eerste weken en maanden na de komst van een kindje voorbijvliegen. Het leven gaat soms zo snel dat het moeilijk is bij te houden. Met ons smartphones en camera’s maken we honderden foto’s die we vervolgens nooit meer bekijken.

Daarom is een reeks fotoafdrukken van hun oogappeltje een prachtig cadeau voor nieuwe ouders. albelli biedt je de keuze uit heel veel verschillende fotoformaten, -kaders en -afwerkingen, waarmee je een mooie collectie fotoafdrukken kunt maken die de eerste fase van de kleine vastlegt. 

begin nu

Fotokaarten voor de jarige job

Wat de aanleiding ook mag zijn, feestjes beginnen op het moment dat de uitnodiging op de deurmat valt en eindigen wanneer de laatste persoon de deur achter zich heeft dichtgetrokken. Met de fotokaarten van albelli weet je zeker dat je persoonlijke uitnodiging je gasten achterover zal doen vallen.

Je hoeft natuurlijk niet per se iets te vieren hebben; je kunt voor elke willekeurige gebeurtenis een kaart van albelli maken. Wil je iets aankondigen? Of iemand uitnodigen, bedanken of een kerstkaart sturen? Je hebt de keuze uit een enorm assortiment van kant en klare, bewerkbare sjablonen of je kunt je kaart helemaal zelf maken. Hoewel elk project uniek is, hebben onze fotokaarten één ding met elkaar gemeen: de hoogwaardige afwerking en luxueuze uitstraling. 

begin nu

Wanddecoratie voor tieners

Cadeaus vinden voor een tiener kan nogal een uitdaging zijn. Iets wat ze een week geleden nog te gek vonden, kan inmiddels weer helemaal uit zijn. Een makkelijke manier om punten bij je tiener te scoren, is door een prachtige wanddecoratie van albelli voor in hun kamer te maken. Je kunt je foto’s laten afdrukken op posters, canvas, aluminium, plexiglas of zelfs laten inlijsten.

Je hebt de keuze uit indelingen met enkele of meerdere foto’s, ongeacht of je een liggende, staande of vierkante wanddecoratie maakt. In het online fotoprogramma van albelli kun je het geheel persoonlijk maken door bijvoorbeeld kaders, achtergrondkleuren en clipart toe te voegen. 

begin nu

Een fotokalender voor oma en opa

Als oma en opa is het soms lastig om de levensgebeurtenissen van alle kinderen en kleinkinderen bij te houden. Met een prachtige persoonlijke fotokalender geef je hen een cadeau waarmee ze 12 maanden lang van magische familiemomenten kunnen genieten.

Je kunt elke maand zo indelen als je wilt: voeg een enkele familiefoto toe of maak in het fotoprogramma van albelli gebruik van onze voorontworpen sjablonen voor een indeling met meerdere afbeeldingen. Ze zullen gegarandeerd elke pagina koesteren en dankzij de optie om aan de kalender je eigen verjaardagen en speciale data toe te voegen, weten ze het hele jaar precies wanneer alle belangrijke gebeurtenissen plaatsvinden.

begin nu

Je eigen fantastische fotoproject beginnen, is simpel: ga naar de thuispagina van albelli en blader door al onze mooie producten en geweldige aanbiedingen.

 

Reacties