Een kerstcadeau bedenken voor vrienden en familie is nooit eenvoudig. Ervoor zorgen dat je iedereen iets persoonlijks geeft wat ze leuk vinden, is zelfs nóg lastiger. Onze fotocadeaus bieden je de perfecte oplossing. Dankzij ons enorme assortiment van producten maak je een persoonlijk, leuk, attent en handig cadeau voor mensen die je bijzonder vindt. Uiteraard hoef je het niet van ons aan te nemen; daarom laten we onze klanten aan het woord. Laat je inspireren door hun verhalen over de kerstcadeaus die ze met albelli hebben gemaakt en hun tips voor als je zelf aan de slag gaat. Neem snel een kijkje in de kerstcadeaugids voor 2021 van albelli!

  • Maak deze kerst geweldige fotoproducten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Fotoboeken

Fotoboeken zijn het perfecte cadeau voor moeder of oma. Er is geen mooier cadeau denkbaar waarmee je herinneringen kunt ophalen dan een fotoboek van je meest bijzondere momenten.

Judith verraste haar oma vorige Kerstmis met een fotoboek en haar reactie was ontroerend.

“Ik wilde haar graag iets bijzonders geven. Iets wat speciaal voor haar was gemaakt, waarmee ze kon terugkijken op alle familiemomenten die we samen hebben beleefd. Ik deelde het fotoboek zo in dat elk familielid zijn of haar eigen hoofdstuk kreeg. Het mooiste hoofdstuk ging over haar leven met mijn opa. Dat deel sloeg er bij haar wel in. Toen ze haar cadeau openmaakte en door de pagina’s bladerde, was ze zó blij. Tijdens het ophalen van alle gezamenlijke momenten, hebben we allemaal een traantje moeten wegpinken. Ze heeft het fotoboek nu een prominent plekje gegeven, zodat iedereen het kan zien.”

De tip van Judith is om tijdens het maken van een fotoboek na te denken over de persoon aan wie je het wilt geven. Deel je boek op in hoofdstukken om het een persoonlijk tintje te geven.

begin nu

Wanddecoratie

Met ons fantastische aanbod aan wanddecoratie voeg je op geweldige wijze een statement aan je woonruimte toe. Door van je persoonlijke momenten een oogverblindend kunstwerk te maken, geef je je vrienden of familie een uniek kerstcadeau.

Sara maakte voor haar vader een prachtige wanddecoratie op plexiglas. “We geven onze vader altijd een kalender, maar wilden dit jaar iets anders cadeau doen. We vonden een oude zwart-witfoto waarop hij als tiener honkbal speelt. We lieten de foto inscannen en uploadden hem daarna in het online fotoprogramma van albelli. Ik was zo trots toen hij het cadeau openmaakte, je kon zien dat hij het geweldig vond. De wanddecoratie hangt nu boven de schouw van mijn ouderlijk huis, zodat ze zichtbaar is voor iedereen die op bezoek komt.”

Als je deze kerst een bijzonder persoon met wanddecoratie wilt verrassen, heeft Sara de volgende tip: ga op zoek naar een onverwachte of zeldzame foto van degene voor wie je cadeau is bedoeld. Zo worden ze dubbel verrast als ze het openmaken.

begin nu

Mokken

Mokken zijn een leuk kerstcadeau voor een groep vrienden of voor je hele familie. Mokken zijn niet alleen handig, maar toveren gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je vrienden of familie als ze er op kantoor of in de keuken een slokje uit nemen.

Anne maakte vorige kerst een fotomok voor een groep vrienden: “Ik deed mee aan een hardloopwedstrijd voor een goed doel, waarbij een heel leuke foto van ons werd gemaakt. We beleefden zo’n leuke tijd samen dat het me een geweldig idee leek om de foto met de rest te delen. Daarom maakte ik een mok die ik aan iedereen cadeau deed. M’n vrienden gebruiken de mok vol trots en hij maakt onderdeel uit van hun verzameling.”

Als je zelf een fotomok wilt maken, is de planning volgens Anne het belangrijkst: verzamel al je foto’s en download ze per gebeurtenis of in chronologische volgorde. Op deze manier kun je je project veel makkelijker afronden en vind je altijd de foto die je zoekt.

begin nu

Kalenders

Als je er zeker van wilt zijn dat je cadeau het hele jaar meegaat, is er niets beters dan onze fotokalenders. Elk familielid zal genieten van een cadeau dat elke maand een nieuwe herinnering oproept.

Evelien is een groot fan van de fotokalenders van albelli: “Ik maak ieder jaar 10 persoonlijke kalenders die ik aan familieleden cadeau doe. Mijn partner en ik hebben jonge kinderen en wonen ver van mijn familie vandaan, waardoor we elkaar niet zo vaak zien. Een kalender is de perfecte manier om al onze herinneringen samen opnieuw te beleven. Mijn man en ik werken meestal allebei in het online fotoprogramma om het maakproces te versnellen. Onze families zijn dol op de kalender. Een paar jaar geleden vergaten we er een te maken, waarna we werden overstelpt met berichten van familieleden die zich afvroegen waar hij bleef.”

De gouden tip van Evelien voor het maken van een fotokalender: “Maak een selectie van de foto’s die je wilt gebruiken, voordat je ze uploadt. Zo maak je het vertellen van een verhaal veel simpeler.” Daarnaast kun je een van onze vooraf ontworpen sjablonen gebruiken die bij de stijl van je foto’s past.

begin nu

Kaarten

Een kaart maakt Kerstmis compleet. Als je je favoriete personen een kerstkaart wilt sturen, kun je met albelli prachtige en unieke kaarten maken van je eigen foto’s.

Frances tovert elk jaar haar foto’s om in kerstkaarten van albelli: “We organiseren elk jaar een aantal momenten waarop alle kinderen, kleinkinderen, mijn echtgenoot en ik samenkomen, en die leuke foto’s opleveren. Ieder jaar kiezen mijn man en ik onze favoriete foto waarvan we vervolgens een kerstkaart laten maken. Meestal is dat een grappige foto waarop alle kleinkinderen gekke gezichten trekken en niemand goed klaarzit. We sturen de kaart naar goede vrienden en familie met een leuk bericht over onze gezinnen. Ik verzamel alle kaarten die we versturen en hang ze elk jaar op aan de muur. Het is zo fijn om tijdens de feestdagen terug te kijken op alle oude foto’s van de familie.”
De gouden tip van Frances voor het maken van een kerstkaart: kies een foto die je laat lachen; hij zal waarschijnlijk dezelfde uitwerking hebben op vrienden en familie.

begin nu

Een persoonlijk fotoproduct is dit jaar het perfecte kerstcadeau voor vrienden en familie, welk van onze producten je ook kiest. Met onze fotoproducten maak je een uniek en persoonlijk cadeau dat gegarandeerd voor een lach (en een traan) zal zorgen.

Reacties