Foto afdrukken - ideeën

We zijn superblij dat we nu ook foto afdrukken kunnen aanbieden! Om mee te doen aan onze gave wedstrijd maak je gewoon een Pinterestbord met al je favoriete ideeën voor foto afdrukken. Pin vijf ideeën uit ons bord op dat van jou en deel uiterlijk 1 juni je bord met ons op Facebook of Twitter (let er wel even op dat je de tag @albelli gebruikt). Je maakt dan kans om een albelli cadeaubon t.w.v. €50 te winnen!

Het hoeft geen fortuin te kosten om je omgeving een nieuwe look te geven. Niets maakt ‘m persoonlijker dan foto’s van speciale momenten en gebeurtenissen, vol trots gepresenteerd. Van planken met foto’s en stijlvolle lijsten tot foto afdrukken in een fles of een mozaïek aan de muur: de decoratieve mogelijkheden voor in huis zijn eindeloos. En of je nu oog hebt voor design of gewoon van een nieuwe uitdaging houdt, we hebben voor ieder wat wils op ons Pinterest-bord.

Het belangrijkste is dat er geen regels zijn. Dus of je stijl nu uitbundig of minimalistisch is, kleurrijk of in één tint is of zelfs van alles door elkaar, laat je omgeving uitstralen wie je bent!

Begin met pinnen

 

Foto afdrukken – Pinterest contest

 

Voorwaarden

 

Om mee te doen

Ben je 18 jaar of ouder

Heb je een geldig Facebook of Twitter account.

Deze Pinterest Prijsvraag over foto afdrukken begint op woensdag 11 mei 2016 en loopt t/m dinsdag 31 mei 2016. albelli kiest willekeurig één winnaar uit alle deelnemers. Om mee te doen:

  • Pin je tenminste 5 items van het albelli Pinterestbord “Creatieve ideeën voor foto afdrukken” op jouw eigen Pinterestbord.
  • Deel je de link van je creatieve Pinterestbord publiekelijk op Facebook of Twitter en tag je albelli (@albelli).

De winnaar wint een waardebon t.w.v. €50. Geldig op alle producten van albelli! We nemen op 2 juni 2016 contact op met de winnaar.

De waardebon is alleen geldig op albelli.nl. De prijs kan niet ingewisseld worden voor geld. albelli heeft het recht om de wedstrijd en bijbehorende regels en voorwaarden op elk moment aan te passen. De waardebon is geldig t/m 31-12-2016.

Reacties