fotoboek verjaardag

We hebben het perfecte fotoboek van een kinderfeestje gemaakt en versierd met gezellige clipart, achtergronden en indelingen om je inspiratie te geven voor het maken van je eigen fotoboek. We hebben ook een paar tips en ideeën op een rijtje gezet die je helpen bij het maken van het fotoboek.

Ongeacht de leeftijd, onze vrolijke nieuwe ontwerpopties brengen een glimlach op je gezicht wanneer je terug denkt aan die speciale dag.

1. De kaft

fotoboek verjaardag kaft idee

Gebruik een selectie van je favoriete foto’s van de grote dag en maak een vrolijke indeling met de ontwerpopties in ons fotoprogramma.

2. Voeg een achtergrond toe

fotoboek eerste verjaardag achtergrond idee

Wij vinden deze achtergrond met luchtballonthema erg leuk – vrolijk en speels, perfect voor een kinderfeest fotoboek.

3. In de wolken

fotoboek verjaardag indeling inspiratie

Deze achtergrond met wolkenthema is een echte klassieker – het lijkt net alsof de foto’s zweven.

4. Wees creatief met clipart

fotoboek verjaardag landschap foto's

We hebben veel nieuwe clipart toegevoegd aan ons fotoprogramma, zoals deze met een super cool dinosaurusthema. Naast een foto van de jarige job die een gekke bek trekt, zorgen ze voor een extra vrolijk tintje.

5. Wees een superheld

fotoboek verjaardag creatieve ideeën

Onze superheld clipart is gewoon gemaakt voor fotoboeken van een verjaardagsfeestje. Het lijkt net alsof hij in zijn eigen stripboek staat.

6. Voeg wat zwart-wit toe

fotoboek kinderfeestje clipart ideeën

Maak een indeling met een zwart-wit kleurenpalet, voor een contrast met de rest van het fotoboek. Deze smileys zorgen voor een vrolijk tintje.

7. Wees creatief met kaders

fotoboek verjaardag tekst ideeën

Dit kader lijkt direct uit de ruimte te komen. De ronde foto’s zorgen voor een leuke afwisseling met vierkante en rechthoekige foto’s.

8. Vergeet de gasten niet

fotoboek kinderfeestje verjaardag vrolijk dagje uit thema

Het is mooi om in het fotoboek op de jarige job te concentreren, maar een paar foto’s van de gasten is natuurlijk ook leuk. Dit is een leuke pagina speciaal voor de band tussen broers en zussen. Over een aantal jaren schamen ze zich hier vast voor!

9. Maak creatieve foto’s

fotoboek verjaardag bijpassende kleuren

Het is een goed idee om, voordat het verjaardagsfeest begint, na te denken over het soort foto’s dat je wilt gebruiken in het fotoboek. Foto’s van een ballon en confetti zijn een perfecte toevoeging op een pagina als deze.

Of je nou binnenkort een kinderfeestje geeft, of pas één hebt georganiseerd, we hopen dat deze tips je helpen bij het maken van een verjaardagsfeest fotoboek.

Bekijk onze smartphone camera tips om een paar ideeën op te doen over het nemen van foto’s met je smartphone, of bekijk de groepsfoto tips zodat je alle gasten van het feest mooi op de foto kunt zetten.

Als je direct wilt beginnen met het maken van een fotoboek, kies dan een fotoboek en ga aan de slag.

Deel dit bericht hieronder op Facebook en Twitter en inspireer je vrienden met onze creatieve tips.

Reacties