Fotoboek verkoophuis

Een fotoboek dat je helpt bij het verkopen van je huis? Onze klant Saskia en collega Barbara hadden beiden dit briljante idee. Tegenwoordig is het erg moeilijk om je huis te verkopen. Misschien maakt een fotoboek net het verschil!

Saskia’s brochure
Om een soort brochure te maken, bestelde Saskia een softcover liggend M. Alle kijkers krijgen een exemplaar mee. Ze denkt dat zo’n boekje langer bewaard wordt dan een brochure van de makelaar. “Hopelijk komen ze het later nog eens tegen, waardoor ze herinnerd worden aan de woning. En misschien komen ze dan nog eens kijken.” Ze deelt ook een online versie van het fotoboek (hieronder) op haar site.

Het fotoboek bestaat uit:
-Foto’s van interieur, huis en omgeving met beschrijvingen
-Plattegrond van het huis
-Statistieken van de wijk
-Een zelfgemaakt kaartje van de voorzieningen in de wijk

Barbara’s internationale verkoopboekje
Barbara maakte voor haar schoonvader een softcover fotoboek van zijn vakantiehuis in Frankrijk. De makelaar was ontzettend enthousiast en geeft nu exemplaren mee aan mensen die serieus geïnteresseerd zijn in het huis. Daarnaast kwam de makelaar zelf met het idee om alle mensen die bij hem een huis gekocht hebben een fotoboek cadeau te geven. Als aandenken aan het huis zoals ze het ooit gekocht hebben.

Het fotoboek bestaat uit:
-Foto’s van interieur, huis en omgeving met beschrijvingen
-Algemene info
-Plattegrond van het huis
-Alle tekst in 3 talen, omdat het internationaal verkocht moet worden

We hopen dat de huizen snel verkocht worden! Dat kan toch ook niet anders met deze mooie fotoboeken? 😉 Hebben ze jou ook op ideeën gebracht?

Reacties