Fotocollage op de muur

Het leukste aan het hebben van een eigen plek is dat je hem een nieuwe  look kunt geven!  Met je eigen foto’s geef je een lege kamer niet alleen meer karakter, maar het is ook een aantrekkelijke manier om de hoogtepunten in je leven te laten zien. Na onze Muurhanger-blog is het weer tijd om creatief bezig te zijn met je afdrukken door je muren om te toveren in een mini-kunstgalerij. Hoe meer variatie in je foto afdrukken, hoe beter. We hebben heel veel ontwerp- en formaatopties als je je afdrukken maakt met onze online creatietool, dus experimenteer naar hartenlust met je bestelling zodat je een fotocollage krijgt die spreekt.

 

Dit heb je nodig:

Tape of posterplakkers

Verschillende FOTO AFDRUKKEN

(Tip: wissel af qua afmeting, mat en glanzend, met en zonder kaders etc.)

 

Hoe maak ik het?

Foto's uitkiezen

Besluit welke foto’s je wilt gebruiken – het fijne van een collage is dat je hem zo groot kunt maken als je wilt, met heel veel verschillende foto’s.

 

Vorm van de collage bepalen

Maak een ruwe schets van de vorm van je collage op een vel papier of leg je foto’s alvast in de goede vorm op de vloer of tafel.

 

Foto's op de muur plakken

Plak je afdrukken op de muur en genieten maar!

 

Heeft dit je geïnspireerd? Waarom maak je geen collage met wanddecoratie in verschillende afmetingen? Wat voor fotoproduct je ook kiest, het zal je ruimte zeker nieuw leven inblazen. Ga naar ons blog om te lezen hoe je wanddecoratie ophangt en hou ons in de gaten: we onthullen binnenkort meer manieren om je afdrukken te gebruiken.

 

P.S. Laat ons weten hoe je creatie is geworden door foto’s met ons te delen op Facebook, Instagram of Twitter. Als je vragen of tips hebt, laten we ons daar graag door inspireren, dus laat dan hieronder een reactie achter!