wanddecoratie tips

Geef je foto’s de aandacht die ze verdienen met onze eenvoudige creatietips voor wanddecoratie. Voor het maken van je wanddecoratie kun je kiezen voor ons online fotoprogramma of onze mobiele app. Weet je niet zeker welke soort wanddecoratie het beste zal staan in je huis, doe dan onze quiz. Dan weet je zo of een foto op canvas, aluminium, plexiglas of forex het beste past bij jouw inrichting.

Online of met onze app?

Je kunt een wanddecoratie maken in ons online fotoprogramma of met onze smartphone app. Of je nu kiest om je wanddecoratie op je computer of op je telefoon te maken, je kunt kiezen uit wel 29 achtergrondkleuren en eenvoudig de oriëntatie en het formaat selecteren die bij jou passen.

Het online fotoprogramma heeft meer opties voor de marge, wat je meer controle geeft over de indeling, terwijl je met de app je projecten kunt opslaan om er later weer mee verder te gaan. Wil je creatief aan de slag met je telefoon? Bekijk dan onze recente app updates die het maken van wanddecoratie in de app nog makkelijker maken.

albelli app

De kleine momentjes

Maak een wanddecoratie-indeling met heel veel foto’s. In het online fotoprogramma kun je tot 15 foto’s gebruiken in één wanddecoratie en in de mobiele app kun je er maximaal 9 gebruiken. Genoeg manieren om je momenten te presenteren dus!  Foto’s met een lage resolutie van je telefoon kun je gebruiken om een serie kleine wanddecoratie te maken. Perfect voor in huis.

Vertel een verhaal met wanddecoratie

Bij een gebeurtenis zoals een huwelijk of vakantie is het niet gek dat je hele camera vol staat. Bespaar jezelf de lastige taak om er slechts één te kiezen en gebruik een wanddecoratie-indeling waarmee je een verhaal kunt vertellen. Een serie met je favoriete foto’s laat zoveel meer zien dan slechts één moment.

Als je foto’s in de juiste volgorde opslaat op je telefoon is het nog makkelijker om een serie uit te kiezen. We hebben de ultieme handleiding samengesteld voor het ordenen en geordend houden van je foto’s.

Creatief met kleur

Wanddecoratie moet helemaal volgens jouw smaak zijn, kies dus een kleurenschema dat past bij de inrichting van je huis.  Felle kleuren en opvallende achtergronden zijn perfect voor lichte, fleurige woonruimtes, terwijl een serie zwart-witfoto’s prachtig staat in een modern ingericht huis.

Woorden en citaten

Voeg woorden of uitspraken toe aan je foto’s door gebruik te maken van onze favoriete fotobewerkingsapps, voordat je ze upload in ons fotoprogramma. Of maak wanddecoratie in de app en voeg direct tekst toe dankzij een recente update. Voeg bijvoorbeeld een inspirerende levensles toe aan een vakantiefoto…

Kunstzinnige effecten

Als je een foto hebt gemaakt van een gebouw of landschap dan kan het leuk zijn om in te zoomen op een specifiek detail op de foto. Dat geeft een ongewoon effect dat je nergens anders ziet. Wij zijn dol op close-upfoto’s van tegeltjes en interessante texturen in de natuur. De lijnen op een blad of knoesten en details van boomschors zijn ook goede onderwerpen voor wanddecoratie. Bekijk onze stadsfotografietips voor meer inspiratie.

Ben je geïnspireerd door deze handige tips? Ga dan direct aan de slag en maak je wanddecoratie. Met deze adviezen in je achterhoofd wordt het maken van mooie wanddecoratie voor thuis nog makkelijker!

Heb je jouw wanddecoratie eenmaal in huis, neem dan eens een kijkje bij onze tips om je huis op te vrolijken met wanddecoratie en tips voor het maken van een fotomuur. We zien altijd graag wat je hebt gemaakt, dus maak een foto van je wanddecoratie bij jouw thuis aan de muur en doe mee met de #mijnalbelli fotowedstrijd en maak kans op een albelli cadeaubon van €50. Je kunt je foto uploaden naar onze galerij (en heel veel creaties van anderen bekijken) of meedoen op Instagram met de hashtag.

Deel deze blog op Facebook en Twitter door op de icoontjes hieronder te klikken en inspireer je vrienden om ook creatief aan de slag te gaan.

Reacties