Dit kwartaal gaat de eer naar Petra Oldengarm om bij Galeria albelli te exposeren. Van 15 maart tot 15 juni 2012 kun je in onze drukkerij 12 werken op plexiglas en canvas van deze fotografe bewonderen. Petra’s motto: Verwonder je over wat er vlak om je heen gebeurt!

Tweeluik en drieluik
Petra maakt vooral series van foto’s die met elkaar samenhangen. Het werk dat er hangt bestaat vooral uit tweeluiken en drieluiken. Bijvoorbeeld dit drieluik van de treinrails hieronder. Hier is een mooie samenhang in het lijnenspel te zien.

Drieluik tramraisl Petra Oldengarm

Een mooi drieluik met drie keer foto op plexiglas


Onverwachte combinaties
Petra is altijd op zoek naar aparte combinaties en invalshoeken. Dingen die alledaags lijken probeert ze op een onverwachte manier af te beelden. Deze expositie zal je zeker inspireren voor je eigen fotografie, fotoboek of plexiglas aan de muur.

Petra laat in haar werk graag zien dat je hetzelfde onderwerp vanuit verschillende hoeken kunt bekijken.  Als je die verschillende hoeken samenvoegt, krijg je een geheel nieuw beeld.

Onscherp is niet fout
Deze 2 foto’s van de landschappen op canvas laten zien dat onscherpe foto’s niet perse ‘fout’ zijn. Door ze zo als tweeluik op te hangen, vormen ze een prachtig abstract schouwspel!

Tweeluik Hollands landschap Petra Oldengarm

Onscherp is niet per se ‘fout’

 

Van 15 maart tot 15 juni 2012 kun je deze prachtige foto’s op plexiglas en canvas van Petra Oldengarm gewoon gratis in onze drukkerij komen bekijken. Een goede reden om een keer je fotoboek persoonlijk af te komen halen (dat kan namelijk ook!). Of kom een keer op onze Vriendendag langs. Ontmoeten we elkaar in levende lijve.

Het adres is: Laan van Ypenburg 34 in Den Haag.

 

Reacties