klant verhalen

Of je zomaar eens een fotoboekje bestelt of regelmatig fotoproducten maakt, wij zijn blij met al onze klanten. Om te laten zien hoe trots we zijn op onze klanten, zetten we deze week weer drie klanten in het zonnetje en delen we graag de verhalen van Sylvia, Carin en Cora met je. Alle drie trouwe albelli fans.

Maak kennis met Sylvia!

klant-verhalen-5

 • Hoeveel albelli producten heb je al gemaakt?

Ik heb al diverse fotoboeken voor mezelf gemaakt en een aantal om cadeau te doen aan vrienden (ook internationaal) en familie. Ook heb ik al diverse foto’s op canvas laten afdrukken en maak ik elk jaar een kalender/planner.

 • Welk programma gebruik je het liefst als je iets aan het maken bent?

Ik gebruik voornamelijk het offline fotoboekprogramma.

 • Wat was de inspiratie voor je laatst gemaakte product?

Mijn laatst gemaakte product was de kalender/planner voor 2016. Voor de kalenders gebruik ik diverse foto’s van vakanties en familie.

 • Wat is het verhaal achter je meest dierbare fotoboek?

Ik ben denk ik nu bezig met mijn meest dierbare fotoboek. Het is een boek van onze pas overleden kater Zippo. Wij hebben hem gehad vanaf zes weken oud, helaas heeft hij maar 6½ jaar mogen worden. Gelukkig heb ik genoeg foto’s om een mooi herinneringsboek te maken.

 • Welk fotoproduct zou je aan iemand cadeau doen?

Dat hangt af van de gelegenheid dus dat kan een canvas doek zijn voor een verjaardag tot een fotoboek om een vriendschap te vieren. Voor diverse vrienden op Rhodos heb ik persoonlijke fotoboeken gemaakt ter ere van de vriendschap. Stuk voor stuk unieke boeken die blij verrast werden ontvangen.

Maak kennis met Carin!

klant-verhalen-6

 • Hoeveel albelli producten heb je al gemaakt?

Ik heb ongeveer 10 fotoboeken in verschillende maten gemaakt. Voor mezelf, maar ook voor mijn ouders, de voetbalvereniging en school.

 • Welk programma gebruik je het liefst als je iets aan het maken bent?

Ik werk vaak offline op mijn pc en als het fotoboek klaar is stuur ik het pas door.

 • Wat was de inspiratie voor je laatst gemaakte product?

Mijn laatste inspiratie was de zomervakantie rondreis door zweden. Onze rondreis door zweden is begonnen vanuit Nederland naar Duitsland en daar op de boot naar Zweden waar wij steeds een aantal dagen in een vakantiepark verbleven. Daar heb ik een album van samengesteld. Activiteiten zoals kano varen.. Rondwandeling. Bezoek aan het berenbos… De overtocht met de ferry met overnachten op de boot.

 • Welk fotoproduct zou je aan iemand cadeau doen?

Voor mijn ouders heb ik diverse vakantie fotoboeken gemaakt van hun reizen naar  Indonesië, Portugal en Spanje. Voor mijn schoonouders een feestalbum van hun pasgeleden 50 jarig huwelijk. Toen mijn moeder 70 jaar werd heb ik een album gemaakt met daarin felicitaties en herinneringen van vrienden, familie en kennissen.

Maak kennis met Cora!

klant-verhalen-7

 • Hoeveel albelli producten heb je al gemaakt?

Ik heb de afgelopen 3 jaar 22 producten gemaakt. Voornamelijk XL fotoboeken van 120 pagina’s.

 • Welk programma gebruik je het liefst als je iets aan het maken bent?

Het programma wat ik altijd gebruik is het online fotoboek programma.

 • Wat was de inspiratie voor je laatst gemaakte product?

Mijn laatste fotoboek was een XL boek van mijn kleindochter van 6 maanden tot en met 2 jaar!

Ik ben van plan elk jaar vast te leggen in een jaarboek voor mijn kleindochter met de mooiste foto’s en gebeurtenissen. Het eerste boek heb ik gemaakt van de zwangerschap, babyshower en het eerste half jaar! Daarna waren de 120 pagina’s vol.

Beide boeken heb ik cadeau gedaan aan de ouders zodat ze thuis ook een exemplaar hebben.

 • Welk fotoproduct zou je aan iemand cadeau doen?

Ik heb al een aantal fotoboeken voor anderen gemaakt en cadeau gedaan dat is altijd leuk. Voor mijn schoonmoeder haar verjaardag (88 jaar) heb ik een klein boekje gemaakt met foto’s van haar achterkleinkinderen!

 

Ben je benieuwd naar andere fans die we in het zonnetje hebben gezet, lees de verhalen van deze klanten in de eerste en tweede “In de spotlight” blog.

Heb jij een fotoproduct gemaakt met één van onze fotoprogramma’s? Deel jouw verhaal of creatie met ons in de reacties hieronder of via Facebook, Twitter en Instagram met #gemaaktmetalbelli en wie weet wordt jouw verhaal ook gepubliceerd op deze blog.

Tot de volgende keer!

Het albelli team

Reacties