Jörgen & Helene

albelli viert haar 1.500.000 klanten! Iedereen heeft een eigen verhaal. Wij zijn ontzettend trots dat wij deze mooie verhalen mogen vastleggen voor al onze klanten. En we vinden het fantastisch om te zien hoe jullie iets unieks en bijzonders maken van onze fotoproducten. Jullie zijn onze grote inspiratiebron. In deze blogreeks laten we je vier verhalen zien van onze klanten.

Maak in deze blog kennis met Jörgen en Helene. Maar vergeet ook niet de verhalen te lezen van Bram, Gonneke, Simon & Berend en Oma Miema.

Ontmoet Jörgen en Helene

Jörgen & Helene zijn pas gaan samenwonen in een appartement net buiten Amsterdam. Ze hebben heel veel spullen, maar de belangrijkste zijn de foto’s. Met hun foto’s hebben ze het huis, terwijl het nog vol stond met dozen, meteen al wat gezelliger gemaakt.

Wie zijn jullie en wat doen jullie in het dagelijks leven?

Wij zijn Helene en Jörgen. Helene runt, samen twee anderen, het campagnebureau StoereVrouwen waarbij we duurzame mode promoten. We willen terug naar de liefde voor kleding, de wereld en de 48 miljoen kledingmakers. Daarnaast heeft Helene Chef Yoga opgezet, waarbij ze yogaweekenden organiseert. Tijdens zo’n weekend maakt Helene al het eten. Jorgen inspireert de deelnemers met zijn workshop creatief schrijven en zijn muziek. En hij geeft er ook nog Reikibehandelingen en een les Qi Gong. Tot nu toe zijn die weekenden op Ameland; in de toekomst hopelijk ook op Curacao. We werken veel samen en het bijzondere daaraan is dat we elkaar ook als collega hebben ontmoet op Camping Zeeburg. Nu, 4 jaar later, werken we meer en meer samen, maar dan voor onszelf. En zijn we gaan samenwonen met de mooie foto’s van jullie in ons huis!

Waar halen jullie energie uit?

Wij halen energie uit tijd met onze familie doorbrengen, de wereld om ons heen ontdekken en elke dag dankbaar zijn voor de dingen om ons heen.

Kunnen jullie ons iets meer vertellen over je fotoafdrukken?

Onze foto s zijn een verzameling van familie, verjaardagen en spontane snapshots van mensen die wij liefhebben.

Houden jullie ervan om foto’s in je huis te presenteren?

Eigenlijk deden wij er eerst niet zo veel mee. Dit is de eerste keer dat wij foto’s zo prominent tentoonstellen in ons huis. Wij zijn net gaan samenwonen en door het ophangen van de foto’s wordt alles net wat meer van ons samen.

Waar halen jullie je inspiratie vandaan voor het maken van de foto’s? En wat zijn jullie favoriete onderwerpen om te fotograferen?

Het moment bepaalt alles. Vreugde, familie en de natuur zijn de belangrijkste onderwerpen voor ons om vast te leggen.

Zijn jullie van plan om meer fotoproducten te gaan maken?

Ja, wij willen foto’s cadeau geven aan familie en vrienden.

Wat is een heel speciaal moment dat je vastgelegd hebt?

Het verjaardagsdiner van Helene d’r moeder.

Wat gebeurde er toen jullie de fotoafdrukken zagen?

We moesten erg lachen omdat het zulke leuke momenten waren en ontroering omdat er mooie herinneringen naar boven kwamen.

Wie zijn de mensen in deze foto’s? En waarom zijn ze belangrijk?

Onze dierbaren, zij begrijpen en kennen ons als geen ander. Wij steunen elkaar en oordelen niet, dat maakt deze mensen onmisbaar in ons leven.

Wat is jouw verhaal?

Als jij een fotoproduct hebt gemaakt met een van onze fotoprogramma’s, laat het ons dan weten! Deel jouw verhaal en/ of product met ons op onze galerij, op Facebook, Twitter of Instagram, met de hashtag #mijnalbelli.

Shop de producten uit deze blog

Reacties