Het aftellen tot kerst is begonnen. Maar dat betekent niet dat je op het laatste moment nog naar de winkels hoeft om een geweldig kerstcadeau te kopen. Je kunt het perfecte persoonlijke cadeau bestellen bij albelli en bij je thuis laten bezorgen.

Maak een persoonlijk fotoboek voor kerst

Een fotoboek met feestelijke (kerst)illustraties en een foto van een moeder en dochter die naar kerstlichtjes kijken

Fotoboeken zijn een uniek cadeau voor een speciaal persoon. Je kunt opa’s en oma’s een fotoboek geven van je kids of foto’s van vrienden delen in een persoonlijk fotoboek. Je kunt ze bovendien in een handomdraai maken met onze Smart Assistant.

Onze Smart Assistant maakt in slechts een paar minuten automatisch schitterende fotoboeken. De unieke, slimme technologie kiest automatisch je beste foto’s door dubbele, wazige en onscherpe foto’s te verwijderen. Hij maakt schitterende indelingen voor je, maar je hebt nog steeds de volledige creatieve controle. Je kunt zo dus wat tijd besparen en de uiterste besteldatum halen.

Maak persoonlijke wanddecoratie met een kerstsfeer

Een wanddecoratie aan de muur met een foto van een winters landschap

Waarom geef je geen grote, mooie wanddecoratie cadeau deze kerst? Je kunt een canvas wanddecoratie maken van de trouwfoto van je ouders of je ouders favoriete landschap laten afdrukken op modern plexiglas.

Ontvang je fotoafdrukken op tijd voor kerst

Twee winterse fotoafdrukken, één met een meisje dat in de sneeuw speelt, de andere met een huisje in de sneeuw

Een fotomontage van iemands favoriete foto’s is een geweldig handgemaakt cadeau voor kerst. Je kunt bijvoorbeeld familiefoto’s laten afdrukken in retrostijl, daar een collage mee maken en een paar leuke souvenirs toevoegen.

Vergeet niet je kerstkaartjes te bestellen

Een kerstkaart met zwart-wit foto's en 'Merry Christmas' in het goud op de voorkant

Persoonlijke fotokaarten voor de feestdagen zijn een leuke manier om een beetje feestelijke warmte te delen met vrienden en familie. Dus waarom plaats je geen gezellige familiefoto op de voorkant of een schattige foto van je huisdieren? Weet je niet wat je in je kaartjes moet schrijven? Ook daar hebben we tips voor – bekijk deze tekst-ideeën voor kerstkaarten eens.

Begin het nieuwe jaar met een fotokalender

Een fotokalender met een foto van twee kinderen in kersttruien en winterjassen

Een persoonlijke kalender is een fantastische manier om elke maand herinneringen met je familie te delen. Dus waarom doe je er niet een cadeau met kerst? Je kunt direct alle belangrijke verjaardagen en gebeurtenissen voor het komende jaar toevoegen.

Maak op tijd een mok voor kerst

Een fotomok met een foto van een jongetje met een kerstmuts, liggend op de bank met zijn hond.

Een fotomok is fantastisch als klein cadeautje onder de kerstboom of als kerstcadeau voor een vriend(in). Je kunt je favoriete foto van jullie samen op de mok zetten en als je hem in onze app maakt, kun je zelfs een panoramafoto rondom de mok plaatsen.

Nog niet klaar voor kerst? Hier zijn een paar last-minute shoptips

Je moet aan veel denken met Kerstmis. Heb je de kerstdeadlines gemist omdat je het te druk hebt gehad met kerstmarkten bezoeken of schaatsen met de kinderen? Maak je dan geen zorgen. Volg gewoon deze tips op en je kunt op het nippertje nog geweldige kerstcadeaus scoren. Bovendien kun je altijd nog vertrouwen op een cadeaubon van albelli.

Stel een tijdslimiet in voor het doen van je kerstinkopen – Het is zo makkelijk om je te laten afleiden in een winkel – we hebben waarschijnlijk allemaal wel eens iets voor onszelf gekocht in plaats van het cadeau voor iemand anders waar we eigenlijk naar op zoek waren. Maar als je een tijdlimiet instelt en plannen maakt voor na het doen van je inkopen, ben je gemotiveerder om het cadeau te vinden en weer weg te gaan.

Maak een lijstje van wat je moet kopen –Maak een lijstje en controleer het. Als het voor de Kerstman werkt, waarom dan niet voor jou? Maak een lijstje en streep de cadeautjes één voor één af. Je kunt ook een budget per persoon kiezen, zodat je minder impulsaankopen doet in de winkel.

Geef een cadeaubon –Als je bij ons online bestelt, ontvang je die binnen enkele minuten per e-mail in je inbox. Op die manier kan degene aan wie je het geeft zelf een cadeau uitkiezen en met plezier een nieuw fotoproject beginnen.

Maak de chef-kok in jezelf wakker –Met kerst draait alles om eten, drinken en gezelligheid. Waarom maak je niet een paar heerlijke hapjes om aan je vrienden en familie te geven? Je kunt iets zoets maken, zoals koekjes of feestelijke kerstkransjes. En als je genoeg experimenteert, kun je een recepten-fotoboek van al je kerstgerechten maken volgend jaar.

Koop geen kleding op het laatste moment –Het kopen van kleding voor anderen kan al lastig zijn als je genoeg tijd hebt, maar wanneer je haast hebt, kun je thuiskomen met een echte modeflater. Ga in dit geval voor een veilige optie zoals een cadeaubon van zijn of haar favoriete winkel

Stop zodra je klaar bent –Wanneer je alle cadeautjes van je lijstje hebt kunnen afstrepen is het tijd om te stoppen. Het kan verleidelijk zijn om door te gaan met cadeautjes kopen tijdens een paniekerige winkelsessie, dus weet wanneer je moet stoppen en vertrouw op de cadeaus die je hebt.

Dus, ga meteen naar de website van albelli en bestel al je cadeaus voor de uiterste besteldata voor kerst. Gaat dit alles toch mis, dan hopen we dat je het hoofd koel kunt houden dankzij deze tips tijdens de kerstvoorbereidingen.

Ken je een paar last-minute cadeaukopers die wel een paar inkoop-tips kunnen gebruiken? Deel deze blog dan op social media door op de onderstaande icoontjes te klikken.

Reacties