Mac-fotoboekprogramma-4.0

Het is nu nog makkelijker om je fotoboek te maken met ons nieuwe en verbeterde fotoboekprogramma voor de Mac. Jullie hebben erom gevraagd en we hebben geluisterd: je kunt nu je indelingen opslaan en hergebruiken. Daarnaast hebben we tal van dingen verbeterd. Dit is waar je naar uit kunt kijken…

 

SLA JE EIGEN INDELINGEN OP

Je kunt nu je eigen indelingen opslaan in het programma door enkele pagina’s of hele spreads op te slaan.  Het is heel eenvoudig: ontwerp een pagina zoals jij het wilt met foto- en tekstkaders en sla hem op. Ook is het mogelijk je indeling een naam te geven zodat je hem makkelijk herkent in de indelingenbrowser. Deze gloednieuwe functie vind je in de werkbalk, het paginamenu en het rechtermuisklik-menu.

Mac-4.0-update-Sla Je Eigen Indelingen Op

 

INDELINGEN SPIEGELINGEN

Een indeling die perfect is voor een pagina aan de linkerkant van je boek is soms niet mooi uitgelijnd als je hem rechts toepast. Dan komt onze nieuwe spiegelfunctie voor indelingen goed van pas. Je kunt nu een indeling op de huidige pagina spiegelen of de indeling spiegelen naar de andere pagina van de twee opengeslagen pagina’s.  De functie is beschikbaar in de werkbalk, het paginamenu en het rechtermuisklik-menu.

Mac-4.0-update-Indelingen Spiegelingen

 

TRANSPARANTIE VAN TEKST

Je kunt nu transparantie toevoegen aan teksten, waarmee een heleboel nieuwe creatieve effecten in je boeken mogelijk worden. Typ eenvoudig je bericht en gebruik de transparantieschuifbalk in het voorbeeldpaneel om de transparantie aan te passen.

Mac-4.0-update-Transparantie Van Tekst

 

Waar wacht je nog op? Download de nieuwe en verbeterde versie van ons fotoboekprogramma voor Mac en geniet van al deze nieuwe functies.

Reacties