Cadeau-ideeën voor Vaderdag

Door Albelli op 19 mei 2024

Jouw vader is uiteraard de beste van de hele wereld. Ben je nog op zoek naar unieke cadeau-ideeën om hem eens goed in het zonnetje te zetten? Dan hebben we hier een paar creatieve tips voor je.

Vaders zijn onze rots in de branding, onze altijd aanwezige steun en toeverlaat. Toch is het soms lastig om een geschikt cadeau te vinden, zodat je hem op een leuke manier kunt bedanken. Wat dacht je dan van een vaderdagcadeau met een foto? Dat is persoonlijk en hij zal er jarenlang plezier van hebben. Hier zijn een paar cadeautips die op Vaderdag gegarandeerd een schot in de roos zijn. Laat je inspireren en vind jouw perfecte vaderdagcadeau.

Een mooi fotoboek voor kersverse vaders

Vader worden is heel bijzonder. Maak zijn eerste Vaderdag net zo bijzonder met een fotoboek dat zijn eerste dagen, weken en maanden vastlegt, zodat hij er nog jaren op kan terugkijken. Een persoonlijk vaderdagboek is een geweldige manier om alle spannende momenten samen op één plek te verzamelen, van de grote mijlpalen tot de kleinere dagelijkse momenten samen. Een fotoboek als kostbaar aandenken, dat het verhaal vertelt van deze bijzondere tijd.

Maak een fotoboek

Wanddecoratie als vaderdagcadeau voor opa

Verras opa deze Vaderdag met een familieportret voor aan de muur. Je kunt een generatiefoto maken, een portret van de kleinkinderen of misschien een collage van opa’s mooiste momenten. Je hebt de keuze uit vijf hoogwaardige materialen: canvas voor een galeriegevoel, aluminium voor een moderne en elegante look, misschien een houten lijst voor een prachtige muurschildering? Welke stijl je ook kiest, we weten zeker dat opa er blij mee zal zijn.

Maak wanddecoratie

Fotopuzzels als uniek vaderdagcadeau voor een stiefvader

Ben je op zoek naar een speciaal vaderdagcadeau voor je stiefvader? Kies dan voor een trendy fotopuzzel; dit prachtcadeau is ook nog eens een leuke vaderdagactiviteit die je samen kunt doen! Je kunt zelf een foto kiezen die je op de puzzel wilt afdrukken, bijvoorbeeld van zijn favoriete moment, een grappige foto van zijn huisdier, een landschapsfoto van zijn laatste vakantie of een foto van het sportteam waar hij supporter van is.

Of je nu met de miniversie van 49 stukjes aan de slag gaat, of voor een XL-formaat met 2000 stukjes kiest, een fotopuzzel is zeker een bijzonder cadeau voor Vaderdag waarmee je je stiefvader laat zien dat je om hem geeft.

Fotopuzzel Ravensburger

Fotoafdrukken als last-minute cadeau

Geen paniek, wij hebben jouw last-minute vaderdagcadeau zo geregeld. Fotoafdrukken zijn een cool retrocadeau dat altijd in de smaak valt, want voor alle vaders is het een geweldige manier om terug te kijken op ‘die goeie oude tijd’. Het afdrukken van zijn favoriete herinneringen is eenvoudig: selecteer de foto’s en wij maken er afdrukken van hoge kwaliteit van. Dit is zo gedaan op je mobiele telefoon met behulp van onze app. Sterker nog, je houdt zelfs tijd over om een leuke vaderdagboodschap op de achterkant van de afdrukken te schrijven.

Maak fotoafdrukken

Fotomagneten met kunstwerken van de kids

Voor op de koelkast thuis of op kantoor: van fotomagneten word je altijd vrolijk.

Het zijn ook geweldige vaderdagcadeaus, want zelfs de kinderen kunnen helpen met het ontwerp! Vraag de kids om een tekening voor papa te maken en upload vervolgens een foto van hun meesterwerken om ze op de magneten te laten drukken. In een handomdraai worden hun kunstwerken een praktisch cadeau, waar je papa zeker een plezier mee doet.

Laat je inspireren

Klassiek vaderdagcadeau: de mok met foto

Het eerste kopje koffie van de dag smaakt nog beter als papa hem kan drinken uit zijn eigen fotomok. De mok is een klassiek vaderdagcadeau en niet zonder reden: hij is makkelijk te ontwerpen en tovert gegarandeerd elke ochtend een glimlach op zijn gezicht. Voeg een speciaal moment toe, een fotocollage vol hoogtepunten of gewoon de woorden ‘papa is de beste’. Een fotomok is het perfecte cadeau en altijd uniek.

Onze tip: wil je jouw vader eens écht verrassen? Kies dan voor onze magische mok. Deze onthult het opgedrukte ontwerp pas als je hem vult met een warme drank!

Maak mokken

Bedank jouw vader(figuur) met een persoonlijk vaderdagcadeau waar hij nog jaren plezier van zal hebben. Nog meer inspiratie en cadeau-ideeën voor de belangrijkste man(nen) in je leven vind je hier. Veel plezier met het maken van je persoonlijke cadeau en een gezellige Vaderdag gewenst!