Vaderdagcadeaus met albelli

Door Albelli op 19 mei 2023

Geef je vader een persoonlijk fotocadeau voor Vaderdag dat hij voor altijd zal koesteren.

Het was nog nooit zo makkelijk om je vader te laten stralen als deze Vaderdag. Een gepersonaliseerd fotocadeau waarmee hij zijn favoriete herinneringen kan herbelen, is de perfecte manier om hem in het zonnetje te zetten. Of je nu een cadeau koopt dat je kinderen aan hem kunnen geven of dat je zelf iets koopt voor je eigen vader, een zelfgemaakt fotocadeau met albelli is een fluitje van een cent. We hebben een aantal geweldige en unieke ideeën cadeautips voor je samengesteld, zodat je wat extra liefde kan opsturen naar die ene bijzondere persoon in je leven. Het enige wat je hoeft te doen is het volgende: maak of kies foto’s uit, selecteer het fotocadeau dat je wil maken en laat het rechtstreeks bij jou of bij hem thuis bezorgen. Zo eenvoudig is het om iets te maken dat hij altijd zal blijven koesteren.

1. Een levensverhaal in een fotoboek

Van de eerste keer dat hij je vast hield tot de dag dat hij je naar het altaar begeleide, er zijn duizenden momenten van jullie samen die het vieren waard zijn. Een fotoboek is de perfecte manier om al die jaren op één plek te verzamelen en als je een paar klassieke afgedrukte foto’s hebt die je wilt gebruiken, volg je onze handige scantips om ze snel te digitaliseren.

Maak een fotoboek

2. Wanddecoratie van zijn mooiste momenten

Pak alle foto’s van je vader van de afgelopen jaren erbij en tover ze om in een geweldige tijdlijn waar hij met trots naar zal kijken. Je kunt tussen 9 en 81 foto’s gebruiken, dus of je nou een paar foto’s hebt om uit te kiezen of een heel album, wij maken er wat moois van.

Maak wanddecoratie

3. Een familiefotoboek

Je kunt een fotoboek maken van alleen jullie tweeën samen, maar waarom zou je de rest weglaten? Pak al je foto’s van grote familiemomenten erbij en plaats ze samen in een album. En als je nog steeds bezig bent met het perfectioneren van je groepsfotografie, dan is onze handige handleiding er om je te helpen.

Maak een fotoboek

4. Een ingelijste foto

Als je vader van eenvoudig houdt, dan is een klassieke ingelijste foto het perfecte cadeau. Kies gewoon één van jullie favoriete foto’s samen uit, kies een fotolijst die bij zijn stijl past en voilà: een geweldig cadeau die hij neer kan zetten waar hij maar wil, thuis of op het werk.

Maak fotoafdrukken

5. Wanddecoratie van de kinderen

Als de vader in kwestie het niet leuk vindt om elke dag naar een foto van hemzelf te kijken, ga dan voor een foto van alle kinderen samen. Met vier hoogwaardige materialen om uit te kiezen, ziet het er overal in huis geweldig uit.

Maak wanddecoratie

6. Een fotomuur

Grijp de volgende keer dat papa weg is je kans en maak een fotomuur voor hem in zijn kantoor of slaapkamer. Maak wanddecoraties en laat een aantal foto’s afdrukken van de familie samen en maak hier een mooie collage mee voor op de muur. Bekijk onze tips voor extra inspiratie voor het maken van een fotomuur.

Laat je inspireren

7. Geef hem een knuffel met een mok

Geef papa een cadeau waar hij elke dag van kan genieten met een persoonlijke fotomok. Kies je favoriete foto, upload hem in het fotoprogramma en voilà: je hebt een geweldig cadeau in slechts een paar seconden. En met exclusieve opties die beschikbaar zijn in onze smartphone app, is het heel makkelijk om onderweg creatief aan de slag te gaan.

Maak mokken

8. Een wanddecoratiecollage van jou en je vader

Verzamel een aantal foto’s van jou en je vader door de jaren heen voor een attent vaderdagcadeau. Je kunt bijvoorbeeld een babyfoto, tienerfoto en recentere foto kiezen. Maak er een wanddecoratiecollage van die hij vol trots in huis kan hangen.

Maak wanddecoratie

9. Een fotoboek van de tekeningen van de kinderen

Ben je op zoek naar iets heel anders? Waarom verzamel je dan niet alle tekeningen die de kinderen voor papa hebben gemaakt en scan je ze in je computer om een fotoboek mee te maken? Het is een fantastische manier om alle herinneringen op één plek te bewaren en het is bovendien een stuk veiliger dan ze los in huis te laten liggen.

begin nu

We hopen dat onze ideeën je wat inspiratie hebben gegeven om deze Vaderdag echt speciaal te maken voor die ene belangrijke man in je leven. En als je anderen ook wat inspiratie wilt geven, vergeet dan niet om het te delen op Facebook en Instagram met #albelli, zodat we kunnen zien wat je hebt gemaakt!