Een albelli feestkaart voor elke gelegenheid

Door Albelli op 13 maart 2020

Zin in een feestje? Wat de gelegenheid ook is, een verjaardag, een huwelijk, of een babyshower, bekijk de uitnodigingskaarten van albelli om je gasten voor te bereiden op je feestje.

Drie persoonlijke fotokaarten op een houten bijzettafel voor een gele muur.

Wanneer je het feest van het jaar organiseert, kun je direct indruk op je gasten maken met de uitnodigingen. Of je nou een groot verjaardagsfeest geeft voor een belangrijke leeftijd, of je bruiloft als een koninklijk huwelijk aan het plannen bent, uitnodigingen zijn de perfecte manier om de toon te zetten voor je evenement. Gebruik deze blog ter inspiratie om je te helpen met het maken van persoonlijke uitnodigingskaarten van albelli, die je gasten in de feeststemming brengen, wat de gelegenheid ook is.

Maak de perfecte bruiloftsuitnodigingen

Een persoonlijke save the date fotokaart tegen een witte achtergrond met kleine verspreide houten knijpertjes.

Een doe-het-zelf bruiloft is een leuke manier om veel persoonlijke dingen te verwerken in jullie grote dag en je kunt beginnen met het maken van je eigen aankondigingskaarten en uitnodigingen. Maar maak je geen zorgen, je hoeft niet aan de slag met papier en lijm, je kunt je kaarten maken met onze vooraf ontworpen trouwkaarten. Kies je ontwerp, voeg een foto van jezelf en je aanstaande toe en maak de kaart persoonlijk zoals je maar wilt.

Als je nog niet in de planningsfase van de bruiloft zit, maar al wel ten huwelijk bent gevraagd, kun je ook een trouwkaart aanpassen zodat hij geschikt is als uitnodiging voor een verlovingsfeest.

Ga creatief aan de slag met communiekaarten

Twee persoonlijke communie-fotokaarten op een wit tafelblad met blauwe reisboeken op de achtergrond.

We hebben waarschijnlijk allemaal wel eens de plank misgeslagen wanneer we iets voor de kinderen uitkozen. Hebben ze al helemaal hun eigen stijl ontwikkeld? Waarom laat je ze dan niet meehelpen bij het maken van hun communiekaarten? Ze kunnen een ontwerp kiezen uit 65 kaarten, hun favoriete foto uploaden en een persoonlijk berichtje toevoegen. Zo maak je persoonlijke communiekaarten waarvan je zeker weet dat ze ze mooi vinden.

Maak die belangrijke verjaardag onvergetelijk

Persoonlijke 30e verjaardagskaart met een schoolbordontwerp en een foto van een vrouw op de voorkant.

Verjaardagsuitnodigingen zijn een fluitje van een cent om te maken met onze fotoprogramma’s en ze zijn ook eenvoudig aan te passen voor een belangrijke leeftijd. Je kunt bijpassende kaarten vinden voor een thema-verjaardagsfeest, zo zijn onze jaren 80 kaarten bijvoorbeeld perfect voor een throwbackfeestje voor iemands 40e verjaardag. Je kunt bovendien de leeftijd op de voorkant zetten met clipart.

Feestkaarten voor kinderen

Persoonlijke 30e verjaardagskaart met een schoolbordontwerp en een foto van een vrouw op de voorkant.

Van dieren tot astronauten, we hebben honderden vooraf ontworpen uitnodigingskaarten voor kinderen. Er is ook een enorme galerij met clipart beschikbaar, dus als je hun verjaardagsuitnodigingen nog wat creatiever wilt maken, kun je figuurtjes, kleurrijke decoraties, teksten en nog veel meer toevoegen voor een beetje extra magie.

Geef je een housewarmingparty?

Een persoonlijke fotokaart om de komst van een nieuwe baby te vieren. Er staat een foto van een baby aan de linkerkant en tekst met een illustratie van een beer aan de rechterkant.

Na een grote verhuizing wil je zo min mogelijk stress, maar je wilt wel iedereen uitnodigen om het te vieren. Onze feestkaarten zijn heel eenvoudig aan te passen voor een housewarmingparty, dus dat is al een zorg minder. Je kunt elk ontwerp kiezen dat je leuk vindt, zelfs als het wordt vermeld als verjaardagskaart, omdat je je eigen berichten kunt toevoegen en tekst kunt verwijderen die je niet nodig hebt.

Vier de komst van je baby

Een persoonlijke fotokaart om de komst van een nieuwe baby te vieren. Er staat een foto van een baby aan de linkerkant en tekst met een illustratie van een beer aan de rechterkant.

Of er nou een kleintje op komst is, of dat je jouw wondertje net hebt mogen verwelkomen, er zijn vele schattige kaarten om uit te kiezen voor je baby. Van babyshower-uitnodigingen tot geboortekaarten, je kunt al onze schattige ontwerpen aanpassen voor elke gelegenheid.

Heb je een doop gepland voor je kleintje? Waarom pas je dan niet een van onze geboortekaartjes aan om te gebruiken als doop-uitnodiging om naar vrienden en familie te sturen?

Vergeet de bedankkaartjes niet

Donkergrijze muurplanken met twee stapels boeken en twee persoonlijke foto-bedankkaarten erop.

Je kunt je gasten ook bedanken voor hun komst naar je feest met persoonlijke kaarten. Je kunt kaarten sturen uit naam van de kinderen om ze te bedanken voor alle cadeaus, of je babyshower-gasten bedanken voor de cadeaus voor de baby en je waardering tonen voor je bruiloftsgasten, omdat ze de speciale dag met jullie hebben gevierd.

Naast het persoonlijk maken van de kaarten, kun je ook het formaat en de afwerking kiezen die je mooi vindt. Je kunt kiezen uit enkele of dubbele kaarten en daarna kun je de papierkwaliteit kiezen die je wilt. Er zijn drie soorten premium kaarten: glanzend, mat en extra mat. Of je kunt kiezen tussen glanzende en matte fotokaarten. Als je echt in een creatieve bui bent, kun je je kaarten natuurlijk ook helemaal zelf ontwerpen.

Bekijk ons gehele assortiment voor meer feestkaart-inspiratie en begin met het maken van albelli uitnodigingen en bedankkaarten voor je volgende feestje.

Creëer nu