Professionele fotografen en musea presenteren hun foto’s vaak op plexiglas. Zo maken die prachtige foto’s de meeste indruk. albelli maakt dit nu ook voor jou mogelijk!

Met plexiglas komen kleuren helderder en intenser over. Je foto oogt haarscherp en krijgt een prachtig diepte-effect. Plexiglas is het meest hoogwaardige product in het assortiment van albelli. Hang ook jouw foto in museumkwaliteit aan de muur!

Museumkwaliteit
We gebruiken enkel plexiglas van topkwaliteit. Je foto wordt aan de achterzijde voorzien van een ondoorzichtige laag. Kleuren komen met plexiglas helderder en intenser over. Zo krijgt ook jouw foto die prachtige museumkwaliteit.

Eenvoudig te maken
Een plexiglas heb je makkelijk online gemaakt en binnen een paar dagen in huis. Zoek je mooiste foto uit en zet je foto op plexiglas.

Verschillende formaten

Foto op plexiglas is in verschillende formaten verkrijgbaar, vanaf 30×20 cm tot 120×80 cm. Mooi voor in je woonkamer maar ook heel geschikt  voor op kantoor.

Verzending en ophangsysteem
Uiteraard verzenden we jouw plexiglas zorgvuldig ingepakt naar je toe. Ons ophangsysteem is onzichtbaar, dus dat betekent geen gaten in je foto. Dat vinden we namelijk zonde. Je hebt slechts één enkele schroef in de muur nodig.

Jouw mooiste foto maakte nog nooit zo veel indruk. Lees meer over foto op plexiglas.

ps. Doe mee met onze Valentijn fotowedstrijd en win jouw mooiste foto op plexiglas!

Reacties