Ga je bijna op vakantie? Dan heb je straks weer een hele stapel mooie foto’s. Deze kun je nu nog sneller verzamelen in een fotoboek met onze nieuwe, gebruiksvriendelijke iPad-app. Waar en wanneer je maar wilt. Zeg nou zelf, hoe maak je van jouw foto’s nou mooiere herinneringen dan met de geur van vakantie nog in de neus en de mooie uitzichten vers in je geheugen?

Je maakt met deze iPad app in een handomdraai je eigen fotoboek. Om aan de slag te gaan hoef je de app alleen maar gratis te downloaden vanuit de App Store. Voor je het weet, heb je je fotoboek af. Net als het online programma kun je in de app kiezen uit verschillende lay-outs en allerlei leuke effecten en filters. Zo heb jij alle vrijheid om jouw eigen fotoboek te maken.

En zoals je van ons mag verwachten hebben we het heel gemakkelijk gemaakt. Je kunt al je favoriete foto’s eenvoudig importeren vanuit Facebook, Instagram, Dropbox en de galerij van je iPad. Foto’s precies op die plek op de pagina zetten? Dat gaat met één veeg van je vinger. Handig, toch?

Als je het fotoboek eenmaal af hebt, kun je het rechtstreeks vanuit de app delen met familie en vrienden. Zo kan iedereen direct van je meesterwerk meegenieten, waar jullie ook zijn.

BLOG_IPAD

Perfect voor tijdens een luie dag op het strand of misschien je vlucht terug vanuit het vakantieparadijs! Ga vandaag nog aan de slag met onze gratis iPad-app. Wat ga jij maken?

Download de app in de App Store en begin direct!

Reacties