fotoboek gids porto

Reizen is een van de leukste dingen in het leven. Omdat er zoveel te ontdekken is, leek het ons een goed idee om onze eigen belevenissen vast te leggen. Een eigen, persoonlijke ‘stedengids’ maken is een leuke, makkelijke en creatieve manier om je reis te blijven beleven.

De eerste halte van onze reis is Porto! Twee van onze collega’s (die het geluk hadden om de stad te bezoeken) hebben hun eigen stedengids met foto’s gemaakt en gedeeld om je op weg te helpen er zelf een te maken. Bekijk hieronder de online versie van hun fotoboek om inspiratie op te doen. We hebben ook een fotoboek over Londen gemaakt met nog meer ideeën.

Klaar om er zelf een te maken?

Nu je een idee hebt hoe je zelf een stedengids kunt maken, is het tijd om aan de slag te gaan. Je hoeft geen designer te zijn. De opzet heb je al in slechts drie eenvoudige stappen:

  1. Kies hoe je je boek wilt ordenen: chronologisch (dit deden wij) of per thema (eten, mensen, bezienswaardigheden) etc.
  2. Ga naar ons fotoboekprogramma en volg de instructies voor het uploaden van je foto’s
  3. Maak je boek nog persoonlijker met onze nieuwe en verbeterde opmaakopties, zoals clipart, achtergronden en sjablonen. Voeg tekst toe met informatie over de stad en je reis.

En waarom zou je daar ophouden? Na elke reis kun je een nieuw fotoboek met de hoogtepunten van je reis maken als aandenken!

Veel plezier op reis!

Reacties