Bepaal welke albelli fotoboekprogramma het best bij je past

Door Albelli op 21 juni 2019

Vind je dat het ontwerp van je fotoboek van albelli niet uitbundig genoeg kan zijn of hou je het liever simpel? In deze eenvoudige handleiding ontdek je welk van onze fotoboekprogramma’s het best bij je creatieve stijl past.

Illustraties van een laptop, een Mac-desktopcomputer, smartphone en een opengeklapte Windows-laptop met op elk scherm de fotosoftware van albelli tegen een groene achtergrond.

We hebben altijd de beste fotoboekprogramma’s voor je, of je nu graag de tijd neemt voor een albelli fotoboek of liever onderweg kleinere fotogeschenken maakt. In deze handleiding ontdek je welk fotoboekprogramma je het best voor je volgende project kunt gebruiken.

Al onze fotoboekprogramma’s bieden geweldige creatieve opties waarmee je een uniek meesterwerk maakt, maar er zijn kleine onderlinge verschillen. Met ons offline fotoboekprogramma heb je niet alleen de beschikking over de meest geavanceerde creatieve mogelijkheden, maar ook over de Smart Assistant. Ons online fotoboekprogramma is perfect voor kleinere projecten die niet veel tijd in beslag nemen. Hieronder vind je meer details over de verschillende opties en meer informatie over de albelli app.

albelli’s offline fotoboekprogramma voor Windows

Als je alles wilt kunnen bewerken met een heleboel creatieve hulpmiddelen is ons offline fotoboekprogramma voor Windows je beste vriend. Het is ons populairste fotoboekprogramma en inmiddels al ruim een miljoen keer gedownload. Deze software is perfect als je graag tijd besteedt aan het maken van je fotoboek en alles volledig naar eigen wens wilt kunnen aanpassen. Daarnaast kun je je projecten tussentijds offline opslaan.

Als je het programma op je desktop downloadt, kun je foto’s vanuit je computer of sociale media rechtstreeks naar je fotoboek importeren. Als je hulp nodig hebt bij het sorteren van je foto’s, kun je gebruikmaken van onze Smart Assistant. De Smart Assistant helpt je de beste afbeeldingen uit te zoeken, zodat het maken van je fotoboek een eitje is.

Fotoboekprogramma voor Windows downloaden

albelli’s offline fotoboekprogramma voor Mac

Heb je geen Windows maar een Mac? Dan is dit fotoboekprogramma je ideale partner. Dit offline fotoboekprogramma biedt dezelfde creatieve hulpmiddelen als de Windows-versie, maar heeft de look en feel van Apple. De Smart Assistant is ook beschikbaar in het fotoboekprogramma voor Mac.

Het fotoboekprogramma voor Mac heeft ook iPhoto-integratie, zodat al je gebeurtenissen, albums en foto’s automatisch worden geopend als je je fotoboek maakt. De rest is super eenvoudig: sleep je foto’s naar een pagina en bewerk ze tot je helemaal tevreden bent. Je kunt alles aanpassen, van achtergronden tot clipart, sjablonen en kaders.

Fotoboekprogramma voor Mac downloaden

albelli’s online fotoboekprogramma

Ons online fotoboekprogramma is snel, simpel en ideaal als je niet veel tijd aan je fotoboek kunt besteden. Het is een vereenvoudigde versie van onze offline fotoboekprogramma’s, maar biedt genoeg hulpmiddelen om je creativiteit de vrije loop te laten. Voor het maken van je fotoboek hoef je niets te downloaden. Je kunt rechtstreeks in je browser aan de slag en je boek is binnen een paar minuten klaar om te bestellen.

Mocht je iets meer tijd in je project willen steken, kun je het in je online account opslaan voor later.

Ga nu online aan de slag

albelli’s mobiele app

Ga onderweg creatief aan de slag met onze mobiele app , verkrijgbaar voor iOS en Android. Dit is het ideale fotoboekprogramma voor wanneer je haast hebt, omdat je een fotoboek kunt maken terwijl je in de bus zit, op de trein staat te wachten of als je ergens een kop koffie aan het drinken bent. De mogelijkheden voor het bewerken van fotoboeken zijn beperkter, waardoor de app meer geschikt is voor snelle projecten met weinig aanpassingen, zoals wanddecoratie, mokken, kalenders en afdrukken. In de app vind je zelfs extra opties voor producten die nergens anders te vinden zijn, zoals kleurrijke retro foto’s en mokken met panoramafoto’s.

Je foto’s importeren naar de app is ook een makkie. Je kunt je afbeeldingen rechtstreeks uit je fotobibliotheek, Dropbox, Facebook, Instagram en Google Photos halen.

Je vindt altijd het perfecte fotoboekprogramma voor je volgende project, of je nu pietje-precies bent of dingen liever snel en simpel houdt. Dus download nu je fotoboekprogramma of ga direct online aan de slag. Vergeet niet het resultaat van je albelli fotoboek met ons te delen op sociale media via de hashtag #albelli.

Dowload de albelli app