Onderweg aan de slag

Door Albelli op 24 juli 2023

Waarom wachten tot je weer thuis bent om van jouw zomermomenten fantastische fotoproducten te maken? Download vandaag nog onze app en leg onmiddellijk je unieke momenten vast terwijl je ze aan het beleven bent.

Of je nu je zomervakantie in het buitenland doorbrengt of in eigen land, aan het strand of in de bergen, één ding is zeker: de hoogtepunten van je zomer wil je vastleggen. Waarom wachten tot je weer thuis bent als je nu al kunt starten en onderweg aan de slag kunt?

Makkelijke uploadopties

Je vakantiefoto’s bij elkaar zoeken kan een lastige klus zijn. Vooral als je ze niet allemaal op één plek hebt staan. Je hebt foto’s op je telefoon, in Dropbox-mappen en een aantal van je favoriete foto’s staan misschien al op Instagram met dat leuke zomerfilter. Geen zorgen, met de albelli app kun je de foto’s direct uploaden vanaf je telefoon, Dropbox, Instagram of Facebook.

Makkelijker kan het niet! Heb je wat extra hulp nodig om je foto’s te archiveren als een professional? Bekijk deze eenvoudige richtlijnen.

Lief dagboek …

Wanneer we thuis een fotoboek maken van onze vakantie, vergeten we vaak de vele kleine anekdotes. Als je onderweg begint met het maken van een fotoboek, kun je elke dag een nieuwe pagina toevoegen en je fotoboek omtoveren tot je eigen avonturendagboek. Zo eindig je met pagina’s vol nieuwe ervaringen en worden ook de kleine herinneringen niet vergeten – zoals hoe je bijna in het meer viel om die ene foto te maken.

Geen verbinding? Geen probleem.

Of je nu een avontuurlijke reiziger bent of liever op het vliegtuig stapt richting vakantieoord, ergens onderweg kom je altijd even zonder internet te zitten. De app van albelli werkt perfect, zelfs als je geen internetverbinding hebt. Dus is er geen internet? Vermaak jezelf en ga creatief aan de slag met je volgende meesterwerk. Zodra je weer internetverbinding hebt, kun je simpelweg klikken en bestellen.

Sharing is caring

Stel je voor: je bent op vakantie met vrienden en jullie hebben allemaal besloten om een fotoboek te maken om terug te kijken op de geweldige tijd die jullie samen hebben doorgebracht. Zeker een goed idee! En het wordt nóg leuker als je er een gezamelijk project van maakt, toch? Maak een gedeelde map in Dropbox aan. Daar kan dan iedereen de gemaakte zomerfoto’s inzetten. Kies vervolgens één creatieve vriend of vriendin om jullie groepsfotoboek te maken via de albelli app. Of experimenteer zelf met de vele mogelijkheden. Als het boek eenmaal in je winkelmandje ligt, bestel je meerdere exemplaren en deel je ze de volgende keer dat jullie bij elkaar komen uit.

Voor alle apparaten

Onze albelli app is beschikbaar voor zowel Android als iOS, voor tablet en smartphone. Als je reist met een laptop, nog beter. Je kunt onze ontwerpsoftware ook gebruiken op Windows of Mac. Fijne vakantie!

De albelli-app downloaden