Zo maak je deze zomer de mooiste dingen met je telefoon

Door Albelli op 9 juli 2024

Waarom wachten tot je thuis bent om van je zomermomenten originele fotoproducten te maken? Download vandaag nog onze app en maak meteen iets moois van je meest bijzondere ervaringen.

Wat je plannen voor de zomervakantie ook zijn, één ding is zeker: je mooiste momenten moet je gewoon vastleggen. Dus wacht niet tot je weer thuis bent, maar ga meteen aan de slag met onze superhandige app terwijl je nog op reis bent.

Lief dagboek …

Als je thuis bezig bent met je fotoboek, vergeet je vaak juist de kleine dingen die je vakantie zo speciaal maakten. Als je onderweg al begint met je fotoboek, kun je bijvoorbeeld elke dag een nieuwe pagina toevoegen zodat je zomerboek straks echt compleet en uniek is. Een boek vol met nieuwe ervaringen en leuke, grappige anekdotes. Weet je nog dat je die dag bijna in het water viel…?

Even geen internet? Geen probleem!

Of je nu ergens midden in de bergen vertoeft of op een afgelegen strandje heerlijk van de zon geniet, het komt altijd wel voor dat je geen bereik of internet hebt. Onze app werkt altijd perfect, ook als je even geen internetverbinding hebt. Dus ook als je offline bent, kun je jezelf vermaken met het maken van je volgende meesterwerk en creatief aan de slag gaan. En zodra je weer internet hebt, hoef je alleen maar op bestellen te klikken.

Bundel je creativiteit

Stel, je bent op vakantie met vrienden en jullie hebben allemaal het plan om een fotoboek te maken en zo terug te kijken op de geweldige tijd die jullie samen hebben gehad. Maak er een gezamenlijk project van! Bijvoorbeeld met een gedeelde Dropbox-map waarin jullie allemaal jullie zomerse foto’s kunnen plaatsen. Laat een creatieveling (of doe het zelf) vervolgens een gezamenlijk fotoboek maken met de albelli app. Plaats het boek in je winkelmandje, bestel meerdere exemplaren en deel je ze uit als jullie weer bij elkaar komen.

Voor elk platform

De app van albelli is beschikbaar via zowel Android als iOS voor je tablet en telefoon. Onderweg met een laptop? Nog beter, je kunt de albelli ontwerpsoftware ook met Windows of Mac gebruiken.

De albelli-app downloaden