De glimlach op het gezicht van je grootouders bij het openmaken van hun persoonlijke kerstcadeau van albelli, zal je vertellen dat je het perfecte cadeau hebt gegeven. Dit is onze ultieme tool om deze kerst het beste fotocadeau ooit te maken.

We weten allemaal dat grootouders liever geven dan nemen als het op kerstcadeaus aankomt, maar als je iets persoonlijks geeft, zullen ze er gegarandeerd dol op zijn. Er gaat niets boven je opa en oma gelukkig maken met een mooi en uniek cadeau. Terwijl de familie zich uitbreidt en naar plekken over de hele wereld verhuist, kun je ze met een persoonlijk fotocadeau het hele jaar laten omringen door hun dierbaarste bezit: hun familie.

Een fotoboek is een fantastische manier om de hele familie bijeen te brengen (inclusief verre neven en nichten) en is verkrijgbaar in verschillende formaten. Een fotokalender biedt iets minder ruimte, maar hangt wel het hele jaar door aan de muur. Mocht je de muur van je grootouders van iets permanenters willen voorzien, is een foto op canvas een leuk idee! Als opa en oma echte koffie- of theeleuten zijn, kun je er ook voor kiezen om een persoonlijke mok te maken. Zo kunnen ze met volle teugen van leuke momenten nagenieten.

Hier volgt onze checklist

Hier volgen enkele tips voor het maken van het perfecte fotokerstcadeau voor je opa en oma:

  • Zorg ervoor dat het een verrassing blijft
  • Maak een eerlijke verdeling tussen de foto’s als je één cadeau voor beiden maakt
  • Vraag familieleden en vrienden of ze leuke foto’s hebben die je kunt gebruiken
  • Vraag of je oude foto’s mag zien als je bij je grootouders op bezoek bent en neem stiekem foto’s in een hoge resolutie met je smartphone
  • Deel belangrijke mijlpalen uit hun leven in ‘hoofdstukken’ in
  • Vermijd afbeeldingen met soortgelijke composities en onderwerpen
  • Vergeet niet foto’s van hun favoriete plekken te gebruiken. Er hoeven niet op alle foto’s personen te staan
  • Onthoud dat je in het online fotoprogramma van albelli teksten, kaders en indelingen kunt toevoegen

Ga aan de slag

Als je je opa en oma deze kerst een persoonlijk fotoproduct cadeau wilt doen, ga je naar de homepage van albelli om door al onze prachtige producten en geweldige aanbiedingen te bladeren en direct aan een fantastisch fotoproject te beginnen. Werk met plezier alle verlanglijstjes af!

Reacties