Wat geef je een gezin die alles al lijkt te hebben? Onze tip is om hun iets unieks en moois te geven wat recht uit het hart komt. Daarom zijn onze persoonlijke fotocadeaus perfect geschikt om aan je favoriete jonge gezinnen te geven. Met onze ultieme tool maak je deze kerst het beste fotocadeau ooit.

Kerstmis kan voor jonge gezinnen overweldigend aanvoelen, doordat elk cadeau een stuk speelgoed lijkt te zijn. Geef eenjonge gezin daarom een kerstcadeau dat langer dan een paar maanden meegaat én waar geen batterijen in hoeven.

Met een persoonlijk fotocadeau kunnen ze die bijzondere momenten telkens opnieuw beleven en doordat je het zelf hebt gemaakt, zullen ze altijd aan je denken. Doordat je het cadeau zelf hebt gemaakt, geef je een jong gezin het gevoel bijzonder te zijn, of je nu een fotoboek met harde kaft, een handige kalender, een prachtige wanddecoratie of een grappige fotomok maakt.

Bekijk onze checklist

Hier volgen enkele tips voor het maken van het perfecte fotocadeau voor kerst:

  • Verzamel zowel geposeerde als spontane foto’s
  • Vraag familieleden en vrienden om foto’s die de kersverse ouders misschien nooit eerder hebben gezien
  • Maak wat spontane foto’s als je bij het gezin op bezoek bent; je weet nooit welke pareltjes ertussen zullen zitten
  • Verdeel je foto’s onder in thema’s voordat je ze uploadt. Zo kun je ze makkelijker sorteren en rangschikken als je met je fotoproject bezig bent
  • Richt je niet alleen op afbeeldingen van de kleintjes; foto’s van de ouders zelf zijn ook leuk om bij te voegen
  • Vergeet niet foto’s van hun favoriete plekken te gebruiken. Er hoeven niet op alle foto’s personen te staan
  • Houd je project geheim, zodat het een verrassing blijft
  • Vergeet niet dat je in het online fotoprogramma van albelli teksten, kaders en indelingen kunt toevoegen

Ga aan de slag

Als je deze kerst een persoonlijk fotoproduct cadeau wilt doen, ga je naar de thuispagina van albelli om door al onze prachtige producten en geweldige aanbiedingen te bladeren en direct aan een fantastisch fotoproject te beginnen. Werk met plezier alle verlanglijstjes af!

Reacties