De nieuwe fotoscanner voor mobiele apparaten

Met gepaste trots introduceren wij onze nieuwe functie voor het overzetten van foto’s van je mobiele apparaat naar de pc: de snelste manier om je foto’s binnen enkele seconden precies daar te krijgen waar je ze wilt hebben. We kennen het allemaal: je telefoon staat vol met herinneringen die je graag zou willen delen en waar je iets moois van wilt maken. De eerste stappen van je kind, een spontane picknick in de tuin of die onvergetelijke zonvakantie met je gezin. Toch kan het overzetten van die digitale souvenirs naar een fotoboek wel eens lastig zijn.

Met onze geavanceerde mobiele foto-uploadfunctie is het overzetten van je foto’s een makkie. Klaar om je creativiteit de vrije loop te laten?

Wat is de fotoscanner voor mobiele apparaten?

Een fotoboek maken moet van begin tot eind een leuke ervaring zijn. Onze fotoscanner voor mobiele apparaten is beschikbaar in de albelli desktop-ontwerpsoftware voor zowel Mac als Windows en maakt dit mogelijk. Met slechts één klik en het scannen van een QR-code kun je moeiteloos niet alleen je eigen foto’s, maar ook die van je vrienden of familie overzetten vanaf je mobiele apparaat. De enige voorwaarde is dat jullie allemaal op hetzelfde wifinetwerk zitten. Combineer dit met onze desktop-ontwerpsoftware en het maken van fotoboeken ging nog nooit zo soepel.

Vijf stappen voor het overzetten van je foto’s

Snoeren of USB-sticks zijn overbodig: met onze innovatieve functie is het overzetten van je herinneringen van je mobiele apparaat naar onze desktop-ontwerpsoftware zo eenvoudig als wat. Of je nu technisch onderlegd bent of aan je allereerste fotoboek begint, lees onze vijf eenvoudige stappen en je bent er helemaal klaar voor om onze nieuwe functie te gebruiken.

1. Software downloaden

Download onze slimme desktop-ontwerpsoftware.

2. Klik op het pictogram

Zoek en klik op het pictogram ‘smartphone foto’s overzetten’ in de ontwerpsoftware.

3. Blijf verbonden

Zorg ervoor dat je smartphone en pc zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden en scan vervolgens de weergegeven QR-code met je mobiele apparaat.

4. Selecteren en overzetten

Selecteer je favoriete foto’s en klik op uploaden.

5. Klaar is Kees!

Je foto’s staan nu in de desktop-ontwerpsoftware. Klaar om direct mee aan de slag te gaan of alvast voor toekomstige projecten.

Waarom zou ik de fotoscanner voor mobiele apparaten gebruiken?

Of je nu meerdere fotoboeken per jaar maakt of bezig bent met je allereerste creatie: we hebben goed naar jullie feedback geluisterd wat betreft het ontwerpproces. Het tijdrovende verzamelen en overzetten van foto’s bleek een veelvoorkomend struikelblok.

Nu zet je met het maken van een eenvoudige QR-codescan in een mum van tijd je foto’s precies daar neer waar je ze nodig hebt. Minder lang wachten betekent meer tijd voor de leuke dingen: het ontwerpen van je fotoboek, een creatieve lay-out maken en de momenten bundelen die het fotoboek echt van jou maken. En dat allemaal zonder frustrerende technische vertragingen tijdens het uploaden.

Gemakkelijk samen fotoboeken maken

Een van onze favoriete manieren om een extra speciaal fotoboek te maken, is om het samen met vrienden of familie te doen. Voor jezelf of voor iemand die veel voor jou betekent. Ook leuk: kom er speciaal een avond voor samen. Met onze nieuwe functie voor het overzetten van foto’s kun je moeiteloos al jullie favoriete momenten samenvoegen en er met elkaar iets moois van maken.

Of het nu jouw foto is of die van een van de anderen, met een simpele klik en QR-codescan kan iedereen een bijdrage leveren. Zorg er wel voor dat jullie allemaal verbonden zijn met hetzelfde wifinetwerk. En met onze gebruiksvriendelijke desktop-ontwerpsoftware binnen handbereik, zal de rest van het ontwerpproces net zo eenvoudig en creatief verlopen als altijd.

Aan de slag

Reacties