Een selectie van fotoafdrukken met festivalfoto's op draadrekken aan een muur, naast een raam, omringd door planten.

Zou het niet geweldig zijn als het festivalseizoen het hele jaar door zou duren? Tover al je favoriete foto’s van deze zomer om in fotoproducten van albelli, zodat je nog heel lang van die zonovergoten festivaldagen kunt nagenieten.

Zet je mooiste momenten in de schijnwerpers op een mok

A close-up of a woman holding a photo mug with a picture of a woman at a festival on the side.

Het is altijd lastig om na een lang festivalweekend terug te keren naar je werkplek, maar je kunt je plezierige momenten natuurlijk ook gewoon meenemen naar kantoor. Personaliseer een fotomok met je favoriete festivalfoto en vrolijk je koffiepauzes op. We kunnen je niet beloven dat het net zo leuk is als er daadwerkelijk zijn, maar het helpt je misschien om weer in het werkritme te komen.

Verzamel je festivalhoogtepunten in een fotoboek

A photo book open on a double page, showing photos from a festival. The pages are decorated with confetti clip art.

Op een muziekfestival kom je volop geweldige momenten tegen om te fotograferen, of je nu foto’s maakt van het optreden van de hoofdact, van je vrienden die door de modder slenteren of van het publiek in de zon. Je zult je fotoboek in no-time vullen met alle foto’s die je tijdens het lange weekend hebt gemaakt.

Naast alle geweldige afbeeldingen die je op een festival hebt gemaakt, zullen er waarschijnlijk ook een paar tussen zitten die minder goed zijn gelukt, zoals foto’s die wazig zijn geworden doordat je stond te dansen bij je favoriete band. Gelukkig hoef je dankzij onze Smart Assistant je beste foto’s niet meer handmatig te selecteren. De Smart Assistant haalt alle wazige foto’s uit je selectie, kiest de beste eruit en plaatst ze voor je in een fotoboekindeling. Op die manier kun je meer tijd besteden aan het versieren van je festivalfotoboek met clipart, bijschriften en achtergronden.

Herleef je beste festivalmoment met wanddecoratie

A wall art with a photo of a woman in a desert-like setting, wearing boots, a summer dress, and a black hat.

Je favoriete festivalmoment kun je prachtig laten vereeuwigen op wanddecoratie voor je woonkamer. Je kunt wanddecoratie maken van een grote groepsfoto van jou en je festivalvrienden, een enorme foto van de headliner of een afbeelding van jou in je mooiste festivaloutfit.

Bevrijd je festivalfoto’s uit je telefoon

A selection of photo prints with festival photos on, in wire racks on a wall, next to a window, surrounded by plants.

Als je terugkomt van je festival staat je telefoon waarschijnlijk vol geweldige foto’s. In plaats van ze in je afbeeldingenbibliotheek te laten staan, kun je er ook voor kiezen om je beste foto’s te laten afdrukken, zodat je er thuis van kunt nagenieten. Daarnaast kun je exemplaren bestellen voor vrienden met wie je bent geweest.

Ga in het moment creatief aan de slag met onze app

A photo of a woman holding up her phone in front of a stage at a festival, with a coloured retro print on the screen.

Als je op het punt staat om naar je eerste festival van het seizoen te gaan, kun je met onze app creatief aan de slag terwijl je er bent. Heb je even pauze tussen de optredens of breng je wat tijd door in je tent? Bestel dan direct een aantal kleurrijke retro foto’s van de momenten die je diezelfde dag hebt vastgelegd! Je kunt kiezen uit allerlei kleuren voor het kader van je retro foto en je hebt ook de mogelijkheid om bijschriften aan je afdrukken toevoegen.

Deze gekleurde retro foto’s zijn exclusief verkrijgbaar in onze app, dus download hem voor iOS of Android om je avonturen vast te leggen en af te laten drukken terwijl je er bent.

Of je nu net terug bent van een festival of je rugzak al hebt ingepakt voor je volgende evenement: maak al je geweldige momenten onvergetelijk door ze te vereeuwigen in een fotoboek of met een van de andere fotoproducten van albelli.

Ga aan de slag

Reacties