Een klein meisje met rolschaatsen, tegen een roze achtergrond, verkleed als een superheld in een roze cape, met 'super' in letters op de achtergrond.

Wie is jouw dagelijkse held? Of het nou je supermoeder is, een legendarische vader, of als je kinderen kleine superhelden zijn, laat ze zien hoe fantastisch ze zijn met deze tips voor fotocadeaus en kaarten van albelli. We staan zelfs voor je klaar als je cadeaus moet kopen voor je kleintjes.

Je kunt een mini-tentoonstelling op de pagina’s van een fotoboek maken, creatief aan de slag gaan met wanddecoratie, of hun ochtend een boost geven met een fotomok. Er zijn vele creatieve manieren om te vertellen dat iemand speciaal is. Hier zijn wat cadeau-ideeën om je op weg te helpen.

Voor een legendarische vader

Een foto van een man met een rood shirt, tegen een lichtblauwe achtergrond, die een persoonlijk fotoboek bekijkt.

Heb jij de beste vader van de wereld? Je kunt al jullie favoriete herinneringen (en die klassieke gênante momenten) in een fotoboek plaatsen die hij geweldig zal vinden. Maak het persoonlijk met clipart en voeg een paar van zijn flauwste grappen toe. Als je vastloopt op de creatieve kant, bekijk dan ons themaboek ‘My Hero’. Het is het perfecte cadeau voor Vaderdag of een groot verjaardagsfeest.

Maak een fotoboek voor papa

Voor mijn supermama

Een foto van een vrouw, gekleed in geel en rood, tegen een lichtblauwe achtergrond, die een geel persoonlijk fotoboek bekijkt.

Misschien is die speciale vrouw in je leven de afgelopen jaren zowel een moeder als een vader voor je geweest. Laat haar zien dat zij jouw nummer één is met een fotoboek vol met de momenten die van haar een fantastische moeder maken. Je kunt al jullie avonturen samen opnieuw beleven, door vakantiefoto’s bladeren en terugdenken aan de lekkerste verjaardagstaarten die ze voor je heeft gemaakt toen je kind was. Ze zal het fantastisch vinden als moederdagcadeau, maar als je niet wilt wachten om haar te vertellen hoe geweldig ze is, verras haar dan eens spontaan!

Maak een fotoboek voor mama

Voor die fantastische tante

Een foto van een vrouw in een roze T-shirt, die een canvas wanddecoratie van twee jonge kinderen in superheldenkostuums ophangt aan een felgele muur.

Zij is die coole tante die snoep meesmokkelt voor de kids, ze meeneemt om te skaten in het park en ze tot ver na bedtijd op laat blijven wanneer ze oppast. Als je kinderen gaan stralen als hun tante op bezoek komt, laat haar dan zien dat je van haar houdt met persoonlijke wanddecoratie. Laat de kinderen je meehelpen bij het ontwerpen en voeg hun favoriete foto toe zodat ze het met trots in huis kan ophangen.

Maak wanddecoratie voor hun tante

Voor je kleine superheld

Een klein meisje met rolschaatsen, tegen een roze achtergrond, verkleed als een superheld in een roze cape, met 'super' in letters op de achtergrond.

Kleintjes betekenen alles voor ons. Vanaf de dag dat ze in je leven komen, maken ze elke dag het onvergetelijk. Dus waarom ga je niet creatief aan de slag met die momenten door feestkaarten te maken voor hun verjaardag? Er zijn heel veel leuke fotokaartopties die je persoonlijk kunt maken. Kies gewoon een thema, upload hun schattigste foto’s en voeg je eigen tekst toe. Je kunt naderhand ook bijpassende bedankkaartjes versturen.

Maak verjaardagsuitnodigingen voor je kleine

Voor je niet zo kleine superheld

Een meisje zittend op de vloer met een roze jurk en zwarte Dr. Martens-stijl laarzen, tegen een roze achtergrond, die verjaardagsuitnodigingen vasthoudt.

Wanneer je kleine helden niet zo klein meer zijn en ze klaar zijn om een grote verjaardag of misschien een communie te vieren, kun je een feest voor ze geven om nooit te vergeten. Begin met de uitnodigingen – je kunt ze je laten helpen met het creatieve gedeelte en het uitkiezen van een foto als ze kieskeurig zijn wat betreft hun stijl. Verstuur ze daarna naar alle VIP’s op de gastenlijst.

Maak communiekaarten

Van held naar leraar

Een man in een mosterdkleurig shirt, tegen een blauwe achtergrond, met een persoonlijke mok met 'de beste leraar van de wereld' op.

Er is altijd die ene leraar of mentor die je kleine helden inspireert om te leren. Misschien heeft hij of zij de liefde voor talen bij ze aangewakkerd, ze geobsedeerd gemaakt voor muziek of geholpen de zwaarste wiskundeproblemen aan te pakken. Waarom vrolijk je zijn of haar koffiepauze niet op met een persoonlijke mok van de kinderen, om te bedanken voor alles wat hij of zij voor ze heeft gedaan?

Maak fotomokken voor hun mentor

Voor een dynamisch duo

Twee vrouwen met gestreepte tops die fotoafdrukken naast elkaar vasthouden.

Helden werken bijna nooit alleen. Wie is de Batman van jouw Robin? Of dit nou je beste vriend(in) is of je geliefde, laat al jullie mooiste momenten samen afdrukken. Je kunt een plakboek maken van al je favoriete fotoafdrukken, het is een geweldig cadeau voor zijn of haar volgende verjaardag.

Maak fotoafdrukken voor je beste vriend(in)

Viervoeters zijn ook helden

Gestapelde vierkante blauwe sokkels met fotoafdrukken van huisdieren erop, waaronder een Franse bulldog verkleed als een superheld met een rode cape.

Voor alle huisdierliefhebbers, dit is meer een cadeautje voor jezelf. Je lievelingshuisdier is er altijd om je dag weer goed te maken en geeft je eindeloos veel knuffels wanneer je ze het meeste nodig hebt. Neem je continue foto’s van de schattigste momenten? Waarom laat je deze superlieve foto’s dan niet afdrukken als retro foto’s om je huis mee op te vrolijken?

Maak retro foto’s van je huisdieren

Hoe zet jij je dagelijkse held in het zonnetje? Kies je favoriete foto’s van je favoriete persoon (of huisdieren natuurlijk) en ga creatief aan de slag met albelli.

Reacties