Een weekendje weg of een wereldreis, maak een fotoproduct van alle momenten om de herinnering aan je vakantie levend te houden. Van fotoboeken vol favoriete momenten tot wanddecoratie met een prachtige foto, er zijn zo veel mogelijkheden.

Onze zomercatalogus zit vol ideeën en inspiratie waardoor je zin krijgt om je vakantiefoto’s te bekijken en creatief aan de slag te gaan. Kies een product, organiseer je foto’s en ga aan de slag met jouw fotoproduct.

Fotoboeken maken is makkelijk

Zomercatalogus fotoboek

Dankzij onze eenvoudige handleiding. Volg onze tips die zijn samengesteld door onze fotoboekexperts en maak je fotoboek op je eigen manier.

Water geven hoeft niet

Zomercatalogus wanddecoratie

Geef je balkon een nieuw leven met een wanddecoratie op aluminium of plexiglas. Het leukste ervan? Ze zijn veel makkelijker in het onderhoud dan al die planten.

Jij bent uitgenodigd…

Zomercatalogus kaarten

Of je nu een verjaardag, een feestje, een bruiloft of familiefeest organiseert: in ons fotoprogramma maak je unieke kaarten voor elke gelegenheid. Maak gebruik van wat artistieke hulp met onze bestaande ontwerpen of ontwerp ze zelf.

Geef kleur aan je momenten

Zomercatalogus foto afdrukken

Onze retro fotoafdrukken zijn nu beschikbaar met gekleurde randen in alle kleuren van de regenboog. 29 verschillende kleuren om precies te zijn. Exclusief te maken in onze smartphone app.

Waarom zou je wachten tot je thuis bent?

Zomercatalogus app

Maak onderweg fotoproducten met onze smartphone app. Aan het relaxen bij het zwembad? Heb je een paar minuten over in het hotel? Waarom ga je niet in alle rust alvast aan de slag met je vakantiefoto’s?

Laat je vakantiefoto’s dit jaar niet op je computer staan. Blader door onze collectie fotoproducten en maak je eigen mooie aandenken aan deze zomer.

Reacties