Tijdens de kerstperiode gelden onze standaard levertijden niet. Bestel daarom nu en ontvang je bestelling op tijd voor kerst.

 

Foto's vergroten

Foto’s vergroten

Bij albelli vergroot je snel en eenvoudig je favoriete foto’s. Start direct met het vergroten van jouw unieke foto’s van je meest dierbare momenten!

  • Vergroot je favoriete foto’s
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en gemakkelijk online te bestellen


Vergoot je foto’s online
Foto’s vergroten bij albelli

Vroeger was het heel normaal om alle mooie foto’s die je tijdens familiefeesten of vakanties schoot, af te drukken en op te bergen in fotoalbums. Waren er speciale foto’s, dan plaatste je ze in fotolijstjes en stelde je ze tentoon op een dressoir of aan de muur. Zat er écht een bijzonder plaatje bij, dan kon je die foto uitvergroten. In het digitale tijdperk kun je nog steeds digitale foto-albums maken en ze laten afdrukken. Ook een vergroting van een foto maken is onverminderd populair en je kunt hem zelfs af laten drukken op een ander medium dan fotopapier. Nu steeds meer mensen hun foto’s digitaal bekijken vallen afgedrukte foto’s extra op. Wil je een oude foto vergroten of juist een nieuwe en artistieke foto vergroten? Bij albelli kan dit snel en eenvoudig.

Grote foto afdrukken

Bij albelli kun je een grote foto afdrukken, die je in digitaal formaat aanlevert. Wil je een foto groot afdrukken, dan is het wel noodzakelijk dat hij scherp genomen is en meer dan voldoende resolutie heeft. Anders zal het resultaat onscherp worden en bij een te lage resolutie kun je dan zelfs de individuele pixels zien. Je foto vergroten kan bij albelli snel en online, als je het in een bestand aanlevert zoals JPEG, dat vergroot en verkleind kan worden. Je foto vergroten in een online applicatie heeft nog meer voordelen. Je kunt met een aantal simpele stappen de kleurenbalans en het contrastniveau aanpassen tot het door jou gewenste eindresultaat. Ga je vervolgens je grote foto afdrukken, dan mag je een persoonlijk kunstwerk verwachten.

Foto afdrukken in groot formaat

Je kunt bij albelli je foto’s afdrukken in gangbare en grotere maten. Wil je in je trappenhuis diverse fotolijstjes ophangen, dan kun je je foto’s afdrukken in 13×18 cm of 15×20 cm. Beide formaten zijn gangbaar en worden ook veel gebruikt in fotoalbums. Het staat vaak heel creatief en je familie en vrienden zullen er zeker bij stilstaan en ze bewonderen. Mag je lijst meer opvallen dan kun je de foto afdrukken in 20×30 cm, wat bijna gelijk is aan A4-formaat. Laat je een grote foto afdrukken van je mooiste vakantiefoto, dan herleef je bij elke blik de mooiste momenten van je vakantie. Een foto afdrukken in groot formaat kan vooral heel bijzonder zijn bij foto’s van opgroeiende kinderen om de zoveel jaar of denk aan een leuke foto van je huisdier. Zo bewaar je al je mooiste momenten met een mooie, grote foto.

Fotovergroting bestellen

Wil je een foto afdrukken op groot formaat of kies je ervoor om een serie foto’s te bestellen op gangbare formaten? Met de speciale bewerkingssoftware van albelli kun je ook speciale effecten toevoegen. Wat dacht je ervan om een grote foto te bestellen in antiek lijkende sepiakleuren? Je fotovergroting bestellen bij albelli gaat snel, professioneel en het resultaat ontvang je snel thuis. Voorafgaand aan je fotovergroting bestellen is het wel verstandig om na te denken op welk fotopapier je foto moet worden afgedrukt; je kunt kiezen tussen mat of glanzend fotopapier. Ook kun je ervoor kiezen om het af te laten drukken op hout, canvas of aluminium.


Begin direct

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.