Covid-19 update: we produceren en leveren alle producten nog steeds, plaats dus gerust je albelli-bestelling. Wij nemen wel de nodige voorzorgsmaatregelen om ons personeel te beschermen, maar we behouden daarbij de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.Lees meer

Originele cadeautips
voor hem en haar

Een origineel en persoonlijk cadeau maken?

Bekijk dan eens de cadeautips van albelli. Wij hebben cadeaus voor hem, voor haar, cadeaus voor moeders en vaders en niet te vergeten, originele Valentijnscadeaus. Voor iedere gelegenheid kan je terecht bij ons voor een origineel en persoonlijk fotocadeau. Hebben wij je interesse gewekt, bekijk dan onze suggesties hieronder en bestel direct! Een foto op aluminium, een fotokalender, fotoboek of foto afdrukken, bij albelli kun je zelf online heel eenvoudig de leukste fotocadeaus maken. Zo zet je iemand eens echt in het zonnetje!

Cadeau voor hem?

Wil jij jouw vriend, vader of broer een origineel (verjaardag)cadeau geven en heb je geen inspiratie voor een cadeau voor mannen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor cadeautips. Denk eens aan leuke foto afdrukken van dat dagje weg of die bijzondere gebeurtenis. Het is zeer gemakkelijk om je foto’s af te drukken en wij zorgen voor de beste kwaliteit. Wij printen jouw foto’s op premium fotopapier en je kan kiezen uit een glanzende of matte afwerking, verschillende formaten en uit een witte rand om je foto afdrukken. Mocht je inspiratie willen opdoen over wat je allemaal kan doen met je foto afdrukken, bekijk dan onze blog posts ‘fotocollage’ of ‘foto afdrukken’ en geef je vader of vriend hét cadeau van het jaar.

Andere originele cadeaus voor mannen

Een ander origineel fotocadeau voor mannen is een wanddecoratie en met name een stoere foto op aluminium of op een strakke en trendy forex. Is jouw vriend, vader of broer in kwestie gek van fotograferen? Denk dan aan een foto op plexiglas. Met een foto op plexiglas komen kleuren intenser over en je foto krijgt een prachtig diepte-effect, kortom, ware museumkwaliteit.

Cadeau voor haar?

Zoek je een persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld je vriendin, je moeder of zus, dan hebben wij wederom leuke cadeautips. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie fotokalender of een fotoboekje? Bij albelli kan je gemakkelijk een jaarkalender of verjaardagskalender met je eigen foto’s maken, zodat jouw vriendin of moeder iedere maand kan genieten van dat bijzondere moment. Je kan ook snel en eenvoudig, via je desktop, smartphone app of tablet een fotoboek maken. Kies alle foto’s uit die je graag met haar wilt delen en zet ze in een fotoboek. Voor fotoboek inspiratie bekijk je onze blog post over ‘creatieve fotoboek tips’ en voor kalender inspiratie kan je onze kalender pagina bekijken.

Huwelijkscadeau

Zoek je een mooi alternatief op de standaard envelop als cadeau? Met een persoonlijk huwelijkscadeau blijft jouw presentje zeker hangen! Zet bijvoorbeeld de meest verliefde foto van het stel op een foto op plexiglas. Wil je nog sneller klaar zijn? Geef het bruidspaar dan een albelli cadeaubon. Zo kunnen ze achteraf zelf hun trouwalbum maken! Bekijk hier onze trouwalbum voorbeelden.

Afscheidscadeau

Vertrekt er iemand op je werk of verhuist een vriend naar het buitenland? Maak een persoonlijk om nog jaren na te genieten van de mooie herinneringen. Wat dacht je van een grappig smoelenboek van alle collega’s of een mooi herinneringsfotoboek?

Romantisch cadeau

Je kunt je cadeau dat je bij albelli maakt vormgeven zoals jij wilt. Je maakt dus ook heel makkelijk een romantisch cadeau. Gebruik onze mooie achtergronden en kaders uit het gebruiksvriendelijke fotoboekprogramma. Geef je vriend of vriendin een zelfgemaakt fotoboek cadeau van die fantastische vakantie samen. Of zet jullie mooiste foto op canvas. Bekijk eens ons blog voor meer inspiratie voor hem of haar cadeaus. Bekijk hier onze Valentijnscadeautips.

Niet goed, geld terug

Wij staan voor een hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Als je bij ons een persoonlijk cadeau maakt met je eigen foto’s en teksten, dan zorgen wij ervoor dat je 100% tevreden bent over het eindresultaat. Mocht dat onverhoopt toch niet zo zijn, dan heb je recht op een nieuw product of je krijgt je geld retour.

Leuk om te geven én te krijgen!

Een origineel fotocadeau is altijd leuk om te geven én om te krijgen. Verras je vriend of vriendin bijvoorbeeld met een vriendschapsfotoboek of geef je moeder een mooi zelfgemaakt kookboek vol foto’s van jullie lekkerste familierecepten.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.