Fotokalenders in matglans en hoogglans

Fotokalenders in matglans en hoogglans

Zelf je eigen fotokalender samenstellen is een geweldige manier om die heel speciale momenten vast te houden. Of het nu voor bij jezelf thuis is of omdat je van plan bent ze als cadeau aan familie en vrienden te geven, albelli heeft een heel assortiment aan formaten en uitvoeringen waar je uit kunt kiezen. Kijk maar in onze gids hieronder, die helpt je te kiezen voor matglans of hoogglans.

  • Fotokalenders maken in matglans en hoogglans
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je eigen fotokalender

 

Fotokalenders in matglans en hoogglans

Iedereen heeft graag een kalender. Met albelli kun je zelf een kalender samenstellen met je eigen foto’s, een eigen vormgeving en zelfs met de vermelding van dagen die voor jou extra belangrijk zijn. Nu zul je nooit meer een verjaardag of feestdag vergeten! Met albelli kun je voor je zelfgemaakte fotokalender kiezen voor een afwerking in matglans of hoogglans. Een kalender in matglans doet stijlvol en eigentijds aan, met iets gedempte kleuren, terwijl een kalender in hoogglans een extra schittering heeft en de kleuren levendig accentueert. Je hoeft op de website van albelli alleen maar naar de fotokalenders te gaan, dan kun je er meteen aan beginnen.

Zo maak je een fotokalender in matglans of hoogglans

Om zelf een fotokalender in matglans of hoogglans te maken, moet je eerst bepalen welk formaat je het liefst hebt: A3, A4 of vierkant. Daarna kun je uit een van onze sjablonen het ontwerp van je voorkeur kiezen. Je komt dan bij de Online Editor van albelli waar je je foto’s kunt uploaden voor het maken van de omslag van de fotokalender. Je vult er de pagina’s voor de maand in en voegt er dan achtergronden, tekst, maskers, gebeurtenissen, kaders, ClipArt etc. aan toe. De mogelijkheden zijn onbegrensd voor wat je voor elke maand kunt doen!

Een fotokalender in matglans of hoogglans bestellen

Als je klaar bent met het samenstellen van je eigen fotokalender, klik dan op ‘Toevoegen aan winkelwagen’. Je kunt dan kiezen uit allerlei soorten afwerking. Welke afwerking je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat alles wordt geprint op papier van hoge kwaliteit zodat je fotokalender een echte versiering is voor op de muur. Nog even kiezen uit Standaard mat, Extra mat of hoogglans, en je kunt al naar de kassa. Dat is alles! En zo heb je je geheel eigen fotokalender besteld. En wie weet is dit ook al het goede moment om alvast plannen te maken voor die van het jaar erna!

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 56649 reviews
 
Kalender en fotoboek

Ik heb een kalender laten maken en een fotoboek op groot formaat. Ik ben dik tevreden met het resultaat: prachtig glanzende afdrukken in een mooie linnen band. En wat een geweldige foto's! 🙂
Lees meer

– Paul
 
 
Verjaardagskalenders

De kalender ziet er goed uit, heel verzorgd uitgevoerd!
Lees meer

– Paul
 
 
Verjaardagskalenders

Gewoon een mooie, duidelijke kalender geworden.
Lees meer

– Irene
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.