Vertel je verhaal in een jaarboek

2020 was een bijzonder jaar – beleef jouw mooiste momenten opnieuw in een jaarboek. Van virtuele gesprekken tot wandelingen in de natuur en verjaardagen in kleine kring: een prachtig fotoboek is de leukste manier om deze unieke herinneringen vast te leggen.

Our house of brands

Herbeleef de kleine momenten in een jaarboek

Van grote evenementen en feesten was in 2020 dan misschien geen sprake, we hebben wel de tijd genomen om te genieten van de kleinere dingen in het leven: wandelingen door het park, prachtige zonsondergangen en avonturen dichtbij huis.

Deel je herinneringen met familie en vrienden

Een fotoboek is een prachtige manier om herinneringen te bewaren en te delen. Het opgroeien van de kinderen, de vorderingen van je nieuwe hobby en je vakantie in eigen land. Je hebt vast niet alles kunnen delen met je naasten, stuur ze een fotoboek om samen terug te kunnen kijken op het afgelopen jaar.

Our house of brands

Prachtige ontwerpen voor je jaarboek

Onze designers hebben prachtige ontwerpen gemaakt om je jaarboek er mooier uit te laten zien dan ooit tevoren. Het perfecte fotoboek maken was nog nooit zo makkelijk.

  • BESTSELLER
  • BESTSELLER
  • Het klassieke jaarboek

   Dankzij ons bestverkopende themaboek met klassiek ontwerp is het nog nooit zó makkelijk geweest om een prachtig minimalistisch fotoboek te maken van jouw jaar – of misschien zelfs het afgelopen decennium!
   Bekijk dit themaboek

  • Het ‘grote titel’ jaarboek!

   Dit moderne themaboek heeft een grote, vetgedrukte titel op de voorkant. Het is een echte blikvanger bij jou op de boekenplank of op de salontafel. Ook ideaal als je er meerdere van wilt maken, bijvoorbeeld elke maand één. Samen vormen deze boeken een prachtige set.
   Bekijk dit themaboek

  • staycation jaarboek
  • staycation jaarboek
  • Het staycation jaarboek

   We hebben in 2020 onze avonturen wat dichter bij huis moeten beleven, maar dat betekent niet dat je belevenissen minder bijzonder waren. Gebruik dit ontwerp om een prachtig staycation fotoboek te maken, vol foto’s van jouw uitstapjes in 2020 – hoe ver of dichtbij huis dat ook was!
   Bekijk dit themaboek

  • Je jaarboek als knipselboek
  • Het knipselboek jaarboek

   Tijd doorbrengen met je gezin en lange wandelingen maken was voor veel mensen het toppunt van 2020. Verzamel al jouw kostbare momenten en bewaar ze in een jaarboek dat prachtig ontworpen is als knipselboek. Ons knipselboek thema is voorzien van handgeschreven lettertypen en stempels.
   Bekijk dit themaboek

  • Een ik-mis-jullie-boek
  • Een ik-mis-jullie-boek
  • Het ik-mis-jullie-boek

   Als je dit jaar je familie en vrienden minder vaak hebt kunnen zien, maak dan een jaarboek vol momenten waarvan je zou willen dat ze erbij waren geweest. Perfect voor (groot)ouders om ze te laten weten dat je aan ze denkt – en het meest betekenisvolle geschenk voor de mensen die je mist.
   Bekijk dit themaboek

  • Het liefdesboek

   Maak een fotoboek met alle momenten die je dit jaar samen met je partner hebt beleefd, van romantische avondjes in kaarslicht tot filmavonden met Netflix. Of kijk terug op avonturen uit het verleden en maak een boek met jullie mooiste momenten samen.
   Bekijk dit themaboek

  • Het hobbyboek

   Er was dit jaar meer dan genoeg tijd om oude hobby’s op te pakken en met nieuwe hobby’s te beginnen, maak een fotoboek waarin je je vorderingen laat zien. Waarom maak je geen receptenboek van al het lekkers dat je uit je keuken hebt getoverd?
   Bekijk dit themaboek

  • Kies het thema dat bij je past

   We hebben meer dan 150 ontwerpen waar je uit kunt kiezen, dus je vindt er gegarandeerd een die past bij de herinneringen waarvan je een fotoboek wilt maken.
   Bekijk alle themaboeken

   Deze professionele ontwerpen zijn alleen beschikbaar als je een fotoboek op een desktop maakt.

Jouw jaarboek, gemaakt op jouw manier

Of je nu zelf uren creatief aan de slag wilt met je jaarboek of liever ons het harde werk voor je laat doen – alles kan! Maak je boek zoals jij het wilt.

  • In een creatieve bui?

   Kies voor zelf ontwerpen: maak je jaarboek helemaal zelf met de eindeloze creatieve mogelijkheden van onze ontwerpsoftware.
   Waar je ook bent, met onze gebruiksvriendelijke app kun je altijd aan de slag om jouw fotoboek te maken.

   AAN DE SLAG

  • Geen tijd om je jaarboek te maken?

   Kies voor Smart Assistant: upload eenvoudig al je foto’s van het afgelopen jaar en wij zorgen voor een mooi resultaat. Je kunt alles nog volledig aan je wensen aanpassen, dus je behoudt volledige creatieve vrijheid.

   AAN DE SLAG

   Onze Smart Assistant is alleen voor desktop beschikbaar.

Inspiratie voor je jaarboek

We hebben alle tips verzameld die je nodig hebt om je mooiste jaarboek ooit te maken.

  • 11 redenen om een jaarboek te maken

   Bekijk deze 11 redenen om een jaarboek over 2020 te maken, van een nieuw creatief project tot de mooiste momenten van je jaar.

   VERDER LEZEN

  • Creatieve ideeën voor je jaarboek

   Als je niet weet waar je moet beginnen bij het maken van je jaarboek, hebben wij een paar handige tips. Zo maak je jouw boek zelf, van kaft tot kaft.

   VERDER LEZEN

Waarom onze klanten voor ons kiezen

Rated 4.6 of 5 based on 57065 reviews
 
mooi

mooi boek geworden
Lees meer

– Ina Harding
 
 
De service van Albelli is buitengewoon goed!!

Zou iedereen Albelli aanraden, vanwege de vele mogelijkheden die je hebt bij het samenstellen van een fotoalbum, maar ook zeker vanwege de hoogwaardige kwaliteit en de fantastische service!
Lees meer

– H.J. de Boer
 
 
Mooi fotoboek geworden

Mooi fotoboek geworden, vrij gemakkelijk te maken en snel geleverd. Fijn dat Albelli regelmatig aanbiedingen heeft.
Lees meer

– BR
 

Volg ons op sociale media voor meer tips en tricks


Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.