Maandkalender
maken

maandkalender

Maandkalender maken

De mooiste kalender maak je zelf. Met je eigen foto’s. Geef elke maand een mooie, grote foto of een fotocollage mee en beleef die onvergetelijke momenten steeds opnieuw. Steeds als je ernaar kijkt. Een maandkalender met je eigen foto’s is ook een leuk en persoonlijk cadeau.

Kies je maandkalender

Bij albelli kun je kiezen uit drie formaten voor je kalender. Alle drie hebben ze 12 kalenderbladen met ruimte voor een grote foto en een overzichtelijk maandoverzicht.

  • Maandkalender vierkant, 20 x 20 cm
  • Maandkalender A4, 20 x 30 cm
  • Maandkalender dubbel A4, 30 x 40 cm

Haarscherpe afdruk op kwaliteitspapier

Een maandkalender blijft een jaar lang in beeld. De moeite waard dus om er iets moois van te maken. De maandkalenders van albelli zijn niet alleen praktisch, maar ook een pronkstuk voor aan de muur. Wij zorgen dat je foto’s haarscherp worden afgedrukt op kwaliteitsvol papier.

Kies voor ons standaardpapier met een matte, extra matte of hoogglans afwerking, of voor premium fotopapier voor een meer luxueuze weergave.

Creatief met het opmaakprogramma

Je eigen fotokalender maken is leuk en heel gemakkelijk. Bij albelli hebben we een intuïtief kalenderprogramma. Als je er eenmaal mee bezig bent, gaat het bijna vanzelf. Upload je foto’s, voeg achtergronden toe en speel met kleuren, clipart en kaders, tot je helemaal tevreden bent met je ontwerp.

Tips voor je maandkalender

Zet niet zomaar wat foto’s bij elkaar op je kalender, maar kies voor een thema. Dat kan van alles zijn: van gezinsleden tot vakanties, van de huisdieren tot de tuin in vier seizoenen. Zoek je inspiratie? Hier vind je ideeën voor je kalender of bekijk eens onze familiekalender pagina.

Geef een maandkalender als kerstcadeau

Kerstmis is hét moment om een kalender voor het nieuwe jaar cadeau te doen. Een zelfgemaakte kalender, met foto’s die je speciaal voor de ontvanger hebt uitgekozen, is een heel persoonlijk geschenk. Denk bijvoorbeeld aan de leukste foto’s van de kleinkinderen voor opa en oma. Of kies je mooiste natuurfoto’s voor een vriend die van wandelen houdt. Kruip in de huid van de ontvanger en bedenk waar je hem of haar een plezier mee doet. Dan komt jouw kalender beslist op een ereplaats te hangen. Bekijk onze originele kerstcadeau tips pagina voor meer tips.

Verjaardagskalender maken

Bij albelli kun je ook een bijzondere verjaardagskalender maken met je foto’s. We hebben twee formaten, 20 x 20 cm en 20 x 30 cm. Gedrukt of hetzelfde mooie papier als onze maandkalenders en voorzien van een stevige ringband.

Tip: gebruik voor iedere maand een foto van een familielid dat die maand zijn verjaardag viert.

Wanddecoratie

Wanneer je door je fotobestand bladert om foto’s voor je kalender uit te zoeken, is er altijd wel één foto die er uitspringt. Een foto waarmee je de sfeer bijzonder goed hebt getroffen, of die een mooie herinnering oproept. Een foto, waar je méér mee wilt doen. Bekijk daarom eens onze uitgebreide wanddecoratie collectie.

Meer leuke dingen om met je foto’s te doen

Behalve kalenders en wanddecoratie, kun je bij albelli nog veel meer met je foto’s doen. Om je mooiste momenten te bewaren, of om vrienden en familie blij te maken met een origineel cadeau. Zo kun je je een mooi fotoboek maken, je foto’s afdrukken, je eigen kaarten maken of een telefoonhoesje met je eigen foto.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)