Informatie over onze kerstleveringen: nog meer mensen dan vorig jaar, zullen dit jaar hun kerstcadeaus online kopen. Ondanks dat we er helemaal klaar voor zijn, adviseren we je op tijd te bestellen. Ook voor onze bezorgpartners is dit een enorm drukke periode. Op deze manier helpen we elkaar om samen deze kerst tot een feest te maken.

Maandkalender
maken

Maandkalender maken

Maandkalenders maken

Bij albelli maak je zelf snel en eenvoudig een eigen maandkalender van jouw favoriete foto’s. Start direct met het ontwerpen van jouw unieke maandkalender!

  • Maak fotoboeken van hoge kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en gemakkelijk online te bestellen

Maak je eigen maandkalender

Maandkalender maken

De mooiste kalender maak je zelf. Met je eigen foto’s. Geef elke maand een mooie, grote foto of een fotocollage mee en beleef die onvergetelijke momenten steeds opnieuw. Steeds als je ernaar kijkt. Een maandkalender met je eigen foto’s is ook een leuk en persoonlijk cadeau. Een kalender is onmisbaar om alle belangrijke evenementen overzichtelijk op een rijtje te zetten. Bij albelli kun je een maandkalender maken voor bijvoorbeeld in de keuken, de werkkamer of het toilet. Kies voor een indeling van je maandkalender 2018 die het beste past bij jouw planning. Denk bijvoorbeeld aan een kalender met vierkante vakken zodat je voor elke kalender maand plek hebt voor meerdere afspraken per dag. Denk aan een bezoek aan de tandarts, een feestje of een weekendje weg. Bij albelli heb je de keuze uit een groot aantal basisontwerpen. Vervolgens kun je zelf een maandkalender maken met foto’s die je zelf hebt gemaakt tijdens je vakantie. Jouw eigen maandkalender 2018 wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit en met een superieure afwerking.

Leuke maandkalender 2018

Een leuke maandkalender voor 2018 is natuurlijk ook een geweldig cadeau of relatiegeschenk. Verras je familieleden met een 2018 maandkalender als cadeautje rond de kerst en de jaarwisseling. Maak bijvoorbeeld een maandkalender met foto’s van de leukste familiefeestjes en -vakanties. Ben je op zoek naar een kalender 2018 als presentje voor werknemers om uit te delen tijdens een kerstborrel of die je kunt toevoegen aan het kerstpakket? Ook dan is het een fantastisch idee om een gepersonaliseerde maandkalender 2018 te maken met eigen foto’s.

Maandkalender met foto

Een maandkalender met foto is praktische en leuke decoratie voor aan de wand. Zo kun je bijvoorbeeld een maandkalender maken voor het nieuwe jaar met op elke kalender maand de mooiste foto’s van je kinderen. Opa’s en oma’s zullen deze maandkalender 2018 met de foto’s van hun kleinkinderen met het grootste plezier aan de wand ophangen en gebruiken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een maandkalender 2018 met de 12 mooiste natuurfoto’s die je tijdens al je vakanties hebt gemaakt. Zo herleef je elke kalender maand weer een geweldig moment.

Maandkalender 2018 kopen? Begin direct!

Wil je een originele maandkalender 2018 kopen met je eigen foto’s? Dan kun je bij albelli direct aan de slag met het online ontwerpprogramma. Kies eenvoudig een formaat, een lay-out met vierkante vakjes of lijnen en kies voor elke maand één of meerdere foto’s. Ben je helemaal tevreden over het ontwerp van je maandkalender 2018? Dan kun je meteen je maandkalender 2018 kopen bij albelli. Je kunt één maandkalender bestellen voor eigen gebruik, maar je kunt natuurlijk ook meerder exemplaren bestellen om uit te delen aan familie of vrienden.


Begin direct

Kies je maandkalender

Bij albelli kun je kiezen uit drie formaten voor je kalender. Alle drie hebben ze 12 kalenderbladen met ruimte voor een grote foto en een overzichtelijk maandoverzicht.

Tips voor je maandkalender

Zet niet zomaar wat foto’s bij elkaar op je kalender, maar kies voor een thema. Dat kan van alles zijn: van gezinsleden tot vakanties, van de huisdieren tot de tuin in vier seizoenen. Zoek je inspiratie? Hier vind je ideeën voor je kalender of bekijk eens onze familiekalender pagina.

Geef een maandkalender als kerstcadeau

Kerstmis is hét moment om een kalender voor het nieuwe jaar cadeau te doen. Een zelfgemaakte kalender, met foto’s die je speciaal voor de ontvanger hebt uitgekozen, is een heel persoonlijk geschenk. Denk bijvoorbeeld aan de leukste foto’s van de kleinkinderen voor opa en oma. Of kies je mooiste natuurfoto’s voor een vriend die van wandelen houdt. Kruip in de huid van de ontvanger en bedenk waar je hem of haar een plezier mee doet. Dan komt jouw kalender beslist op een ereplaats te hangen. Bekijk onze originele kerstcadeau tips pagina voor meer tips.

Verjaardagskalender maken

Bij albelli kun je ook een bijzondere verjaardagskalender maken met je foto’s. We hebben twee formaten, 20 x 20 cm en 20 x 30 cm. Gedrukt of hetzelfde mooie papier als onze maandkalenders en voorzien van een stevige ringband.

Tip: gebruik voor iedere maand een foto van een familielid dat die maand zijn verjaardag viert.

Wanddecoratie

Wanneer je door je fotobestand bladert om foto’s voor je kalender uit te zoeken, is er altijd wel één foto die er uitspringt. Een foto waarmee je de sfeer bijzonder goed hebt getroffen, of die een mooie herinnering oproept. Een foto, waar je méér mee wilt doen. Bekijk daarom eens onze uitgebreide wanddecoratie collectie.

Meer leuke dingen om met je foto’s te doen

Behalve kalenders en wanddecoratie, kun je bij albelli nog veel meer met je foto’s doen. Om je mooiste momenten te bewaren, of om vrienden en familie blij te maken met een origineel cadeau. Zo kun je je een mooi fotoboek maken, je foto’s afdrukken, je eigen kaarten maken of een telefoonhoesje met je eigen foto.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.