Telefoonhoesje iPhone

Telefoonhoesje iPhone

Maak je iPhone 4/4S of 6 extra persoonlijk met een eigen foto. Upload je favoriete foto en bestel een hard telefoonhoesje van topkwaliteit!

Prijs:
(excl. verzendkosten)

Op dit moment is het alleen mogelijk om een fotoagenda te maken op een pc of laptop met besturingssysteem Windows.

Begin nu
Sorry, met deze webbrowser kun je dit product op dit moment nog niet maken.

Productinfo

Telefoonhoesje van topkwaliteit

Onze harde telefoonhoesjes zijn krasbestendig en bieden een perfecte bescherming voor je telefoon. Met de meest geavanceerde techniek drukken we jouw foto op het hoesje. Je foto krijgt daardoor een mooie, natuurlijke glans. Het hoesje is hoogwaardig afgewerkt en heeft uitsparingen voor alle functionaliteiten op je telefoon, zoals je camera en volumetoetsen. Jouw telefoonhoesje gaat superlang mee!

Telefoonhoesje iPhone overzicht

Bedrukte zijkanten

Het telefoonhoesje zit om de achterkant en zijkanten van je telefoon heen. Dit betekent dat de zijkanten van het hoesje ook worden bedrukt met de foto. Wanneer je jouw foto uploadt in het programma zie je precies welke delen van de foto op de randen vallen.

Opmaakopties

Maak gemakkelijk zelf online je telefoonhoesje

Zelf een telefoonhoesje maken is supersimpel! Start het programma, upload je favoriete foto(‘s) en maak je telefoonhoesje op zoals jij wilt. Je ziet in het programma meteen hoe je telefoonhoesje eruit komt te zien.

Telefoonhoesje iPhone detail

Een fotocollage op je telefoonhoesje

Breng meerdere foto’s samen op 1 telefoonhoesje met onze collage-functie. Selecteer een model telefoon, bepaal hoeveel foto’s je wilt gebruiken en kies uit verschillende indelingen. Door de marges aan te passen creëer je ruimte tussen de foto’s die je weer kunt inkleuren met één van onze vele achtergrondkleuren.

Foto-effecten

Geef je telefoonhoesje een artistieke uitstraling met een van onze foto-effecten. Of je nu kiest voor zwart-wit of sepia, je foto’s worden haarscherp afgedrukt!

Levering

Levertijd: 3 werkdagen

Dit aantal dagen gaat in op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van je betaling.

Log in om je orderstatus te zien

Voor meer informatie, bekijk ons overzicht levertijden.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal producten, het formaat en gewicht van de bestelling. Ga naar ons verzendkostenoverzicht voor de exacte verzendkosten van je bestelling.

Thuisbezorgen

Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je telefoonhoesje binnen 1 à 2 dagen thuisbezorgd met de reguliere post.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)