5 Ideeën voor je volgende fotoboek

Het leven zit vol fotoboekmomenten. Dus je hoeft geen ‘Grote Wereldreis’ te maken of ‘Een Baby te Krijgen’ als aanleiding voor een fotoboek. De 5 ideeën hieronder bewijzen het! En we voorspellen je: als je eenmaal deze ‘truc’ doorziet, dan zie je overal een potentieel fotoboek in…

1. Een voorleesboekje om altijd te bewaren

Heeft je kind een favoriete knuffel? Fotografeer deze in allerlei grappige, herkenbare situaties en schrijf er een verhaaltje omheen. Een uniek voorleesboekje!
Lees je kind voor uit een zelfgemaakt voorleesboekje

2. Pas getrouwd? Bedank je gasten met een fotoboekje

Pas getrouwd en een huwelijksboek gemaakt? Verras je gasten en getuigen met een kleinere variant hiervan. Pas het origineel eventueel wat aan bestel het eenvoudig na in een kleiner formaat. Leuke ‘bruidssuiker’ toch?
Verras je gasten met een kleiner exemplaar van je huwelijksboek

3. Oma wordt 70 jaar. Tijd voor een fotoboek

Bereikt iemand in je familie een bijzondere leeftijd? Bundel de pracht van het leven in een fotoboek. Scan oude foto’s en documenten in en maak een fotoboek waar ook de rest van de familie jarenlang plezier van heeft.
Een ode aan het leven met een fotoboek van vroeger tot nu

4. Afscheid van een collega? Geef een boek vol anekdotes

Wat typeerde je collega? Die eeuwige koffiemok? Die 36 post-its die standaard de pc sierden? Die flauwe spreuk aan de muur? Vul een maak een fotoboek met foto’s van de werkplek en maak het boek af met jullie persoonlijke afscheidswensen.

5. Wil je met me trouwen? (ja/ja)

Draai het eens om: maak een fotoboek van het huwelijk achteraf, maar doe het eens vooraf! Gebruik foto’s van ‘jullie geschiedenis’ en eindig op de laatste pagina met de vraag: wil je met me trouwen? Vind je dit idee iets te gewaagd? Ook prima bruikbaar voor andere bijzondere uitnodigingen.
We kennen een klant die zijn vriendin écht op deze manier ten huwelijk heeft gevraagd.
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.