Verjaardagskaart
maken

Verjaardagskaarten maken

Vier jij binnenkort je verjaardag en wil jij een persoonlijke verjaardagskaart maken om naar je gasten te sturen? Dat kan snel en gemakkelijk bij albelli. Kies een leuke foto, schrijf een persoonlijke tekst en verstuur je verjaardagskaarten in onze gratis witte enveloppen die je automatisch bij je bestelling krijgt.

Verjaardagskaart met foto

Als je binnenkort jarig bent en je wilt het eens op een heel andere manier aanpakken, dan is het een leuk idee om te kiezen voor een persoonlijke uitnodiging door een verjaardagskaart met foto te versturen. Zo verras je iedereen op ludieke wijze en heb je bovendien een extra leuke herinnering in handen. Bij albelli kun je snel en gemakkelijk je eigen foto verjaardagskaart maken. Je creëert op de website een unieke kaart voor je verjaardag waarmee je jouw gasten uitnodigt. Een fotokaart voor je verjaardag van albelli wordt professioneel gedrukt op kwaliteitsmateriaal.

Verjaardagskaart maken

Online een verjaardagskaart maken is eenvoudiger dan je denkt. Met de handige programmatuur van albelli kun je zelf een verjaardagskaart maken die past bij jouw persoonlijkheid en je favoriete stijl. Bij albelli een kaartje maken voor een verjaardag betekend dat je eenvoudig je eigen foto kunt uploaden waarbij je de keuze hebt uit verschillende fraaie achtergrondkleuren, diverse fotokaders en honderden cliparts. Een verjaardagskaart maken online is zeker ook leuk voor een kinderverjaardag. Je kunt je kinderen ook betrekken bij het ontwerpen van de kaart en zodoende samen veel plezier beleven aan deze creatieve bezigheid.

Verjaardagskaarten voor vrouwen

Bij albelli vind je ongelooflijk veel mogelijkheden om een speciale verjaardagskaart voor een vrouw te maken. Je kunt dan kiezen voor onder andere op dames gerichte afbeeldingen, sjablonen en kleurcombinaties. Zo verstuur je uiteindelijk een unieke door jou zelf ontworpen verjaardagskaart voor een vrouw in een stijl die aansluit bij de persoonlijke voorkeuren van dames. Met een speciale kaart voor de verjaardag van een vrouw laat je een extra uitnodigende indruk achter. En wil je een verjaardagskaart voor je zus ontwerpen of een verjaardagskaart voor een meisje, dan kun je bij albelli alle kanten op.

Verjaardagskaarten voor mannen

Ook voor een verjaardagskaart voor een man heeft albelli veel verschillende opties. Je kunt kiezen uit stoere kleuren, mannelijke sjablonen en gave clipart items. Wil je met een verjaardagskaart voor een man iemand uitnodigen voor jouw verjaardag of de heer in kwestie feliciteren met zijn eigen verjaardag, dan vindt je online bij albelli alle mogelijkheden om een persoonlijk ontwerp te maken waarmee je de ontvanger beslist zult verrassen. Ook het zelf maken van een verjaardagskaart voor een jongen of een verjaardagskaart voor je zoon is bij albelli een fluitje van een cent.

Verjaardagskaarten ontwerpen

Online een verjaardagskaart ontwerpen bij albelli is een leuke bezigheid. Je kunt volop experimenteren met verschillende designs voordat je je definitieve keuze maakt. Met een beetje creativiteit kun je al snel zelf een unieke verjaardagskaart ontwerpen die je nergens anders zult tegenkomen. Je eigen verjaardagskaart ontwerpen is een feestje op zich en een verjaardagskaart ontwerpen met foto is een erg aantrekkelijke manier om iemand te feliciteren of uit te nodigen voor jouw eigen verjaardag. albelli maakt het je graag erg gemakkelijk met toegankelijke ontwerpsoftware waarmee iedereen goed uit de voeten kan.

Mooie verjaardagskaarten

Als je een unieke en mooie verjaardagskaart wilt versturen, dan heeft albelli je veel te bieden. Op de website kun je snel en simpel een eigen ontwerp maken van bijvoorbeeld een vintage verjaardagskaart of een andere originele verjaardagskaart. Dat daarbij gebruik wordt gemaakt van fraaie duurzame materialen van topkwaliteit, is voor albelli een vanzelfsprekendheid. Als marktleider in Nederland heeft albelli een naam hoog te houden en je kunt dan ook rekenen op 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer het eindresultaat niet aan je verwachtingen voldoet, kun je gratis een nieuwe kaart maken of je geld terugkrijgen.

Verjaardagskaarten bestellen? Begin direct!

Wil je vandaag nog unieke verjaardagskaarten bestellen? Begin dan direct met het ontwerpen van je eigen kaarten op de website van albelli. Van jouw ontwerp kun je zoveel verjaardagskaarten kopen als je wilt. Online je verjaardagskaart bestellen is zeer eenvoudig. En je kunt bij albelli altijd rekenen op topkwaliteit qua drukwerk en de gebruikte materialen. Met albelli kies je voor een vooraanstaande specialistische leverancier met jarenlange ervaring in het maken van hoogwaardig drukwerk en fotoafdrukken in alle soorten en maten.

Kies je verjaardagskaart

 • Fotoafdruk als verjaardagskaart
 • Enkele foto verjaardagskaart
 • Dubbele foto verjaardagskaart

Maak je verjaardagskaart

Originele tips voor verjaardagskaarten

Ben je zelf jarig, of organiseer je een kinderpartijtje? Dan is het leuk om zelfgemaakte uitnodigingen te sturen. Vooral voor kinderfeestjes is het bedenken van uitnodigingen grote pret. Maak ze in de sfeer van de activiteiten die je hebt gepland, om alle vriendjes en vriendinnetjes alvast helemaal in de stemming te brengen. Vergeet bij het maken van uitnodigingen niet alle informatie te vermelden die gasten nodig kunnen hebben. Om je hierbij te helpen hebben wij de belangrijkste informatie opgesomd:

 • Je naam en contactgegevens
 • De reden voor het feestje
 • De datum, plaats en tijd
 • En de vraag voor een bevestiging
 • Denk ook al aan de bedankkaartjes, misschien kun je ze alvast mee laten drukken in dezelfde stijl als de uitnodiging.

100% Tevredenheidsgarantie

Jij tevreden, wij tevreden. Mochten je verjaardagskaarten – of welk artikel dan ook – niet helemaal naar je zin zijn, dan drukken wij gratis jouw product opnieuw af of we geven je je geld terug.

Rated 8.8 of 10 based on 482 reviews
 

Mooi weergegeven.
Lees meer

– Corrie Sriram
 
 

Mooie kerstkaarten zijn het geworden
Lees meer

– MarWie68
 
 

Prima kaarten tegen een mooie prijs!
Lees meer

– M.Damen
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

  Kies een kaartsoort:
   
  Vanaf:

  Formaat:

  ×