Verjaardagskaart
maken

Verjaardagskaarten maken

Vier jij binnenkort je verjaardag en wil jij een persoonlijke verjaardagskaart maken om naar je gasten te sturen? Dat kan snel en gemakkelijk bij albelli. Kies een leuke foto en schrijf een persoonlijke tekst en verstuur je verjaardagskaarten in onze gratis witte enveloppen die je automatisch bij je bestelling krijgt.

Kies je verjaardagskaart

 • Fotoafdruk als verjaardagskaart
 • Enkele foto verjaardagskaart
 • Dubbele foto verjaardagskaart

Maak je verjaardagskaart

Originele tips voor verjaardagskaarten

Ben je zelf jarig, of organiseer je een kinderpartijtje? Dan is het leuk om zelfgemaakte uitnodigingen te sturen. Vooral voor kinderfeestjes is het bedenken van uitnodigingen grote pret. Maak ze in de sfeer van de activiteiten die je hebt gepland, om alle vriendjes en vriendinnetjes alvast helemaal in de stemming te brengen. Vergeet bij het maken van uitnodigingen niet alle informatie te vermelden die gasten nodig kunnen hebben. Om je hierbij te helpen hebben wij de belangrijkste informatie opgesomd:

 • Je naam en contactgegevens
 • De reden voor het feestje
 • De datum, plaats en tijd
 • En de vraag voor een bevestiging
 • Denk ook al aan de bedankkaartjes, misschien kun je ze alvast mee laten drukken in dezelfde stijl als de uitnodiging.

Verjaardagskalender maken

Een ‘Sorry, ik ben je verjaardag vergeten’ kaartje achteraf is een leuk gebaar, maar natuurlijk is het beter om op tijd aan een gelukwens te denken. Maak daarom een verjaardagsdagkalender om nooit meer een verjaardag te vergeten. Bij albelli maak je heel eenvoudig een prachtige verjaardagskalender. Je kunt elke maand opvrolijken met een foto of een fotocollage. Het mooiste resultaat krijg je als je voor één thema kiest, bijvoorbeeld de kinderen, huisdieren, of de seizoenen in de tuin. Bekijk eens onze familiekalender pagina voor meer inspiratie of klik hieronder op één van de verjaardagskalenders.

100% Tevredenheidsgarantie

Jij tevreden, wij tevreden. Mochten je verjaardagskaarten – of welk artikel dan ook – niet helemaal naar je zin zijn, dan drukken wij gratis jouw product opnieuw af of we geven je je geld terug.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

  Kies een kaartsoort:
   
  Vanaf:

  Formaat:

  ×