Wenskaarten

Wenskaarten maken

De leukste en meest persoonlijke wenskaarten maak je zelf. Met je eigen foto en je eigen tekst. Bij albelli brengen we je graag op ideeën. En we drukken je kaarten precies zoals jij wilt. Snel, voordelig en met 100% tevredenheidsgarantie.

 • Maak je eigen wenskaarten online
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Snel en gemakkelijk online te bestellen


Maak je wenskaarten online
Wenskaarten van albelli

Met een wenskaart geef je iemand meteen het gevoel dat je aan hem of haar denkt. Met een foto wenskaart kun je heel eenvoudig duidelijk maken wat je wilt zeggen. Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden en dat geldt zeker voor een wenskaart met foto. Jij kunt de foto op de wenskaart zelf kiezen. Op die manier kun jij met een speciale wenskaart met eigen foto alles uitdrukken wat je wilt zeggen tegen die belangrijke persoon in je leven. Met een foto wenskaart geef je warmte en kun je iemand plotseling heel blij maken. Weet je nog hoe jij je voelde toen jij een wenskaart ontving? Weet jij al wie jouw foto wenskaart zal ontvangen?

Wenskaarten maken

Een wenskaart sturen op zich is al heel leuk, omdat je weet dat je iemand blij zal maken. Een wenskaart maken is niet alleen leuk, het is ook nog eens een teken van persoonlijke aandacht. Zelf een wenskaart maken terwijl je denkt aan die speciale persoon waar je die moeite graag voor over hebt. Een wenskaart zelf maken wordt steeds populairder en dat is ook niet zo gek. Online kan een heleboel en daar hoef je echt geen handige knutselaar voor te zijn. Zo is foto wenskaarten maken heel eenvoudig. Jij zoekt de foto die echt helemaal past bij de kaart en dan kan je precies het juiste formaat bepalen voor op je foto wenskaart. Nog een leuke tekst erbij en dan heb je een wenskaart die zeker zijn doel zal bereiken.

Wenskaarten setjes

Het is best een origineel idee om eens een wenskaarten set te maken. Misschien wil je die gebruiken om meerdere kaarten tegelijk te sturen ter voorbereiding op een speciale gelegenheid. Misschien wil je een aantal mensen laten weten dat zij heel bijzonder voor jou zijn. Het kan ook zijn dat je een serie kerstkaarten met foto wilt maken, die je met een foto versiert. Of eventueel wil je deze wenskaarten gebruiken voor een speciaal doel en er meerdere vrienden of familieleden mee verrassen. Het is bij albelli natuurlijk ook mogelijk om wenskaarten setjes te maken naar eigen ontwerp en inzicht. Ga lekker aan de slag. Slechts jouw fantasie bepaalt de grenzen.

Wenskaarten online bestellen? Begin direct!

Heb je zin gekregen om wenskaarten te maken en wil je deze wenskaarten online bestellen? Dat is helemaal geen probleem bij albelli. Wenskaarten bestellen is een kwestie van enkele klikken met de muis. Wenskaarten online kopen doe jij bij albelli voor aantrekkelijke prijzen en pas als jij tevreden bent met het ontwerp. Wil je wenskaarten online kopen of ben je op zoek naar andere fotoproducten? Let dan goed op: we hebben regelmatig leuke acties!

Wenskaart formaten:

 • Fotoafdruk als wenskaart: Jouw ontwerp eenzijdig afgedrukt op fotopapier.
 • Ongevouwen foto wenskaart: Jouw ontwerp afgedrukt op ongevouwen papier van hoge kwaliteit.
 • Gevouwen foto wenskaart: Jouw ontwerp afgedrukt op gevouwen papier van hoge kwaliteit.

Wenskaart inspiratie

Elke gelegenheid om een kaartje te sturen is anders en vraagt om een eigen toon en sfeer. Kijk hieronder eens naar onze voorbeeld kaarten voor inspiratie. Je ziet dat er allerlei stijlen mogelijk zijn. Heb je ontwerpen gevonden die je aanspreken? Ga dan zelf aan de slag met het kaartenprogramma, en maak je eigen unieke wenskaart. Lees eens onze ‘Maak je eigen fotokaart’ blogpost over hoe je je eigen wenskaart maakt in drie simpele stappen.

Aan de slag

Bij albelli maak je jouw kaarten met het intuïtieve opmaakprogramma. Iedereen kan ermee overweg, want het voelt als het ware aan wat jij wilt. Je eigen wenskaarten ontwerpen gaat hierdoor bijna vanzelf. In een paar simpele stappen:

 • Kies een van onze 10 thema’s en voeg je eigen foto en tekst toe
 • Of ontwerp je eigen kaart vanaf blanco
 • Upload je foto
 • Kies de achtergrond
 • Probeer de kaders
 • Speel met cliparts
 • Voeg je persoonlijke tekst toe

Begin met je eigen wenskaart

Lees meer

Bijzondere wenskaarten

Natuurlijk zijn er mensen in jouw leven die je leuke wenskaarten wil sturen en het liefst iedere dag eentje. En uiteraard is er iemand in je leven voor wie je mooie wenskaarten wilt maken, omdat hij of zij dat zo verdient. Denk eens goed na; er zijn vast personen die je nu eens echt bijzondere wenskaarten zou willen sturen. Dat kan om diverse redenen zijn, gewoon omdat je van hem of haar houdt of veel om iemand geeft. Er is vast een persoon voor wie je extra moeite zou willen doen. Misschien omdat hij of zij zoveel voor jou heeft gedaan toen je het nodig had. Of juist omdat je ruzie hebt gemaakt, terwijl dat niet de bedoeling was. Maak eens heel bijzondere wenskaarten die een grote verrassing zullen zijn voor de ontvangers. Jij weet wel voor wie die bestemd zijn.

Wenskaarten laten drukken bij albelli

Het klinkt misschien erg chic, maar wenskaarten drukken is bij albelli tegelijkertijd de gewoonste zaak van de wereld. Als jij geheel tevreden bent met het ontwerp dat je zelf hebt bepaald en het gevoel hebt dat jouw wenskaart helemaal af is dan is het tijd voor de afronding: de wenskaarten drukken. Geef ons de opdracht en we zullen ons uiterste best doen voor het beste resultaat. Natuurlijk informeren we jou over het moment dat jij de wenskaarten naar verwachting zult ontvangen.

Wenskaarten voor elke gelegenheid

Bij wenskaarten denken we bijna automatisch aan kerstkaarten. Dat is dé gelegenheid waarvoor we allemaal in ons adresboekje duiken en avonden lang enveloppen zitten te schrijven. Maar er zijn natuurlijk veel meer aanleidingen om een mooie en persoonlijke fotokaart te sturen. Denk maar aan:

 • Trouwkaarten
 • Geboortekaartjes
 • Verjaardagskaarten
 • Jubileumkaarten
 • Nieuwjaarskaarten
 • Uitnodigingen
 • Van harte beterschap kaarten
 • Succes gewenst kaarten
 • Valentijnskaarten
 • Welkom thuis kaarten
 • Kinderpartijtjes
 • Samenwonen kaarten
 • Verhuiskaarten
 • Het spijt me kaarten

Tips voor wenskaarten

Als je regelmatig zelfgemaakte fotokaarten wilt versturen, is het een goed idee om een eigen stijl te ontwikkelen. Dat maakt jouw wensen en uitnodigingen direct herkenbaar. Een beetje zoals een kunstenaar aan zijn oeuvre bouwt. Let er bij uitnodigingen op dat de informatie op de kaart compleet is. Denk aan dingen als datum, plaats en tijd, een routebeschrijving, en of je een bevestiging verwacht. Speel met alle mogelijkheden van ons kaartenprogramma, maar overdrijf het niet. Een wenskaart is in de eerste plaats bedoeld om een boodschap over te brengen, dus zorg dat deze helder en duidelijk is. Kies bijvoorbeeld een foto met een ‘leeg gebied’ als je tekst in de foto zelf wilt zetten. Zorg dat de sfeer past bij de gelegenheid. Voor een kinderpartijtje kies je natuurlijk een ander achtergrondthema en een ander lettertype dan voor een zakelijke uitnodiging.

100% Tevredenheidsgarantie

Bij albelli doen we er alles aan om van (nieuwe) klanten trouwe klanten te maken.

We drukken je foto’s haarscherp af op een mooie kwaliteit papier, we hebben een bijzonder intuïtief opmaakprogramma, en als je vragen hebt, kun je die persoonlijk stellen aan onze adviseurs. Mocht het resultaat, om welke reden dan ook, toch niet helemaal naar je zin zijn, dan krijg een nieuw setje kaarten van ons of je ontvangt je geld terug.

Bekijk ook eens onze uitnodigingen maken en bedankkaartjes pagina’s voor meer inspiratie over het maken van uitnodigingen en bedankkaartjes.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

  Kies een kaartsoort:
   
  Vanaf:

  Formaat:

  ×