Afdrukken in hoogglans

Afdrukken in hoogglans

Een afwerking van je foto’s in hoogglans verleent extra schittering aan de afbeelding en accentueert de levendige kleuren van je opname. Het is een geweldige manier om meer kleur in je huis te brengen. Kijk in onze gids voor het kiezen van een foto in hoogglans bij albelli.

  • Ga voor een stijlvolle afwerking van je foto in hoogglans
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen

Ontwerp je eigen afdrukken in hoogglans

 

Een afdruk in hoogglans, wat is dat?

Bij foto’s denk je vanzelf aan een glimmende, glanzende afdruk. Dat komt doordat dit de meest gekozen soort afwerking is voor het ontwikkelen van foto’s. Zoals je kunt verwachten, heten ze zo omdat er een glanzende laag over de afbeelding wordt aangebracht, waardoor er een glimmende en weerspiegelende afwerking ontstaat. De reden dat bij albelli veel mensen toch kiezen voor dit type afdruk, is dat de glanzende laag de intensiteit van de kleuren en de scherpte extra benadrukken, waardoor de foto’s exclusiever ogen.

Zo maak je een afdruk in hoogglans

Om een afdruk in hoogglans te krijgen hoef je op de website van albelli alleen maar naar Photo Print te gaan. Daar kies je dan of je premium, large premium of retro prints wilt. Op het volgende scherm wordt je dan gevraagd de door jou geselecteerde foto’s te uploaden. Als je achteraf toch vindt dat je een ander formaat foto wilt hebben, terwijl je ze al hebt geüpload, dan is zo voor elkaar – vanuit de vervolgkeuzelijst kun je dan gewoon per foto een nieuw formaat kiezen.

Een afdruk in hoogglans bestellen

Als je ziet dat je je foto’s allemaal hebt kunnen uploaden en je ook het formaat gekozen hebt, is het moment gekomen om ze te bestellen als een afdruk in hoogglans. Je gaat daarvoor gewoon naar ‘Extra’s’ rechts bovenaan het scherm, waar je kunt klikken op de optie ‘Hoogglans’. Daarmee ben je er in feite al. Dat is alles! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is klikken om je afdrukken in hoogglans online te bestellen, waardoor je wordt verder geleid naar de kassa.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 55676 reviews
 
10 cm premium foto’s

Doordat we al meerdere bestellingen hebben gedaan nu foto afdrukken gratis gekregen. Mooi gebaar aan bestaande klanten.
Lees meer

– K.ter Velde
 
 
Ik maak ieder jaar een kalender met…

Ik maak ieder jaar een kalender met foto’s! Dit jaar voor t eerst bij albelli. Ben erg tevreden, goede kwaliteit papier en goede foto afdrukken!! Heb al veel complimenten gekregen!!!!
Lees meer

– Toiny
 
 
de afdrukken in de fotoalbums zijn…geweldig

de afdrukken in de fotoalbums zijn perfect, ik ben blij met de fotoafdrukken ende albums.
Lees meer

– Wil
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.