Afdrukken in hoogglans

Afdrukken in hoogglans

Een afwerking van je foto’s in hoogglans verleent extra schittering aan de afbeelding en accentueert de levendige kleuren van je opname. Het is een geweldige manier om meer kleur in je huis te brengen. Kijk in onze gids voor het kiezen van een foto in hoogglans bij albelli.

  • Ga voor een stijlvolle afwerking van je foto in hoogglans
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en simpel online bestellen

Ontwerp je eigen afdrukken in hoogglans

 

Een afdruk in hoogglans, wat is dat?

Bij foto’s denk je vanzelf aan een glimmende, glanzende afdruk. Dat komt doordat dit de meest gekozen soort afwerking is voor het ontwikkelen van foto’s. Zoals je kunt verwachten, heten ze zo omdat er een glanzende laag over de afbeelding wordt aangebracht, waardoor er een glimmende en weerspiegelende afwerking ontstaat. De reden dat bij albelli veel mensen toch kiezen voor dit type afdruk, is dat de glanzende laag de intensiteit van de kleuren en de scherpte extra benadrukken, waardoor de foto’s exclusiever ogen.

Zo maak je een afdruk in hoogglans

Om een afdruk in hoogglans te krijgen hoef je op de website van albelli alleen maar naar Photo Print te gaan. Daar kies je dan of je premium, large premium of retro prints wilt. Op het volgende scherm wordt je dan gevraagd de door jou geselecteerde foto’s te uploaden. Als je achteraf toch vindt dat je een ander formaat foto wilt hebben, terwijl je ze al hebt geüpload, dan is zo voor elkaar – vanuit de vervolgkeuzelijst kun je dan gewoon per foto een nieuw formaat kiezen.

Een afdruk in hoogglans bestellen

Als je ziet dat je je foto’s allemaal hebt kunnen uploaden en je ook het formaat gekozen hebt, is het moment gekomen om ze te bestellen als een afdruk in hoogglans. Je gaat daarvoor gewoon naar ‘Extra’s’ rechts bovenaan het scherm, waar je kunt klikken op de optie ‘Hoogglans’. Daarmee ben je er in feite al. Dat is alles! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is klikken om je afdrukken in hoogglans online te bestellen, waardoor je wordt verder geleid naar de kassa.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 56272 reviews
 
Verjaardagskalenders

Mooie kwaliteit, prachtige fotoafdrukken. PAS OP! Gebruik niet te veel leestekens op een datum, dan worden de lettertjes namelijk heel erg klein (onleesbaar). Mooi zou zijn als Albelli hier zelf het aantal aan leestekens voor aan kan geven. Bij mij i... Lees meer

– Jong
 
 
10 cm premium foto’s

Ruim 180 foto afdrukken besteld voor het maken van een foto boek. Prachtige foto’s en snelle levering
Lees meer

– Esther
 
 
10 cm premium foto’s

Prima foto afdrukken.
Lees meer

– Appie
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.