Bedankkaartjes bij overlijden

Bedankkaartjes na overlijden bestellen? Maak je eigen bedankt rouwkaarten bij abelli.

  • Bedankkaartjes bij overlijden maken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig en snel online bestellen
Maak bedankkaartjes

Bedankkaartjes bij overlijden

Bedankkaartjes na overlijden nodig? Een sterfgeval in je directe omgeving is een aangrijpende gebeurtenis. Je wilt op een goede manier afscheid nemen van je naaste en wilt dit afscheid delen met de mensen die belangrijk voor je zijn. Na afloop van de rouwplechtigheid heb je nog de gelegenheid deze mensen te bedanken voor hun steun en komst met een bedankt rouwkaart. Vaak wordt dit zeer op prijs gesteld. Een bedankkaart bij rouw kun je bij albelli gemakkelijk zelf maken en versturen.

Bedankkaartjes overlijden zelf maken

Bedankkaartjes overlijden zelf maken? Dat kan heel gemakkelijk online via de website van albelli. Je kiest zelf een geschikte afbeelding of foto en je bedenkt een bijpassende tekst. Je kunt zo een gepaste attentie samenstellen voor de personen die hun steun hebben betuigd in de moeilijke tijd die je momenteel doormaakt. Je kunt ervoor kiezen om jouw kaart helemaal zelf te maken, maar kunt ook gebruik maken van de voorbeeldkaarten die je aantreft op onze website. Door de bedankkaartjes bij overlijden zelf te maken heb je de gelegenheid om deze bedank rouwkaartjes een persoonlijke tint te geven en geheel naar eigen wens samen te stellen.

Bedankkaartjes na overlijden bestellen

Bedankkaartjes na overlijden kun je heel gemakkelijk bestellen via albelli. Nadat je jouw kaart helemaal naar wens hebt samengesteld kun je aangeven hoeveel exemplaren van deze kaart je wenst te ontvangen. Wij gaan dan direct voor je aan de slag om deze kaartjes te maken. De kaarten zijn van uitstekende kwaliteit en de kaarten worden doorgaans binnen 5 werkdagen al bezorgd.