Tips van Albelli fotoboekmakers

Dit zijn weer 2 goede ideeën van fotoboekmakers! Misschien ook leuke cadeautips voor Moederdag? Dat is 12 mei dit jaar, dus je kunt al aan de slag 😉

Tip 1 – Zoekboek – Mieke Lansbergen
“Voor Vaderdag vorig jaar heb ik namens de kinderen een zoekboek gemaakt. Het idee is dat je samen met je kind het boek ‘leest’. De een noemt een object dat hij ziet en de ander zoekt het. Ik heb er een gemaakt met allerlei persoonlijke spulletjes, familieleden en situaties uit ons huis. Ik koos voor hoogglans papier en dat is geen overbodige luxe voor een boek dat honderden keren door de kinderen gelezen wordt.”

Mieke maakte een zoekboek van persoonlijke spulletjes


Tip 2 – Levensverhaal in een fotoboek – Diny Oudshoorn-Oosterom
Wij hebben een fotoboek gemaakt van het levensverhaal van onze moeder. Vanaf c.a. 1890 t/m 1975 hebben we haar leven beschreven met alle voor- en tegenspoed. Inclusief bewaarde aantekeningen, (school)foto’s, ansichtkaarten, en trouw-, geboorte- en overlijdens-meldingen van gemeenten. Al met al een heel bijzonder werkstuk van haar, omgezet in een prachtig fotoboek! Het is voor een ieder in de familie een erfstuk geworden waar we trots op zijn.”

Bekijk ook ons voorbeeldfotoboek ‘Vader 65 jaar!’ voor meer inspiratie

Heb jij ook zo’n goede tip? Stuur ons dan een mail met het onderwerp ‘Fotoboektip’ naar blog@albelli.nl. En wie weet staat jouw tip dan volgende maand op ons blog!

Reacties