Valentijnscadeaus zijn al snel cliché, maar deze 4 creatieve ideeën drukken het juiste gevoel uit zonder dat het sentimenteel wordt! Onze persoonlijke fotoproducten zijn snel te maken, origineel en uniek en zeggen ‘Ik hou van jou’ zonder dat het zoetsappig wordt…

Een romantisch cadeau

valentijn-cadeau-ideeen-foto-afdrukken

Druk foto’s van je favoriete momenten af in retrostijl en voeg een kleine tekst toe bij elke foto om te laten zien hoeveel je geliefde voor je betekent. Wij zetten er graag gedichtjes of verhaaltjes over de foto bij. Ze zorgen voor een echt retro-gevoel en zien er geweldig uit als je ze in huis ophangt.

Een handig cadeautje voor je vriend

valentijn-cadeau-ideeen-mok

Maak ontbijt op bed nog specialer met een persoonlijke mok. Dit is ook het perfecte valentijnscadeau voor mensen die op kantoor werken – ze kunnen ‘m meenemen naar kantoor om de koffiepauze nog gezelliger te maken.

 

Een cadeau voor jullie allebei

valentijn-cadeau-ideeen-wand-decoratie

Want niets zegt zo duidelijk ‘Ik hou van jou’ als een foto van jullie tweeën als stralende blikvanger in huis! Een liefdevol cadeau waar jullie allebei van kunnen genieten. Probeer eens een foto op canvas of op forex en maak een creatie die je nog jarenlang kunt bewonderen…

Een Valentijn cadeautje met betekenis

valentijn-cadeau-ideeen-foto-boek

Gebruik onze mobiele app om een klein fotoboek van je favoriete momenten te maken met de foto’s vanaf je telefoon. Of er nu selfies in staan van een recente vakantie of een uitzicht waar jullie samen van hebben genoten, van een klein fotoboek kun je jaar in jaar uit genieten.

 

Hét bewijs dat je Valentijnsdag ook met andere dingen kunt vieren dan hartjes en bonbons. Een persoonlijk fotoproduct is het perfecte valentijnscadeau voor hem of haar. Maar als je nog steeds niet weet wat je het beste kunt maken, gebruik dan onze cadeauwijzer om je te helpen met kiezen.

Reacties