Deze periode van het jaar voelt altijd een beetje hectisch. Plots gaan de kinderen weer naar school en staat je to-do lijstje vol met afspraken. Een kalender is perfect om een goed overzicht te behouden over je agenda. Bovendien weet je op die manier precies waar iedereen is. Het maakt je productiever, helpt je om beter te plannen en zorgt ervoor dat je niet vergeet wat er allemaal gedaan moet worden.

  • Fantastische fotoproducten ontwerpen met albelli
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en makkelijk online bestellen

Organiseer de hele familie

De school is weer begonnen dus heeft iedereen heel wat afspraken in de agenda staan. Door je eigen fotokalender te ontwerpen kan je de chaos in huis wat minder maken. Een fotokalender is de perfecte manier om dingen georganiseerd te houden en om ervoor te zorgen dat je op elk moment weet waar iedereen zich bevindt. Om de dingen nog eenvoudiger te maken, kan je verschillende kalenders laten printen zodat je er eentje voor in de keuken, kinderkamer en bureau hebt. Bekijk onze kalenderselectie op onze site om al onze aanbiedingen te zien.

Wees productiever

Je zal zien dat je heel wat minder stress hebt en productiever bent als je een duidelijk overzicht hebt over al je afspraken, verjaardagen en speciale gelegenheden. Als je minder tijd hoeft te spenderen aan het bedenken wat je zou moeten doen, dan blijft er uiteraard meer tijd over om het ook echt te doen – dat is zeker! Je zal dus meer relaxed zijn en iedereen zal minder gehaast zijn. Je zal misschien zelfs tijd hebben om even uit te rusten.

Vergeet nooit nog een verjaardag

Ken je dat verschrikkelijke gevoel wanneer je beseft dat je de verjaardag van een goede vriend(in) vergeten bent of wanneer je een berichtje krijgt om te vragen waarom je kind niet aanwezig is op een verjaardagsfeestje? Wanneer je bij ons een fotokalender in ons online fotoprogramma ontwerpt, kan je er makkelijk verjaardagen en speciale gelegenheden aan toevoegen zodat je nooit meer een feestje hoeft te missen.

Plan je projecten op lange termijn

Als je wat groots aan het plannen bent zoals een huwelijk of een verhuizing, dan besef je al snel dat er heel wat kleine stappen voor moeten worden genomen. Door al deze kleine stappen goed te plannen met behulp van je kalender, zorg je ervoor dat je je makkelijker aan alle deadlines kan houden. Zodra je deze genoteerd hebt en je ze aan je muur hebt hangen, zal je zien dat het plannen automatisch eenvoudiger wordt. Ineens kan dat grote project toch makkelijker gerealiseerd worden.

Maak het uniek

Onze albelli fotokalenders zijn volledig uniek. Niet alleen dankzij de foto’s die je gebruikt, maar ook omdat alles in onze kalenders volledig gepersonaliseerd kan worden. Het maakt niet uit of je helemaal vanaf nul begint of gebruik maakt van onze vooraf ontworpen thema’s, je kan je kalender volledig aanpassen. Kies je favoriete lettertypes, wijzig de kleur van de achtergrond, voeg kaders toe aan je foto’s, markeer speciale data, gebruik clipart, jij kiest alles helemaal zelf. De kalender die je maakt zal zo echt exclusief zijn.

We hopen dat we je wat inspiratie hebben kunnen geven over hoe een fotokalender kan helpen om beter te plannen. Het ontwerpen van een albelli fotokalender is erg eenvoudig dankzij de verschillende groottes, vormen en vooraf ontworpen thema’s. Je hoeft alleen nog maar op de knop hieronder te klikken om aan de slag te gaan en je productiviteit een boost te geven.

Creëer nu

 

Reacties