Deze tijd van het jaar voelt altijd een beetje hectisch. School en werk zijn in volle gang met afspraken, sportwedstrijden, wegbrengen en ophalen. De kerstdagen zijn ook vaak druk, maar op een leuke manier. Een fotokalender is het perfecte cadeau voor jezelf of je familie en vrienden om de drukte van het komende jaar voor te blijven. Met een kalender voor thuis weet iedereen duidelijk waar ze moeten zijn en wat er op de planning staat. Het zal je productiviteit verhogen, je helpen vooruit te plannen en alles bij te houden wat gedaan moet wordenn.

  • Maak een geweldige fotokalender met albelli
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Wees productiever met een kalender

Nu het weer tijd is om naar school te gaan, moet iedereen opeens ergens heen, vrienden bezoeken en lessen volgen. Door je eigen fotokalender te maken, breng je orde in de chaos thuis. Het hele gezin ziet duidelijk en gemakkelijk waar ze moeten zijn en wat iedereen van plan is. Daarom is een fotokalender een fantastische manier om alles overzichtelijk te houden. Om het nog makkelijker te maken, kun je ook meerdere kalenders laten afdrukken, zodat je ze in de keuken, de kinderkamer en op kantoor kunt ophangen. Kijk op het kalendergedeelte van onze site voor onze ‘koop meer, bespaar meer’-acties.

Wil je meer weten over het maken van de perfecte familieplanner? Lees alles over het bewaren van overzicht met een familieplanner in onze blog.

Wees productiever met een kalender

Door al je afspraken, verjaardagen en speciale gebeurtenissen bij te houden op een kalender, zul je merken dat je minder gestrest en productiever bent. Als je minder tijd besteedt aan nadenken over wat je zou moeten doen, heb je meer tijd om het ook echt te doen. Dat is een feit! Het betekent dat je relaxter bent, je minder hoeft te haasten en je misschien zelfs de kans krijgt om even achterover te leunen.

Vergeet nooit meer een verjaardag met een kalender

Dat nare gevoel als je je realiseert dat je de verjaardag van een goede vriend(in) bent vergeten of erger nog, als je een berichtje krijgt met de vraag waarom je kind niet op een feestje is: aargghhh! Wanneer je een van onze fotokalenders maakt, kun je gemakkelijk verjaardagen en speciale gelegenheden toevoegen in onze online ontwerpsoftware. Er is dus geen excuus meer om feestjes te missen.

Plan je langetermijnproject met een kalender

Als je een grote gebeurtenis, zoals een bruiloft of een verhuizing plant, besef je al snel dat er veel stappen moeten worden gezet om het tot een succes te maken. Door in je kalender aan te geven wanneer elk van deze kleinere stappen moet worden gedaan, stel je deadlines vast die je eenvoudiger kunt halen. Als je de stappen eenmaal hebt opgeschreven en aan de muur hebt gehangen waar je ze elke dag kunt zien, wordt het hele proces van plannen veel makkelijker. Plotseling is dat grote enge project opgedeeld in een heleboel behapbare delen, die je graag afvinkt als er iets klaar is.

Maak een unieke fotokalender

Onze albelli fotokalenders zijn helemaal uniek voor jou. Niet alleen vanwege de foto’s die je gebruikt, maar omdat alles in je kalender volledig aanpasbaar is. Of je nu een van onze ontwerpen gebruikt of het helemaal zelf doet, je kunt alles veranderen zoals jij het wilt. Kies je favoriete lettertypen, verander de achtergrondkleur, voeg kaders rond foto’s toe, markeer speciale data, gebruik clipart en sjablonen, Je bepaalt het helemaal zelf. De kalender die je maakt zal echt exclusief zijn voor jou.

We hopen dat we je wat inspiratie hebben gegeven over waarom het maken van een fotokalender je kan helpen met je planning. Met de vele opties voor formaten, vormen en thema’s die je nodig hebt, is het heel eenvoudig om een kalender te maken met albelli. Het enige wat je hoeft te doen om je productiviteit te verhogen, is op de onderstaande knop te klikken en aan de slag te gaan.

Creëer nu

 

Reacties