Familieplanner

Familieplanner

Op zoek naar een overzichtelijke planner voor het hele gezin? Maak zelf een fraaie familieplanner, zodat plannen voor iedereen een stuk leuker wordt.

  • Maak je eigen familieplanner
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je eigen gepersonaliseerde familieplanner

 

Vind de perfecte kalender voor het hele gezin

Gebruik de familieplanners van albelli om klusjes af te vinken, boodschappen te noteren, maar ook voor alle activiteiten van het gezin. Onze prachtige kalenders helpen je om belangrijke datums te onthouden en je to-do-lijstjes af te werken. Je kunt ze bovendien eenvoudig aan je eigen smaak aanpassen.

Bekijk onze kalendersdesigns en ontdek welke familieplanner bij jullie gezin past. De muurkalenders voor gezinnen bestaan uit drie, vier of vijf kolommen, zodat ook grotere gezinnen alle ruimte hebben om hun drukke schema’s goed op elkaar af te stemmen. De ontwerpen zijn verkrijgbaar in twee formaten: A4, ideaal voor een beknopt overzicht en A3, een grote familieplanner met ruimte voor berichtjes en opmerkingen van het hele gezin.

Maak je eigen familieplanner kalender met albelli

Het perfecte formaat en de ideale indeling gekozen voor je kalender? Laat je creativiteit de vrije loop. Je begint door je favoriete familiefoto’s te uploaden. Van vakantiefoto’s tot kleine dagelijkse momenten, verfraai je kalender en geniet er iedere dag van. Ontwerp je beste familieplanner ooit en geef elke maand een persoonlijk thema of gebruik kleurschema’s, achtergronden en clipart.

Klaar om je gepersonaliseerde familieplanner te bestellen?

Als je klaar bent, klik je op ‘Aan winkelmand toevoegen’. Je wordt nu naar de kassa gebracht, waar je de papierafwerking van je familieplanner kunt selecteren. Je kunt kiezen uit mat, glanzend en extra mat. Klik op ‘opslaan en doorgaan’, vul het bezorgadres in en bevestig je bestelling. De familieplanner van albelli wordt zo snel mogelijk bezorgd.

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 56480 reviews
 
Verjaardagskalenders

Het werkte gemakkelijk om de kalender te maken. Het zou fijn zijn als bij meer exemplaren bestellen de prijs nog wat meer omlaag kon.
Lees meer

– J.G.M. Hoogesteger-Peek
 
 
Bestel al jaren foto-albums

Bestel al jaren foto-albums, kalenders, foto's op canvas enz. bij Albelli, kwaliteit en service zijn super
Lees meer

– Margreet
 
 
Foto op canvas

De mening is wel oprecht op zijn plaats. Ik maakt regelmatig gebruik van Albelli. Goede resultaten zoals het aftrukken van Foto's op een drinkmok, Afdrukken van normalen foto,s, Het maken van Canvas, en het laatse Afdruk van een Foto op forex. Goede ... Lees meer

– Appie Den Heijer
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.