Familieplanner

Familieplanner

Op zoek naar een overzichtelijke planner voor het hele gezin? Maak zelf een fraaie familieplanner, zodat plannen voor iedereen een stuk leuker wordt.

  • Maak je eigen familieplanner
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je eigen gepersonaliseerde familieplanner

 

Vind de perfecte kalender voor het hele gezin

Gebruik de familieplanners van albelli om klusjes af te vinken, boodschappen te noteren, maar ook voor alle activiteiten van het gezin. Onze prachtige kalenders helpen je om belangrijke datums te onthouden en je to-do-lijstjes af te werken. Je kunt ze bovendien eenvoudig aan je eigen smaak aanpassen.

Bekijk onze kalendersdesigns en ontdek welke familieplanner bij jullie gezin past. De muurkalenders voor gezinnen bestaan uit drie, vier of vijf kolommen, zodat ook grotere gezinnen alle ruimte hebben om hun drukke schema’s goed op elkaar af te stemmen. De ontwerpen zijn verkrijgbaar in twee formaten: A4, ideaal voor een beknopt overzicht en A3, een grote familieplanner met ruimte voor berichtjes en opmerkingen van het hele gezin.

Maak je eigen familieplanner kalender met albelli

Het perfecte formaat en de ideale indeling gekozen voor je kalender? Laat je creativiteit de vrije loop. Je begint door je favoriete familiefoto’s te uploaden. Van vakantiefoto’s tot kleine dagelijkse momenten, verfraai je kalender en geniet er iedere dag van. Ontwerp je beste familieplanner ooit en geef elke maand een persoonlijk thema of gebruik kleurschema’s, achtergronden en clipart.

Klaar om je gepersonaliseerde familieplanner te bestellen?

Als je klaar bent, klik je op ‘Aan winkelmand toevoegen’. Je wordt nu naar de kassa gebracht, waar je de papierafwerking van je familieplanner kunt selecteren. Je kunt kiezen uit mat, glanzend en extra mat. Klik op ‘opslaan en doorgaan’, vul het bezorgadres in en bevestig je bestelling. De familieplanner van albelli wordt zo snel mogelijk bezorgd.

Ga aan de slag

Rated 4.4 of 5 based on 59819 reviews
 
Veel keuzes in kalenders

Veel keuzes in kalenders . Mooie afwerking en heel snelle levering. Ik ben heel blij met mijn kalender alsook met de fotoboeken die ik heb laten maken.
Lees meer

– Lucienne Huybers
 
 
Verjaardagskalenders

Mooie kalender en leuke prijs
Lees meer

– janske Meijer
 
 
Verjaardagskalenders

Prachtige kalender samengesteld. Het programma om het te maken is eenvoudig. Foto's met hoogglans afgedrukt, het ziet er heel mooi uit. Alle verjaardagen makkelijk overgezet van eerdere jaren, is ook goed aan te vullen. Kortom echt een aanrader om ... Lees meer

– Eveline
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.