Wie heeft er gewonnen?

De vierde en laatste week van onze bakwedstrijd met als weekthema Lunch zit erop. Opnieuw hebben jullie heerlijke en ook verrassende baksels gedeeld, van een broodjesbanket tot pannenkoeken, hartige taarten en quiches. De jury heeft weer veel plezier gehad bij het kiezen van de winnaars. Ze zijn inmiddels bekend en op de hoogte gesteld.

Dit zijn de winnaars van week 4:

Annette Langhoog heeft de Princess SteamAerofryer gewonnen met haar foto van broodjes en broden die klaar waren om de oven in te gaan. Een prachtige compositie!

Maria Heide heeft de albelli fotoboek voucher t.w.v. €75 gewonnen met haar collage van het bakken van asperge-quiche met haar gezin.

Sterre Mobers heeft de albelli wanddecoratie voucher t.w.v. €50 gewonnen met haar zelfgebakken bagels met pitjes en zaadjes.

Sanne Groenen heeft de albelli kalender voucher t.w.v. €25 gewonnen met haar actiefoto van het snijden van dikke plakken zelfgebakken brood.

We willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun enthousiasme. Blijf vooral bakken en fotograferen en wie weet heb je dan over een paar maanden een prachtig receptenboek om te delen met je familie en vrienden.

Deze week is de laatste week dat je nog gebruik kunt maken van 25% korting op fotoboeken en wanddecoratie en 50% korting op kalenders met kortingscode BAKMEE2021 Dus doe er je voordeel mee! Graag tot een volgende keer!

De derde week van onze bakwedstrijd met als thema Ontbijtje is afgelopen. We hebben de lekkerste broodjes, scones, wafels en andere ontbijtideetjes gezien en sommige composities waren zo mooi gemaakt dat we bijna in het baksel konden bijten. De jury heeft dan ook heel veel plezier gehad bij het kiezen van de winnaars. Ze zijn inmiddels bekend en op de hoogte gesteld.

Dit zijn de winnaars van week 3:

Charlotte Schriever heeft de Princess Aerofryer oven gewonnen met haar foto van overheerlijke en gezonde pompoendonuts. We konden ze al bijna proeven!

Marina Ebbers heeft de albelli fotoboek voucher t.w.v. €75 gewonnen met haar collage van het bakproces van pompoenbroodjes. Leuk detail is dat de broodjes ook echt op pompoenen lijken.

Chantal Vlaskamp heeft de albelli wanddecoratie voucher t.w.v. €50 gewonnen met haar authentieke volkorenbrood waarop een grappig gezicht te zien is.

Sangeetha Decker heeft de albelli kalender voucher t.w.v. €25 gewonnen met haar prachtige scones. Slim idee om de ingrediënten te laten zien in de compositie!

Inmiddels zijn we alweer aan de vierde en laatste week van onze bakwedstrijd bezig met als thema Lunch en je kunt nog steeds meedingen naar een van de prijzen. Bekijk onze inspiratierecepten, doe mee en bekijk hier volgende week woensdagmiddag de winnaars van week 4. Daarnaast kun je natuurlijk nog t/m 31 januari 2021 gebruik maken van 25% korting op fotoboeken en wanddecoratie en 50% korting op kalenders met kortingscode BAKMEE2021

Veel plezier met bakken en fotograferen!

De tweede week van onze bakwedstrijd  Bak mee met albelli zit er ook op. Wat hebben we een hoop heerlijke taarten en cakes voorbij zien komen. We hadden graag van alle baksels een hapje willen proeven. Jullie zullen begrijpen dat het ook deze week niet makkelijk was voor de jury om 4 weekwinnaars te kiezen. Het is uiteindelijk toch gelukt en de winnaars van het thema Feest! zijn gekozen en op de hoogte gesteld. Dit zijn de winnaars van week 2:

Dicky heeft de Princess Steam Aerofryer gewonnen met haar foto van maar liefst 2 taarten vol lekkers die samen het cijfer 30 vormen, gemaakt voor haar dochter die – jullie raden het al – haar dertigste verjaardag vierde.

Stephany heeft de albelli fotoboek voucher t.w.v. €75 gewonnen met haar appeltaart die in een prachtige warme compositie op de foto is gezet.

Michelle heeft de albelli wanddecoratie voucher t.w.v. €50 gewonnen. Het plezier dat ze met haar nichtje had tijdens het bakken van een spectaculaire regenboogtaart gaf doorslag.

Jolien heeft de albelli kalender voucher t.w.v. €25 gewonnen met een chocoladetaart die ze maakte voor de verjaardag van Rick. Ook hier een mooie compositie en heerlijk uitziende taart.

Inmiddels zijn we alweer aan de derde week van onze bakwedstrijd bezig met als thema Ontbijtje en je kunt nog steeds meedingen naar een van de prijzen. Bekijk onze inspiratierecepten, doe mee en bekijk hier volgende week woensdagmiddag de winnaars van week 3. Daarnaast kun je natuurlijk nog t/m 31 januari 2021 gebruik maken van 25% korting op fotoboeken en wanddecoratie en 50% korting op kalenders met kortingscode BAKMEE2021

Veel plezier met bakken en fotograferen!

 

De eerste week van onze bakwedstrijd Bak mee met albelli is afgesloten. De afgelopen dagen hebben we vele prachtige inzendingen ontvangen voor het thema bij de thee. Het is geweldig om te zien dat jullie allemaal aan de slag zijn gegaan met heerlijke recepten en ook nog eens mooie foto’s hebben gemaakt. Foto’s van de meest prachtige baksels, foto’s van het bakproces, foto’s van het opeten van de baksels en foto’s met vrolijke gezichten. Jullie hebben duidelijk veel plezier beleefd! Het was dan ook erg moeilijk voor de jury om uit al die inzendingen 4 winnaars te kiezen voor het eerste thema. Maar het is gelukt en de winnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Dit zijn de winnaars van de eerste week:

De Princess Aerofryer oven is gewonnen door Marijn van Braak die een prachtige collage instuurde van het maken van een arretjescake.

De albelli fotoboek voucher t.w.v. €75 is gewonnen door Esther den Boer die heerlijke kerstkoekjes heeft gebakken.

De albelli wanddecoratie voucher t.w.v. €50 is gewonnen door Elise van Dingenen die zoete swirls heeft gemaakt als traktatie bij de thee en koffie.

De albelli kalender voucher t.w.v. €25 is gewonnen door Nadia Klomp voor het insturen van zelfgemaakte stroopwafel cupcakes die zo bij de bakker verkocht kunnen worden.

Doe mee met het volgende weekthema

Heb je deze week niet gewonnen? Niet getreurd, je maakt nog 3 weken kans op een van onze prijzen. Dus blijf bakken en meedoen. Het thema van deze week is: Feest! Bekijk onze recepten om inspiratie op te doen of kies een van je eigen favorieten uit.
Daarnaast kun je natuurlijk nog t/m 31 januari 2021 gebruik maken van 25% korting op fotoboeken en wanddecoratie en 50% korting op kalenders met kortingscode BAKMEE2021

Volgende week woensdag vind je hier de winnaars van het tweede thema – Feest! Veel plezier met bakken en fotograferen!

Reacties