Nu de zomer ten einde loopt, is het een perfect moment om alle activiteiten van je gezin in een overzicht te zetten. Houd grote of kleine gebeurtenissen en afspraken bij. Van de start van het nieuwe schooljaar tot de kerstinkopen, een albelli familieplanner biedt ruimte voor alles. Het is ook heel gemakkelijk om er een te maken en een persoonlijk tintje te geven met je favoriete familiefoto’s. Lees verder voor alle verschillende opties en hoe je aan de slag gaat.

  • Ontwerp de mooiste fotoproducten met albelli
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Maak kennis met onze familieplanners

Naast onze personaliseerbare albelli fotokalenders, willen we je ook kennis laten maken met onze nieuwe familieplanners. Het maakt niet uit hoe groot je gezin is, met ons kan je er zeker van zijn dat je planning op orde is. Kies uit onze selectie vooraf ontworpen planners, in A3 of A4 en voeg er je eigen persoonlijke touch aan toe. Perfect om een goed overzicht te behouden over alle afspraken, schoolactiviteiten, vakanties en nog veel meer.  

Waarom kiezen voor een familieplanner?

Het grootste verschil tussen een albelli familieplanner en een fotokalender is dat bij een planner elk gezinslid een volledig jaar helemaal voor zichzelf kan plannen. Je hoeft dus niet langer alle events en herinneringen onder één datum te proppen, iedereen heeft nu een eigen kolom. Je hoeft dus niet meer superklein te schrijven en je mist nooit meer een afspraak! 

Tijd om te personaliseren

Net als bij al onze fotoproducten zijn onze albelli familieplanners erg makkelijk in gebruik. Je kan ze helemaal naar wens personaliseren. Om je planner in een handomdraai te ontwerpen kan je kiezen voor een vooraf ontworpen planner dat ons in-house team speciaal voor albelli ontworpen heeft. Het enige wat jij nog moet doen is belangrijke events, verjaardagen en jubilea toevoegen. Om er je eigen draai aan te geven, kan je nog steeds spelen met tekst, kleuren en clipart om je planner zo helemaal uniek te maken. Maar als je graag nog meer creatieve vrijheid hebt, kan je kiezen voor een eenvoudig plannerontwerp; Dankzij de minimalistische indeling heb je nog meer ruimte om je eigen persoonlijke touch, zoals clipart of achtergrondkleuren, eraan toe te voegen.  

De nieuwe albelli familieplanners zijn perfect om overzichtelijk te maken wat iedereen in het gezin het hele jaar te doen staat. Er is meer dan genoeg ruimte om een jaar lang gebeurtenissen voor elk gezinslid in te vullen. Elke maand zal daardoor georganiseerder zijn dan ooit. Geen gemiste afspraken of verjaardagsfeestjes meer.

Het maken van je planner kan gewoon niet eenvoudiger. Of je nu de thema’s van albelli gebruikt of er zelf een maakt, je houdt de volledige creatieve controle. Je kunt ook meer besparen door meerdere exemplaren te kopen. Als je toch bezig bent, waarom maak je dan geen planners met foto’s van de kleintjes voor opa en oma? Klik op de knop hieronder om je eigen familieplanner te maken.

Meteen beginnen

Reacties