We hopen dat deze ongewone zomer overgaat in een wat normalere herfst (fingers crossed!) en dat is het perfecte moment om de activiteiten van je familie wat beter te organiseren. Het nieuwe schooljaar gaat weer van start en mensen maken zich klaar om na de vakantie hun oude routine weer op te pakken. De beste manier om een goed overzicht te houden is door gebruik te maken van een gepersonaliseerde albelli familieplanner voor het hele gezin.  

  • Ontwerp de mooiste fotoproducten met albelli
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Maak kennis met onze familieplanners

Naast onze personaliseerbare albelli fotokalenders, willen we je ook kennis laten maken met onze nieuwe familieplanners. Het maakt niet uit hoe groot je gezin is, met ons kan je er zeker van zijn dat je planning op orde is. Kies uit onze selectie vooraf ontworpen planners, in A3 of A4 en voeg er je eigen persoonlijke touch aan toe. Perfect om een goed overzicht te behouden over alle afspraken, schoolactiviteiten, vakanties en nog veel meer.  

Waarom kiezen voor een familieplanner?

Het grootste verschil tussen een albelli familieplanner en een fotokalender is dat bij een planner elk gezinslid een volledig jaar helemaal voor zichzelf kan plannen. Je hoeft dus niet langer alle events en herinneringen onder één datum te proppen, iedereen heeft nu een eigen kolom. Je hoeft dus niet meer superklein te schrijven en je mist nooit meer een afspraak! 

Tijd om te personaliseren

Net als bij al onze fotoproducten zijn onze albelli familieplanners erg makkelijk in gebruik. Je kan ze helemaal naar wens personaliseren. Om je planner in een handomdraai te ontwerpen kan je kiezen voor een vooraf ontworpen planner dat ons in-house team speciaal voor albelli ontworpen heeft. Het enige wat jij nog moet doen is belangrijke events, verjaardagen en jubilea toevoegen. Om er je eigen draai aan te geven, kan je nog steeds spelen met tekst, kleuren en clipart om je planner zo helemaal uniek te maken. Maar als je graag nog meer creatieve vrijheid hebt, kan je kiezen voor een eenvoudig plannerontwerp; Dankzij de minimalistische indeling heb je nog meer ruimte om je eigen persoonlijke touch, zoals clipart of achtergrondkleuren, eraan toe te voegen.  

De nieuwe albelli familieplanners zijn perfect om snel te weten te komen wat iedereen binnen het gezin op de planning heeft staan. Elk gezinslid heeft voldoende ruimte om al zijn of haar afspraken eraan toe te voegen, zo worden je maanden georganiseerder dan ook. De perfecte manier om het schooljaar van je kinderen in stijl bij te houden. 

Het ontwerpen van een planner kan bijna niet eenvoudiger! Sleep je familiefoto’s naar een vooraf ontworpen planner van albelli of ga aan de slag met onze personaliseerbare opties. Klik op de knop hieronder om aan de slag te gaan met je gepersonaliseerde familieplanner.

Meteen beginnen

Reacties