Bestel je fotoafdrukken eenvoudig en snel

Door Albelli op 4 mei 2020

Een digitale afbeelding is geen waardige vervanger voor het vasthouden en bekijken van echte foto’s. De fotoproducten van albelli bieden je een geweldige mogelijkheid om je meest gekoesterde momenten te laten zien op een manier waarvan je nog vele jaren kunt genieten. Of je nu je eigen persoonlijke fotoboek wilt ontwerpen, je interieur wilt opvrolijken met wanddecoratie of gewoon een paar prachtige foto’s van dierbare herinneringen wilt afdrukken: ontdek zelf hoe makkelijk het gaat. Je zult zien dat het maken van fotoproducten bij ons écht heel eenvoudig is.

  • Maak prachtige fotoproducten met albelli
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Laat alle foto’s op je telefoon eens afdrukken

We weten hoe makkelijk je al die gemaakte foto’s op je telefoon laat staan. We maken tegenwoordig overal een foto van, maar vergeten vervolgens om er wat leuks mee te doen. Heel vervelend als je je telefoon vervolgens kwijt raakt of laat vallen. Waarschijnlijk heb je, net als wij, minstens honderd foto’s op je telefoon staan. En het is lastig om ze even door te bladeren en er volop van te genieten. Bij albelli kun je de favoriete foto’s op je telefoon in een handomdraai laten afdrukken op hoogwaardig fotopapier. Met onze gebruiksvriendelijke app kies je de gewenste foto’s en bestel je ze rechtstreeks vanaf je telefoon. We hebben ook genoeg creatieve en inspirerende ideeën voor als je met fotoafdrukken je interieur wilt versieren. Doorloop drie eenvoudige stappen:

1 – Download onze app
2 – Selecteer de foto’s die je wilt laten afdrukken
3 – Laat ze in een paar tikken thuisbezorgen

Creëer nu

Hang die ene speciale foto aan de muur

Hoeveel foto’s je ook hebt gemaakt, er zitten altijd een paar tussen die net iets specialer zijn. Een foto van dat ene perfecte moment op een bruiloft, een groepsfoto van de familie of dat geweldige uitstapje tijdens je vakantie: welke foto’s je favoriet ook zijn, ze verdienen meer dan een doorsnee fotoafdruk. Deze speciale foto’s hang je natuurlijk aan de muur, in je slaapkamer, woonkamer, keuken of hal. Van afdrukken op aluminium tot canvas: we hebben altijd het perfecte materiaal voor je interieur. Wanddecoratie is heel eenvoudig te maken en vanaf elk apparaat te bestellen met onze software of onze app. Zo tover je je favoriete foto in een handomdraai om in je eigen wanddecoratie:

1 – Bepaal waar je je bijzondere foto wilt ophangen
2 – Kies het perfecte formaat en materiaal
3 – Geniet van de nieuwe look van je kamer

Creëer nu

Verzamel je leukste herinneringen in een fotoboek

Een fotoboek kan alles zijn wat je maar wilt: een stijlvol koffietafelboek, een aandenken aan alle reizen die je hebt gemaakt, een dierbare terugblik op hoe jij en je gezin zijn gegroeid en alle ervaringen die je samen hebt gedeeld. Een foto zegt meer dan duizend woorden, dus met een fotoboek vertel je een verhaal zoals niemand anders dat kan. En je bepaalt zelf welk verhaal dat is. Het maken van je eigen fotoboek is heel eenvoudig en je kunt kiezen uit honderden vooraf ontworpen indelingen, clipart, kaders, tekstvakken en achtergrondkleuren om je foto’s op een persoonlijke manier weer te geven. Als je geen tijd hebt om elke pagina te ontwerpen of het gewoon zo simpel mogelijk wilt houden, kun je onze Smart Assistant je foto’s laten selecteren, zodat jij je kunt richten op het leuke, creatieve gedeelte. Voor het maken van je persoonlijke fotoboek hoef je slechts drie dingen te doen:

1 – De foto’s selecteren die je verhaal vertellen.
2 – Creatief aan de slag gaan met al onze mogelijkheden.
3 – Genieten van je product zodra je het binnen hebt.

Creëer nu

Als je je overweldigd voelt door de hoeveelheid foto’s op je telefoon, camera of tablet, helpen wij je uit de brand. Bekijk onze tips voor het organiseren van je foto’s, waardoor het sorteren van de afbeeldingen veel makkelijker wordt. Daarna kun je er makkelijk een paar fotoproducten van maken, zoals een boek, kalender of wanddecoratie. Alles wat je hoeft te doen, is nu naar onze website gaan en een product kiezen om te maken.