Inspiratie voor ‘mijn eerste kerst’-fotocadeaus

Door Albelli op 15 november 2023

De leukste ideeën voor een uniek en persoonlijk fotocadeau voor baby’s eerste kerst.

Het is weer de gezelligste tijd van het jaar! Van kerstliedjes tot knusse avondjes op de bank, er zijn talloze manieren om alvast in de feeststemming te komen. Het is ook het perfecte moment om alvast op zoek te gaan naar een ‘mijn eerste kerst’-cadeau. Is een vriend van je onlangs vader geworden of ben je zelf een liefhebbende opa of oma? Waarom maak je dan niet een persoonlijk cadeau dat perfect weergeeft hoe bijzonder de eerste kerst van een baby eigenlijk is? In deze blog laten we je vijf unieke manieren zien om van waardevolle mijlpalen prachtige fotocadeaus te maken waar iedereen nog jaren van zal genieten!

Maak een babyfotoboek met alle eerste herinneringen

Een van de beste manieren om herinneringen aan de eerste kerst van een baby te bewaren, is natuurlijk het maken van een ‘mijn eerste kerst’-fotoboek. We hebben een uniek assortiment fotoboeken met diverse lay-outs, in verschillende stijlen en kleuren om deze minimijlpalen voor altijd vast te leggen. Het enige wat je hoeft te doen, is je favoriete momenten van het afgelopen jaar te kiezen, ze in chronologische volgorde te zetten en er misschien nog wat speciale details aan toe te voegen. Vanaf de eerste glimp van een lachje tot de eerste keer zwemmen: in zo’n eerste jaar is er zoveel om op terug te kijken. Als je een stap verder wilt gaan, voeg dan onderschriften, citaten of korte anekdotes toe om het babyboek nog persoonlijker te maken. Het eindresultaat is een uniek cadeau voor de eerste kerst van de baby voor papa en mama.

Maak unieke wanddecoratie met babyfoto’s

Waarom van de eerste momenten van een baby niet prachtige wanddecoratie maken die met trots kan worden opgehangen? Of je nu een ingelijst canvas maakt van één specifieke, heel speciale herinnering, of een collage maakt van een complete verzameling foto’s, je kunt kiezen uit 5 verschillende afwerkingen, elk met een unieke look en stijl. Onze wanddecoratie is meteen klaar om op te hangen in de babykamer of woonkamer, waardoor het een geweldig ‘mijn eerste kerst’-cadeau is.

Maak een babykalender voor 2024

Met een ‘baby’s eerste kerst’-kalender help je ouders om het overzicht te bewaren terwijl je tegelijkertijd iets persoonlijks en unieks geeft. Een babykalender is iets dat het hele jaar kan worden gebruikt terwijl elke maand een nieuw dierbaar moment benadrukt! Begin met het bekijken van je meest memorabele babyfoto’s, van grappig tot bijzonder, en sorteer ze in de volgorde van je voorkeur. Je kunt de kalender ook aanpassen door belangrijke datums, zoals verjaardagen of babymijlpalen, te markeren om hem nog specialer te maken.

Kerstkaarten

Het versturen van kerstkaarten tijdens de feestdagen is een lange traditie en een geweldige manier om de eerste kerst van je baby met foto’s te vieren en uit te lichten. Of het nu een belangrijke mijlpaal is of gewoon één je van lievelingsfoto’s, kies je favoriet en ga vandaag nog aan de slag. Met persoonlijke ‘mijn eerste kerst’-kaarten kun je de magische momenten van het afgelopen jaar delen met familie en vrienden, terwijl iedereen ook nog eens van het kleine bundeltje vreugde in je leven kan genieten.

Persoonlijke mokken

Wil je iets extra’s om mee te sturen met je kaart? Doe er dan een persoonlijke mok bij. Maak bijpassende mokken met een babyfoto waar je dol op bent, en het eerste kopje koffie of thee ‘s ochtends zal gegarandeerd nog lekkerder smaken. Ga een stapje verder en maak de mokken nog persoonlijker met extra tekst. Niet alleen zijn ze geweldige cadeaus, maar ze dienen ook als een mooie herinnering aan de eerste kerst van je baby.

Nu de feestdagen dichterbij komen, mag je de kans niet missen om het nieuwste lid van je eigen gezin of de baby van iemand dichtbij je in het zonnetje te zetten. De persoonlijke kerstcadeaus die we in deze blog hebben besproken, zijn geweldige manieren om de magie van het eerste jaar van een baby vast te leggen en dienen als een speciaal aandenken voor de toekomst. Ga vandaag nog aan de slag met het maken van je eigen persoonlijke ‘mijn eerste kerst-‘cadeau!

Creëer nu