Vijf perfecte cadeau-ideeën voor een huwelijksjubileum

Door Albelli op 17 augustus 2022

Op zoek naar het perfecte cadeau voor je huwelijksverjaardag? Hier vind je onze vijf beste cadeau-ideeën die in één oogopslag tonen wat jouw liefdesverhaal zo speciaal maakt.

Of je nu je eerste trouwdag of een speciale mijlpaal viert: met een mooi jubileumcadeau laat je jouw partner weten hoeveel je van hem of haar houdt. Van persoonlijke jubileummokken tot spectaculaire huwelijkswanddecoratie, met albelli vind je in een handomdraai het perfecte cadeau om jullie jubileum te vieren. Wat je ook kiest, onze gouden tip voor het vinden van het perfecte jubileumcadeau, is om out of the box te denken en een persoonlijk cadeau te maken dat recht uit het hart komt.

1. Jubileumfotoboek

Een persoonlijk fotoboek is een van de beste cadeaus om alles te vieren wat jullie liefde speciaal maakt. Kies voor een van onze vooraf ontworpen thema-trouwboeken als je de mooiste momenten van je bruiloft wilt herbeleven. Je kunt kiezen uit een selectie van 30+ themaboeken en upload hierin jouw favoriete trouwfoto’s: makkelijker kan haast niet.

Geef je fotoboek nog meer betekenis door spontane foto’s van jullie tweeën naast de professionele trouwfoto’s toe te voegen. Omringd door jullie familie en vrienden op jullie speciale dag. Jullie bruiloftsgasten hebben vast ook een heleboel foto’s op hun telefoon staan. Vraag dus een paar vrienden en familieleden en wie weet ontdek je nog wat verborgen juweeltjes.

Meteen beginnen

2. Persoonlijke kalender voor twee

Een gepersonaliseerde kalender als cadeau is gegarandeerd succes. Kies je favoriete foto’s, upload er een voor elke maand in de albelli ontwerpsoftware voor kalenders en kijk elke maand uit naar een nieuwe herinnering. Onze fotokalenders zijn eenvoudig te maken en zitten boordevol extra ontwerpopties voor die extra touch. Voeg speciale data toe aan de kalender, zoals jullie trouwdag, verjaardagen en andere bijzondere gebeurtenissen, of maak een keuze uit onze illustraties en leuke achtergronden.

Tip: zoek foto’s van jullie tweeën, van het huwelijksaanzoek, de voorbereiding van jullie huwelijk, of prachtige landschapsfoto’s van jullie honeymoon en sorteer ze op volgorde van datum. Zorg ervoor dat de maand van jullie huwelijk overeenkomt met de juiste maand op de kalender, en ga dan aan de slag om de rest te sorteren! Misschien brengt maart je terug naar het aanzoek in de sneeuw of voert december je naar jullie eerste kerst als echtpaar samen voor de kerstboom. Het kost misschien een beetje meer moeite, maar het is een geweldige manier om de hoogtepunten van jullie reis samen vast te leggen en elke maand vele gelukkige herinneringen terug te laten komen.

Meteen beginnen

3. Fotoafdrukken van je huwelijk

Of ze nu extravagant of eenvoudig zijn: fotoafdrukken zijn altijd een geweldig cadeau om je huwelijksjubileum te vieren. Druk een paar foto’s af die het meeste voor je betekenen en zodra ze geleverd zijn, kun je ze in een lijstje van jouw keuze doen. Om het extra speciaal te maken kun je met de hand teksten schrijven op de achterkant van je fotoafdrukken. Denk aan de datum, locatie en een paar persoonlijke woorden.

Wil je fotoafdrukken van je bruiloft cadeau geven? Ga dan creatief aan de slag met een paar van de beste foto’s van jullie grote dag. Kies een mix van liggende en staande foto’s, selecteer fotoafdrukken van verschillend formaat en kies voor een matte of hoogglans afwerking. Daarna bestel je ze en ontvang je de fotoafdrukken thuis. Speel met het plaatsen van de fotoafdrukken als je partner niet thuis is. Verras hem of haar dan op jullie jubileum met een prachtige fotogalerij.

Meteen beginnen

4. Persoonlijke wanddecoratie

Trouwfoto’s van hoge kwaliteit die ons op ons gelukkigst laten zien. Dat zorgt voor wanddecoratie die een kamer tot leven brengt. Voor wie met zijn of haar cadeau een statement wil maken, zijn er weinig betere verrassingen dan een grote wanddecoratie. Bij albelli maken we het je makkelijk: alle wanddecoratiematerialen kunnen worden afgedrukt in formaten tot 120 x 80 cm.

De eerste stap is het kiezen van je materiaal: een posterafwerking, aluminium, canvas, forex of plexiglas. Vervolgens upload je de gewenste afbeelding, selecteer je het formaat en de oriëntatie, en je persoonlijke wanddecoratie is klaar om te worden afgedrukt en rechtstreeks bij je thuis te worden afgeleverd. Lees meer over onze lay-outs voor wanddecoratie in de albelli blog en stap in een wereld van inspiratie voor wanddecoratie.

Meteen beginnen

5. Persoonlijke fotomokken

Een klein aandenken dat elke dag de liefde tussen jullie laat zien: van een fotomok cadeau wordt je partner gegarandeerd blij. Upload eenvoudig je favoriete trouwfoto voor de mok in de albelli ontwerpsoftware. Voeg persoonlijke teksten toe en bekijk al onze ontwerp-opties.

Jouw foto of eigen foto-ontwerp komen op een witte keramische mok te staan, die vaatwasmachine- en magnetronbestendig is. Deze mok gaat dus nog zeker vele trouwdagen meemaken! Onze beste tip? Bestel bijpassende mokken en begin elke dag goed met z’n tweeën.

Meteen beginnen

Een cadeau voor je huwelijksjubileum moet laten zien dat je van de ander houdt. Er zijn weinig betere manieren om dat te doen dan met een persoonlijk fotocadeau. Of je nu graag een trouwfotoboek wilt maken of een persoonlijke fotokalender met al je favoriete foto’s van jou en je partner door de jaren heen, maak nu je perfecte jubileumcadeau met albelli.