Maak iemand blij – top redenen om een fotoboek te maken

Door Albelli op 4 augustus 2023

Wij vinden het fijn om jou of iemand die je dierbaar is te laten glimlachen door onze fotoboeken. Daarom zetten we de belangrijkste redenen waarom mensen bij ons een fotoboek maken op een rijtje. Ontdek onze blog over de populairste thema’s waarover mensen hun fotoboek maken.

Het geeft een goed gevoel om iemand te laten glimlachen. Het maakt daarbij niet uit of het om oude of nieuwe vrienden of je familie gaat. Weten dat je iemand een beetje hebt laten lachen is een mooie manier om je met iemand verbonden te voelen. Met een fotoboek van albelli slaag je daar zeker in, vooral als je er niet persoonlijk bij kan zijn om iemand bijzonder een lach te bezorgen. Er zijn véél redenen om een van onze fotoboeken te maken, zo zijn er een aantal thema’s waar onze klanten steeds op terugkomen. Heb je behoefte aan tips over wat je het beste kan maken? Wij geven de belangrijkste redenen waarom je met onze fotoboeken een lach op iemands gezicht kan toveren.

Baby’s eerste fotoboek

undefined

Een fotoboek maken om de geboorte van een kind te vieren is een echte klassieker. Het is dan ook geen verrassing dat dit nog altijd een van onze populairste fotoboeken is. Een baby krijgen behoort tot de belangrijkste momenten in het leven en de tijd vliegt voorbij als de kleine er is. Dus waarom zou je niet elke herinnering koesteren in een fantastisch fotoboek? Het is een prachtig aandenken waarmee je nog jarenlang kan terugkijken op alle mijlpalen van de eerste maanden. We hebben veel sjablonen met babythema’s, die je allemaal kan aanpassen: klik je gewoon op de knop hieronder. Als je dit fotoboek cadeau geeft aan je partner of grootouders (vooral als ze al een tijdje niet op bezoek zijn geweest), zorgt dat gegarandeerd voor een glimlach. Zoek je naar extra inspiratie voor jouw babyfotoboek? Lees hier onze tips.

Baby themaboeken ontwerpen

Leg al je avonturen vast

undefined

Reisboeken zijn perfect om je mooiste momenten van diverse tripjes te bundelen. Of het nu gaat om een weekendje weg met vrienden, de zomervakantie, een wereldreis of gewoon wat welverdiende tijd die je doorbracht met je gezin: bij ons vind je wat je zoekt. Zo hebben we themaboeken in elke gewenste vorm: kies je favoriete ontwerp en pas het naar wens aan. Ga voor een pocketboek om kleinere uitstapjes te delen of kies XL als je heel veel te vertellen hebt. Heb je veel panoramafoto’s of prachtige liggende foto’s van hoge kwaliteit gemaakt? Druk ze af over twee pagina’s met de optie ‘platliggend premium’.

Bekijk voor meer informatie deze 6 tips voor het maken van een reisfotoboek en beleef je favoriete reismomenten opnieuw, samen met familie en vrienden.

Doe een fotoboek cadeau

undefined

Iedereen wordt blij van een cadeau. Wie vindt het nu niet leuk om een verrassingspakket op de deurmat te vinden? Het sturen van een fotoboek als cadeau is een leuke manier om vrienden en familie te laten weten dat je aan ze denkt. Daarnaast is het perfect om weer in contact te komen met vrienden die je al een tijdje niet hebt gezien. We hebben gemerkt dat veel van jullie het ook heel fijn vinden om fotoboeken voor ouders en grootouders te maken. Het is een perfecte manier om hen te bedanken voor alle liefde en zorg waar zij ons in de afgelopen jaren mee omringd hebben. Velen van jullie vinden het leuk om die boeken te vullen met alle mooie momenten die jullie samen hebben beleefd, vanaf het moment dat jullie werden geboren, belangrijke verjaardagen, bruiloften, tot op de dag van vandaag. Vergeet niet dat je je eigen tekst, clipart en nog meer effecten aan je fotoboek kunt toevoegen, dus neem je tijd en maak er iets moois van. Voor meer inspiratie hebben we een A-tot-Z gids gemaakt voor het maken van een fotoboek, of klik op de knop hieronder om honderden van onze exclusieve ontwerpen te bekijken.

Themaboeken

Nieuw huis, nieuw fotoboek

undefined

Mensen houden ervan om VEEL foto’s te maken wanneer ze aan het doe-het-zelven of aan het verhuizen zijn, dus waar kun je beter jouw beste foto’s laten zien dan in een van onze fotoboeken? Je kunt allerlei details toevoegen, van blauwdrukken tot plattegronden, foto’s aan het begin van het project, voortgangsfoto’s en natuurlijk het eindresultaat. Als je dan dit jaar geen housewarmingparty hebt kunnen geven en geen vrienden hebt kunnen uitnodigen voor een etentje om je werk te showen, dan is een fotoboekje van je project maken het op een na beste wat je kunt doen tot je ze weer ziet. Heb je onlangs verbouwd of ben je verhuisd naar een nieuwe woning en wil je daar een fotoboek van maken, klik hier en ga aan de slag.

Het jaarboek

Jaarboeken zijn altijd al populair geweest bij albelli, maar de afgelopen 12 maanden zijn ze nóg populairder geworden. Laat je echter niet misleiden door de naam, want je moet ze niet per se eind december maken; je kan je eigen data kiezen. Een van de redenen waarom we denken dat meer mensen nu jaarboeken maken, is dat ze in de toekomst willen terugkijken en zich herinneren hoe uniek deze tijd was voor ons allemaal. Een fotoboek van jullie ervaringen is iets dat je aan kinderen kan laten zien die nu te jong zijn om het zich te herinneren. Denk je dat ze je zouden geloven als je geen foto’s had als bewijsmateriaal?

Natuurlijk zijn er véél redenen om een fotoboek te maken, maar de beste reden volgens ons is om iemand te laten glimlachen. Zelfs als jijzelf die persoon bent! Of je nu gaat voor een cadeau voor vrienden en familie, of iets voor jezelf, we hopen dat we je hebben kunnen inspireren voor het thema van jouw fotoboek. Als je klaar bent om aan de slag te gaan, klik je gewoon op de knop hieronder.

Creëer nu