Wat heeft je geïnspireerd om deze fotoboeken te maken?

Fotografie is een hobby van mij. Deze hobby is perfect te combineren met reizen. Je ziet nieuwe dingen en je wil het gevoel graag vastleggen. Zelf vind ik het zonde om de foto’s alleen digitaal te houden en losse fotoafdrukken komen bij mij nooit in een boek. Om deze reden maak ik altijd, als ik terug kom van een reis, zo snel mogelijk fotoboeken bij albelli. Elke keer kies ik voor hetzelfde formaat zodat er een leuke verzameling van herinneringen ontstaat.

De winnende #mijnalbelli foto van de maand september

Kun je ons wat meer vertellen over de boeken, wat voor foto’s staan erin?

Elk boek bevat een serie van de mooiste of de meest bijzondere foto’s van mijn reis. Vaak foto’s van de architectuur van de stad gecombineerd met straatfotografie. Elke foto krijgt zijn eigen pagina zodat er een mooi rustig beeld ontstaat.

Elselien plaatst één foto per pagina om een rustig beeld te creëren.

Waarom heb je voor albelli gekozen?

De eerste keer dat ik een fotoboek wilde maken kwam ik een reclame van albelli tegen met een kortingcode, de reviews van andere klanten waren erg positeif en zodoende heb ik mijn eerste fotoboek bij albelli gemaakt. Toen ik het boek binnenkreeg was ik aangenaam verrast. Het papier was mooi dik en niet glimmend. De kleurechtheid en intensiteit waren boven verwachting en albelli is gewoon niet duur. Na die ene keer ben ik nooit meer opzoek gegaan naar een andere website.

Elselien kiest elke keer voor hetzelfde formaat, zodat er een leuke verzameling aan herinneringen ontstaat.

Wat ga je maken met de albelli waardebon?

Voor dit jaar zijn de buitenlandse tripjes even op denk ik. Dus ik ga een mooie zwart wit foto uitzoeken van de foto’s die ik heb gemaakt in het afgelopen jaar en deze wil ik op aluminium laten afdrukken. Hier ben ik al een tijdje benieuwd naar en dit is een mooie kans om dat eens uit te proberen.

Heb jij ook een albelli product gemaakt? Deel jouw favoriete creatie op Instagram of Facebook met #mijnalbelli of upload hem in de galerij. Hiermee inspireer je andere mensen om ook een mooi fotoproduct te creëren én maak je kans op een waardebon t.w.v. €50.

Reacties