Wat heeft je geïnspireerd voor het maken van deze fotomuur?

Ik heb voor ruim 6 maanden in Australië gewoond. Hier ben ik afgelopen augustus van thuis gekomen. Ik ben naar Australië gegaan voor mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en in Sydney heb ik 5 maanden stage gelopen. Op de bekende plek Bondi Beach, kun je je voorstellen dat ik iedere dag pauze hield aan het strand? Ik heb stage gelopen met meerdere meervoudige beperkten kinderen en deze ervaring heeft mij enorm veel gebracht. Enorm bijzonder om met deze doelgroep te mogen werken samen met een geweldig warm hardwerkend team. Het was dan ook niet makkelijk hiervan afscheid te nemen! Daarnaast heb ik (uiteraard, het land is te mooi om maar op een plek te blijven) in totaal 7 weken gereisd door het prachtige Australië. Ik ben van Melbourne naar Adelaide gereisd en van Sydney naar Cairns. Beide reizen hebben we afgelegd met een auto, een roadtrip maken is fantastisch. Je hebt letterlijk alle vrijheid van de wereld. Wakker worden tussen de kangoeroes, midden in de rimboe, naast een waterval, aan het strand, weken lang kleffe pasta eten, wijn uit plastic, wat wil je nog meer? Daarnaast ben ik een hobby fotograaf en hou ik enorm van fotograferen. Ik fotografeer graag families en bruiloften. Wat ik zo fijn vind aan foto’s is dat de herinnering hierdoor altijd blijft leven. Je hoeft er maar naar te kijken en het verteld je een verhaal. Het brengt je terug naar dat ene fijne moment. Na zes maanden in Australië te zijn geweest ben ik blij weer thuis te zijn maar mis ik ook de omgeving en de mensen. Door deze foto’s een mooie plekje op mijn kamer te geven, is het iedere dag bij me.

De winnende #mijnalbelli foto van de maand augustus

Kun je ons wat meer vertellen over de foto’s?

Deze foto’s zijn allemaal gemaakt in Australië. De foto’s hebben stuk voor stuk een bijzondere betekenis. Al deze momenten zijn enorm waardevol. Zo zie je bij een foto staan: my favorite picture! Deze foto schoot ik in Hervey Bey met zonsondergang. Er vlogen net een heleboel vogels die dit plaatje compleet maakte. Het moment dat ik deze terug ging bekijken op mijn camera, wist ik dat dit mijn favoriete foto zou worden en dat is hij gebleven. Je ziet “barns”, de geweldig lieve 15 jarige labrador van de familie waar ik bij heb gewoond. Ook zie je Blue Gum, koala’s zijn echt de meest leuke dieren op aarde. En voor de rest.. je kunt alleen maar jaloers worden van deze plaatjes! Zon strand natuur water blijdschap, alle kenmerken voor een fantastisch levenservaring.

De favoriete foto van Lisa van haar tijd in Australië

Waarom heb je voor albelli gekozen?

Als ik iets met mijn foto’s wil doen, denk ik altijd direct aan albelli. Wat ik zo leuk vond aan deze retro fotoafdrukken is dat je de mogelijkheid hebt een tekst onder de foto te plaatsen. Hierdoor kan ik de plaats benoemen waar de foto is gemaakt. Toen ik dit zag op de site wilde ik er meteen mee aan de slag en kreeg ik ideeën in mijn hoofd wat geleid heeft tot deze foto muur. Super easy! Ik heb goede ervaringen met albelli en ook mijn eerste fotoboek van mijn reis is af. Ik wil er in totaal drie maken dus ik heb nog even te gaan haha. Simpelweg nagenieten terwijl je hiermee bezig bent! albelli geeft kwalitatief goede producten voor een leuke prijs. Het biedt mij de creativiteit om er iets moois van te maken!

Wat ga je maken met de albelli waardebon?

Ik wil graag nog twee fotoboeken maken van deze reis. Maar daarnaast vind ik het ook heel gaaf om iets groots af te drukken op bijvoorbeeld plexiglas. Mijn creativiteit mag weer aan de slag en ik ga mijn archief weer in om hier een mooie foto voor uit te zoeken!

Heb jij ook een albelli product gemaakt? Deel jouw favoriete creatie op Instagram of Facebook met #mijnalbelli of upload hem in de galerij. Hiermee inspireer je andere mensen om ook een mooi fotoproduct te creëren én maak je kans op een waardebon t.w.v. €50.

Reacties