Hoe maak jij het liefst je vakantiefoto’s op basis van je sterrenbeeld?

Door Albelli op 28 juni 2024

Van echte smartphone-toppers tot mensen met een compleet lege fotorol: ontdek wat jouw horoscoop zegt over jouw stijl van vakantiefoto’s maken.

Als je met een groep mensen op vakantie bent geweest, is het je vast wel eens opgevallen hoe verschillend iedereen met het maken van vakantiefoto’s omgaat. Dat is ook niet vreemd met zoveel variatie in persoonlijkheden. Er is altijd wel iemand die koste wat kost de perfecte Instagramfoto wil maken. Een ander gaat juist voor het ultieme vakantiegevoel en verzamelt gewoon de leukste foto’s van alle reisgenoten aan het einde van de trip.

Lees hier onze blog en ontdek wat voor soort fotograaf jij bent op basis van je sterrenbeeld.

Waterman (20 januari – 18 februari): de smartphone-specialist

Watermannen zijn gek op nieuwe dingen en ontwikkelingen, dus kijk niet vreemd op als ze je de meest originele manieren laten zien om foto’s te maken. En ze uploaden hun foto’s uiteraard naar het nieuwste sociale mediaplatform waar jij waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord.

Vissen (19 februari – 20 maart): de sociale fotograaf

Vissen staan bekend om hun creativiteit en inlevingsvermogen. Ze houden ervan om nieuwe dingen te ontdekken, dus het zal je niet verbazen dat hun fotorol aan het eind van de reis lekker vol is. Als iedereen het naar de zin heeft, hebben Vissen dat ook. Niet zo gek dus dat ze vaak veel foto’s maken van de leukste en gezelligste momenten.

Ram (21 maart – 19 april): de TikTok-topper

Vijf uur lopen voor een iconische foto met prachtig uitzicht over de stad? Echt iets voor de zelfverzekerde en energieke Ram, die graag het initiatief neemt en altijd op zoek is naar de mooiste plaatjes. Ze weten ook alles van de laatste trends, dus grote kans dat ook jij na deze vakantie weet hoe je hilarische TikTok-video’s maakt.

Stier (20 april – 20 mei): de ‘luie fotograaf’

Stieren maken zich niet zo snel druk en op vakantie is dat niet anders. Dan willen ze vooral genieten en relaxen, dus foto’s maken staat zeker niet boven aan hun prioriteitenlijstje. Op de terugreis zullen ze je waarschijnlijk vragen of jij al je foto’s nog even naar ze op zou kunnen sturen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni): de fantasierijke creatieveling

Er is altijd wel een reisgenoot die het voor elkaar krijgt dat je de meest bijzondere poses aanneemt of die zelfs rekwisieten meeneemt voor de beste foto’s. Typisch Tweelingen. Ze zijn zo fantasierijk dat hun fotorol tegen het einde van de reis vol staat met hilarische kiekjes van momenten die je nooit meer vergeet.

Kreeft (21 juni – 22 juli): de uitgesproken strandgast

Dit waterteken neemt graag een verfrissende duik in zee, dus grote kans op veel zomerse vakantiefoto’s op het strand. Kreeften zijn heel loyaal en sociaal, dus als ze eenmaal genoeg tijd op het strand hebben doorgebracht, zullen ze er waarschijnlijk alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij de beste foto’s krijgt.

Leeuw (23 juli – 22 augustus): de ultieme selfie-ster

Leeuwen staan graag in het middelpunt van de belangstelling en vakanties zijn daarop geen uitzondering. Niet zo vreemd dus dat de fotorol van een Leeuw bij thuiskomst vol staat met fantastische selfies. Uiteraard staat naast de perfecte foto op hun sociale feed het perfecte bijschrift voor zoveel mogelijk likes.

Maagd (23 augustus – 22 september): de creatieve fotoredacteur

Maagden hebben een geweldig oog voor detail, dus waarschijnlijk staan hun socials vol met de beste vakantiefoto’s, die ook nog eens op een zeer originele manier zijn bewerkt. Stuur daarom gerust je foto’s naar hen door, bij de Maagd zijn ze in goede, creatieve handen!

Weegschaal (23 september – 22 oktober): de groepsfoto-expert

De rustgevende energie van een Weegschaal (niet voor niets een luchtteken) is altijd welkom op vakantie. Ze hebben een groot gevoel voor rechtvaardigheid, dus op hun foto’s is iedereen goed in beeld. En maak je geen zorgen, ze hebben vooral oog voor jouw goede kant.

Schorpioen (23 oktober – 21 november): de goudeerlijke fotograaf

Schorpioenen staan bekend als de eerlijkste en meest authentieke van de sterrenbeeldenfamilie. Als ze denken dat een foto slecht is, zullen ze dat gewoon zeggen. Scheelt uiteindelijk ook weer onnodig verspilde tijd, nietwaar?

Boogschutter (22 november – 21 december): de natuurfotograaf

Boogschutters zijn avontuurlijk ingesteld en altijd op zoek naar iets nieuws. Zeker op vakantie trekken ze er graag op uit om nieuwe dingen te ontdekken. Hun fotorol is aan het eind van de trip dan ook gevuld met unieke plaatjes.

Steenbok (22 december – 19 januari): de perfectionist

Steenbokken houden van structuur, ze hebben altijd een plan. Ze hebben het waarschijnlijk te druk met het plannen van hun vakantie en zijn niet echt bezig met het maken van foto’s, al helemaal niet van henzelf. Maar als je de perfecte foto wilt, dan ben je bij Steenbokken aan het juiste adres.

Vakantiefoto’s zijn vaak veel te mooi om alleen op je telefoon te laten staan. Maak er dus een uniek vakantiefotoboek van! Doe je voordeel met een van onze vele originele themaboeken, voeg je foto’s toe en houd samen dat vakantiegevoel vast.