Fotoboek met platliggend premium

Fotoboek met platliggend premium

Ben je op zoek naar het perfecte fotoboek om met je liggende foto’s te kunnen pronken? Bestel een fotoboek met platliggend premium van albelli. Zo maak je eenvoudig je eigen fotoboek aan en bestel je het online.

  • Een hoogwaardig fotoboek met platliggend premium maken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je fotoboek met platliggend premium pagina’s

 

Waarom kiezen voor een fotoboek met platliggend premium?

Ben je op reis geweest of hou je ervan landschappen te fotograferen? Fotoboeken met platliggend premium zijn ideaal voor grote panoramische foto’s. Dankzij geavanceerde technologie worden onze fotoboeken met platliggend premium pagina’s zo ingebonden dat de linker- en rechterpagina’s naadloos in elkaar overlopen. Daardoor kun je een liggende foto op een dubbele pagina laten afdrukken, zonder dat de middennaad de afbeelding verstoort. Deze indeling is perfect als je niet kunt wachten met het nagenieten van de mooiste uitzichten van je reis of van een enorme familiefoto die op twee pagina’s is afgedrukt.

In welke formaten zijn fotoboeken met platliggend premium verkrijgbaar?

Fotoboeken met platliggend premium beschikken niet alleen over naadloze dubbele pagina’s, maar worden ook afgedrukt op papier van hogere kwaliteit. Het papier is dikker en heeft een extra deklaag, waardoor je foto’s langer mooi blijven. Bovendien is het papier bestand tegen vlekken en vingerafdrukken. Platliggend premium is beschikbaar voor grote vierkante, grote staande of grote liggende fotoboeken. Voor een maximale impact kun je een extra groot, vierkant fotoboek met platliggend premium maken. Fotoboeken met platliggend premium zijn verkrijgbaar met een fotokaft, een linnen kaft of een leren kaft.

Je fotoboek met platliggend premium bestellen

Om een fotoboek met platliggend premium te maken, ga je eerst naar ons online of offline fotoboekprogramma. Wanneer je alle gewenste foto’s hebt geüpload en onze verschillende ontwerpen hebt uitgeprobeerd, klik je op ‘Bestellen’. In deze stap kun je alle finishing touches aan je fotoboek met platliggend premium toevoegen. Als je hebt gekozen voor een fotoboek met platliggend premium en leren kaft, kies je de kaft die je het mooist vindt. In deze stap kun je ook glanzende pagina’s toevoegen om de kleuren van de foto’s nog mooier te laten uitkomen. Nu ben je klaar om je bestelling te plaatsen, waarna we je nieuwe fotoboek zo snel mogelijk bij je thuis zullen laten bezorgen.

Ga aan de slag

Rated 8.3 of 10 based on 52827 reviews
 
Met alle mogelijkheden kan je eenvoudig…

Met alle mogelijkheden kan je eenvoudig een professioneel album creëren naar eigen ontwerp
Lees meer

– Theo
 
 
goed foto programma

goed foto programma, mooi album, snelle levering, regelmatig kortingen
Lees meer

– Klant M.Meeuwsen
 
 
Mooie fotoboeken van je vakanties of herinneringen.

Ik heb nu al meerdere fotoboeken met de Albelli software gemaakt en dit werkt makkelijk en biedt veel mogelijkheden. Het was even wennen om over te schakelen van Windows naar de software op iOS maar ook dat werkt prima. De afgedrukte fotoboeken zien ... Lees meer

– J.L.G.
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.